< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (748. sayfa)
-
-
En başta 30.000 lira üzerine değmez diye düşünüyordum. Hala öyle düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 taksitli ps 5 fiyatı 25000 buluyor 6 taksitli ps5 pro 35000 siz hangisini alırdınız kredi kartıyla?
Televizyonun ya d amonitorun 120 hz destekliyorsa alinir.
Hocam tv ya da ekraniniz 120 hz destekliyorsa alinir. Call ofduty bo6da farki gordum. Diger oyunlarda pek fark goremedim
Hocam şu an tv 120 hz değil ama ilerisini düşünerek alsam diyorum çünkü ilerde 120 hzli bir monitör alabilirim. Ps 6 çıkışına çok var ve proya bu fiyat biçtilerse pes 6 fiyatını tahmin edemiyorum. Böyle bir mantık kurdum ama ne kadar doğru ikilemde kaldım . Açıkçası ps 5 alimde cyberpunk 2077 grafik kaliteli modu açınca fps yerlerdeydi 30a düştü yani kaliteli 60 fps oynasam da yeter şimdilik ama ps 5te fps düşüşü yaşadım tekrar bile bile almaktan korkuyorum açıkçası
Hocam bence kurulumunuza base model bozmaz. 2,5 yıl içinde ps6’ya geçmek isteyeceksiniz. Aradaki farkı ekranınıza yatırım için değerlendirin. İlerleyen dönemde pro enhance kütüphanesi genişlediğinde geçiş yapmak isterseniz base modeli elden çıkarmak daha kolay olur. Pro’ya geçişiniz kolay olur. Ama diğer senaryoda pro’ları elden çıkarmak hep zordur. Değer kaybı kaçınılmaz olur. Ama en geç 2027 sonu ps6’ya geçiş olur. Bunları değerlendirip bütçenize göre hareket etmenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman Ps 5 artı ilerde monitör güncelleme Ps 6 çıkınca da almak daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim hocam
-
Gow Ragnarok 'a basladim. Elden Ring'ten sonra o kadar yavan ve sinirlandirilmis geliyor ki anlatamam. Heralde Elden Ring mahmurlugunu uzun sure uzerimden atamayacagim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Pro'dan çıkan kol F54 V5 çıktı :)
-
Bende Wukong" dan sonra Ragnaroka geçtim oynanış aşırı yavan geldi. Heralde bitirmeden sileceğim..
Bence pro almalısın 6 çıkınca proyu güncel olarak elden çıkarman daha rahat olur
Split Fiction - Co-op Gameplay Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutubePrepare for a mind-blowing co-op adventure! Split Fiction arrives March 6, 2025. Jump into a split-screen adventure that's tailored for two. You and a friend will coordinate your actions and timing as you work together to overcome a variety of challenges. Split Fiction is coming to you from Hazelight – the co-op thrill-makers that brought you It Takes Two and A Way Out – so you know there'll be some wild surprises in store. Invite a friend to play with you for free on any platform with the Friend’s Pass*! As long as one of you owns the game, you can both play. *Friend’s Pass requires installation of the Friend’s Pass and applicable platform account. Online play requires a friend on any platform. One user must own the full game in order for the co-op player to play the full game. #ps5 #ps5gameshttps://www.youtube.com/watch?v=4eqolpDvSCg -
PS5 PRO alma düşüncesindeyim
playstation plus üyelik ne zaman üye olmak avantajlı. yakın zamanda indirimli fiyatlar olur mu?
-
Yeni ve ilk kez satın alacaklara indirim oluyor bi kontrol edin isterseniz ben öyle almıştım Deluxe-1900 TL civarına gelmişti hocam.
-PS5 Pro’da Wukong oynayanlar vardır, arkadaşlar, benim gördüğüm (tüm grafik modlarını denedim) hızlı hareketlerde aşırı bulanıklaşma, yırtılma ve fps düşüşü oluyor. Bu tarz bir durumu farkeden var mıdır ?
-Bu arada, Cyberpunk tarzı büyük yapımlara Pro Enhanced (bir büyük DLC daha gelse tadından yenmez, oyunu sömürdüm artık) gelir mi yakın zamanda, bilgisi olan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 28 Ocak 2025; 12:41:58 >
Cyberpunk a gelmeyeceğini açıkladı CD projekt red
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüh üzdü, bilmiyordum bunu kaçırmışım..
Gowda yaşlı Kratosun ağırlığına göre yapılmış bir mekanik var, maymunla bir tutmayın ayıp valla 😅
Önceki oyunun çok üstüne koyamadılar Ragnarokta bu da bir gerçek,hikaye olarak da beğenmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 28 Ocak 2025; 13:13:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sebebini bilmediğimiz bir şekilde Cory Barlog projeden uzaklaştı. 2018’den girilen senaryo bu yöne gitmeyeceği aşikardı. Ragnarok’u tekerleği yeniden keşfetmeyen ama mevcut durumu geliştiren iyi bir oynanışa, utanç verici seviyede kötü senaryo olarak bulurdum. Krater bölümündeki keşif hissini oyunun geneline yedirebilseler. Barlog’un yaptığı senaryo girizgahını ilerletebilselerdi 10 üzerinden 11’lik oyun diye bahsederdik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X