Plastik malzeme ben montajlarken kırıldı, gittim orijinal aldım. Ya temudan alın ya da orijinal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (774. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Üstteki mesajımda da belirttim sağlam bir malzeme değil ben görüntüsü için aldım iş de görüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çevrimdışı oynama bile yapamıyorum. Offline oyunu bile açamıyorum. Konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynamaya bile giremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para verdiğim oyunu offline bile oynatmıyor çevrimdışı ol diyorum izin vermiyor. Oyun astro bot
yi 2025 hala PSN sorunlari devam ediyor. rezillik
-
Sorun devam ediyor maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun üstüne gelip options basın ordan lisansları geri yükleyin açılır
ortak hesap olduğu için sıkıntı oluyor, pri hak olsa açılırdı
Sec hak için sürekli İnternet bağlantısı gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lisansla bi alakası yok psn sorunu var, arkadaşın da bu aklına gelmemiş üzücü olan o.
Dediğim şekilde açılıyor oyunlar,network sorununu biliyorum zaten
Oyun da indirilebiliyor
-
Lisansları yükle dediğim zamanda hata verdi. En son çıkış yap dedim. Şimdide QR kodla giris yapın geliyor
Neyse düzelir artık
Sorunu biliyorum evet, ben denedim oyun indirmede sorun yok ve pri hesaptaki oyunları da offline oynayabiliyorum
Wwe24,Fc25 şuan bile açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 8 Şubat 2025; 16:39:56 > -
Sony deki klasik bilmem kaçıncı network çökmesi.Artık buna şaşıran kaldımı : )
-
Hala çözülmedi sorun.
Bu kadar uzun kesinti olmadı ve işin garibi detaylı bir bilgide verilmiyor.
Büyük ihtimal bir saldırı veya hack durumu var. Bakalım kullanıcıların kredi kartı ve kişisel bilgilerinin çalınıp, 3 büyük yönetici ile basın karşına çıkıp, rezil olup özür diledikleri bir durum daha mı yaşanacak. O zaman beleş oyun verilmişti artık onu bile yapmazlar..
-
Bu dünyanın sonu nereye gidiyor ben anlamıyorum bizim TC bilgileri de hacklenip sızdı Yemeksepeti bilgilerimiz de sürekli bir hack olayı bu kadar basit mi bunları yapmak içeriden birileri mi olaya müdahale ediyor acaba
O bizim ülkenin rezilliği ve tabi diğer ülkelerde de aynısı yaşanıyor ama etkileri ve tepkileri çok daha büyük boyutlarda olmakta. Bizde ise ne var ne yok çalındı bir tane bakan dahi istifa etmedi çalındığı ile kaldık.
Sony için ise bu farklı 2011'de çok daha büyük bir rezillik yaşanıp tüm kullanıcıların kredi kartı ve kişisel bilgilerini çaldırmıştı, tabi şifrelenmiş dosyalar olsalar bile çok büyük etkisi oldu ve 3 büyük yönetici özür diledi ve kısa süre sonra istifa ettiler. Şuan Playstation reddit ve yabancı forum ortamlarında acaba yine 2011 mi? söylemleri dolaşıyor.. Şayet kesinti daha da devam eder ve detaylı bir neden söylenmez ise işin boyutu değişebilir.
TECHtalkyoutube
Ten days after the PlayStation Network and Qriocity services were taken offline, Sony executives including the head of its gaming division apologized on Sunday for the potential loss of personal information on millions of customers.https://www.youtube.com/watch?v=_SDCV00ErEs
-
pri hak ise oynuyor hocam sec hak ise psn bağlantısı gerektiği için çalışmaz maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X