[DHTUBE=https://youtu.be/CJ_GCPaKywg?si=eTa0Dp_IZZDHg-gJ] Hocam şu videonun 3. Dakikasındaki gibi bir oynanış olsaydı Ragnarok benim için mükemmel bir oyun olurdu. Aslında bu bir tür dolandırıcılık değil mi?.. Mesela bu oynanış videosunda olan çoğu şey oyun çıktığında yoktu. Bazı sinematik sahneler bile farklıydı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (749. sayfa)
-
-
Hocam videonun 3. dakikasına baktım, ne demek istediğinizi anlayamadım. Bahsettiğiniz kısım 2016 god of war'un bire bir oyun içinden alınmış bir sekans. Nesi eksik nesi fazla mesela?
-
Burdaki oynanış var zaten oyunda, sadece oyuncu farklı oynamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık bu videoların bir ayağı 'konsept tasarım'a basıyor. Bir yerine de "oynanış değişiklik gösterebilir" gibi bir ifade ekliyorlar. Oyun çıktığı zaman buna yakın oluyor ama birkaç sene öncesine gidip ilk duyurulduğu ana baktığınızda burada olduğu gibi bariz farkları görebiliyorsunuz. Özellikle Sony bu tip büyük marka oyunların sinematik kısımlarını bir miktar makyajlayarak sunuyor. Aynısı TLOU 2'de de yaşanmıştı.
-
-
Orijinal vertical stand PS5 Pro ile uyumlu, bir sorun yaşamazsınız.
Hayır hocam animasyonlar ve bazı sinematik sahneler farklı dikkatli bakarsanız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Wukong nasıl zor mu? Oynanış falan bayağı güzel görünüyor gerçi. Ragnarok’un oynanışı hoşuma gidiyordu mesela. Bu daha mı iyi?
Sinematik kamera açısından çektikleri için daha çok reklam amaçlı yapılıyor bu durum
Çok da büyük fark yok aslında bizdeki oynanış ile
Ragnarokta ise asıl sıkıntı düşman çeşitliliği yoktu,gereksiz yere saçma bulmacalar vardı
Atreus bölümleri ayrı kanser etti beni
Sözde Ragnarok daha kasvetli olmalıydı ama duygusal dramaya döndü iş
quote:
Orijinalden alıntı: TakTAkk
Sinematik kamera açısından çektikleri için daha çok reklam amaçlı yapılıyor bu durum
Çok da büyük fark yok aslında bizdeki oynanış ile
Ragnarokta ise asıl sıkıntı düşman çeşitliliği yoktu,gereksiz yere saçma bulmacalar vardı
Atreus bölümleri ayrı kanser etti beni
Sözde Ragnarok daha kasvetli olmalıydı ama duygusal dramaya döndü işEvet hocam Ragnarok bana göre başarısız bir oyun. Yönetmen ve yapımcı kim ise işi batırmış .. Saçma sapan felsefe yapan kratos değil yakıp yıkan epik savaşları olan bir kratoslu god of War oyununu tercih ederim
Al bendende okadar.
-
Bende aldım ps5 pro ile uyumlu.
-
PlayStationyoutubehttps://store.playstation.com/concept/10010911 The mind is a dangerous place... Step into the shoes of Daniel McGovern, ROAM Agent and loyal servant to Leviathan in the first of a trilogy of trailers telling a story that covers the past, present and future of a world were crimes of the mind can be just as deadly of those of the flesh... Karma: The Dark World is a first-person cinematic psychological thriller set in a dystopian world where the Leviathan Corporation is omnipresent. The time is 1984, the place is East Germany, and things are not quite what they seem. #ps5 #ps5games Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=y3GAiN8DQ2c -
Ezik playstation, pro aldım deluxe üyelik aldım binlerce lira oyunlara para yatırdım sonuç olarak bir italyan'a ''git mutfakta bana pizza hazırla'' yazdığım için 3 ay chat ban yemişim, bende bunun ardından twitter'dan bu yorumu yaptım beni engellemiş ezikler. Kan emici sony'e para kaptırdığıma inanamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X