Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: e55e55e55 , Castle Bravo , erimo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.825
Cevap
366
Favori
695.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevabiniz icin teşekkürler öncelikle yani 4k 60hz bir tv im var mükemmel bir setup değil tabi ki ancak geleceğe de yatırım olsun istiyorum fiyatlar çok garip şuan 2 kol ile birlikte 37k sifir ithalatçı garantili bulabiliyorum iyi bir fiyat mi çok yükseklerden girdiğini biliyorum sadece piyasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Eğer ithalatçı garantili olmasın derseniz; 29-30 bin TL’ye pro var piyasada kapalı kutu yurtdışından gelme, üzerine de 2,5 civarına bir kol da aynı şekilde alırsınız. Toplam 32 bin TL bantlarına size gelmiş olur. Ama dediğim gibi garanti durumu sizin tasarrufunuz ve kararınız :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZekiAygun kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle ki konsol açtığınız da sorun yoksa yoktur bir cihaz oldugu icin çok önemli değil aslında ama dediğim fiyatta 6 taksit var bide o mühim. :) bakalım bu hafta halledeceğim

• Benim setup ekleye ekleye bu hali aldı, bir de aliexpressten kırmızı kapak sipariş ettim pro için, o kaldı :)

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Battlefield 1 in fiyatını görünce ps sahibi olmamama rağmen alıyım dedim ama ödeme hatası veriyor sizde de böyle mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bu sene çıkacaksa ilk periyotta çıkmalı GTA6 dönemine bırakmazlar bence muhtemelen ertelenir.

Avrupada hangi stüdyo yapabilir ki 1.parti olarak guerilla games orada başka bilmiyorum ben

• PlayStation 5 pro konsolda hız testi yaptığımda 500 Mbps'yi geçemiyorum. Kablo ile bağlı. Oyun indirme hızım hız testiyle orantılı olarak saniyede 60 Mb civarı.

İnternet paketim 1.000 Mbps. Kablolu diğer cihazlarda 920 civarı sabit alıyorum. PlayStation'da bunu nasıl çözebilirim?

• PS5 pro veriyonu, ps5'in kalite 30 fps modunu, 60 fps'de oynatıyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Digital Foundryyoutube
    Developer Warhorse Studio reunites with the CryEngine technology to fashion a sequel to its 2017 cult RPG hit. This time though, the focus is purely on the current-gen crop of consoles, including a PS5 Pro upgrade that combines all the best features of base PS5's 30fps fidelity and 60fps performance modes into one configuration. Note: AMD's FSR 2.1.2 is used on PS5 and Series X versions as the upscaler - while the PC version uses FSR 3.1.0. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 - Introduction/Tech Highlights 03:49 - Modes/PS5 versus Series X Graphics Comparison 05:26 - PS5 Pro Upgrades Tested 06:42 - Xbox Series S vs Series X/PS5 Graphics Comparison 08:16 - 60FPS Performance Mode/PS5 Pro Tested 09:38 - VRR Mode Tested 10:56 - 30FPS Fidelity Mode/Series S Tested 12:19 - Verdict
    https://www.youtube.com/watch?si=s4LorQjw-c6QJvaC&v=_1LxjsmjJCw&feature=youtu.be
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Webden alım sıkıntılı, cihaz olsa oradan deneyin derdim ama ps sahibi değilim yazmışsınız. Bu durumda geriye sadece cebe ps app indirip app üzerinden alımı denemek kalıyor

• Cyberbrkk kullanıcısına yanıt
    Dns değiştirin. 1.1.1.1 - 1.0.0.1 olması lazım. Bunu yazdığınızda hızınız değişecektir.

• Merhabalar, amerikadan getirttigim ps5 pronun yatay ayakları getiren arkadas farkinda olmadan cope atmis cihazi kutudan cikarip getirdi, cihazi kullanacagim tv unitem yatay kullanmaya daha musait, orjinal temin edebilecegim bir yer var mi ? Saniyorum 3D yazici ile yapiyorlarmis genellikle piyasada, ps5 slim ile ayni ebatlarda mi ayaklar ? Bilgisi ya da cozum onerisi olan var mı ?

• loser kullanıcısına yanıt
    Aynı değil

• Selamlar Herkese, wifi problemi yaşıyordum ancak kimse bu konu hakkında bilgi sahibi değil yada söylemek istemedi neyse ki sorunu çözdüm DNS AYARLARI hepsi yalan dolan hızı etkilemez bağlantı kalitenizi iyileştirmez öncelikle yapılması gerek şunlardır

Kaliteli ve Güncel modem

Modemin bulunduğu yerde parazit yapacak elektronik aletlerin olmaması

İnternet Altyapınız yani bina içi kablo sisteminiz Kaliteli olması modem içi SNR Margin ayarlarınızın stabil olması

Son olarak çözüm (wifi kanal ve mhz ayarları) bu kadar

internet hızım 100 indirme 20 upload türk telekom altyapısı kullanıyorum ps5 pro'dan aldığım hız 97 mbit 17 upload tabii ki en temizi kablo ile bağlanmak.

Sevgi ve Saygılarımla

• mehmetatakan M kullanıcısına yanıt
    Günaydın merhabalar hocam ben wifi olayını oldum olası sevmedim wifi demek sorun demek odamdaki herşey kablo ile bağlı tv dahil

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Günaydın, tabii ki kablo çok daha sağlıklı bende fazla kabloyu sevmiyorum yapacak bir şey yok 😀

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Stutter fest ve çökme sorunlarından patlayan Spider 2 ve Rebirth PC versiyonlarını gördükten sonra oyunlarda yine PS5 Pro ve PSSR'ın ön plana çıktığını görmek tesadüf olmadı, KCDII çok başarılı görünüyor. Bilhassa önümüzdeki aylar day 1 enhanced çıkacak oyunlarda bu farklar daha kendini hissettirecek, Pro'nun çıkış dönemindeki oyunlarda gördüğümüz henüz bir şey değildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 2 Şubat 2025; 12:54:5 >
  • Spider man 2 yi proda oynuyorum cok stabil kusursuz performansla gidiyor pcde sorunlarla bogusmak can sıkıcı kingdom come 2 yi de satin aldim cikinca 60 fps stabil oynamak baya zevkli olcak. İlerde daha ne oyunlar cikar bu sekilde

• Arkadaşlar ps dörtten sonra ilk defa PlayStation almaya karar verdim yıllar sonra. Almışken passe beş pro alayım mı yoksa PS5 Slim yeterli olur mu sizce? Bir de şu anda sömestir zamanı olduğu için fiyatlar daha pahalı mıdır? Sömestirin bitmesini beklemeli miyim

• 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.