Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ` quaD. , KarambaKarambita* , Castle Bravo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.656
Cevap
372
Favori
740.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dictattor

Bütün nesil en iyi grafikler bizim dedikleri oyun PS5'de daha iyi görünecek, büyük eğlence var yakında.

Alıntıları Göster
    Bu nesil farklı olacak, çok agresif geliyoruz lem'den kısa sürede nerelere gelindi.

Ben daha önce oynayıp beğenmemiştim. Türü seven için güzel haber. Şimdiden iyi oyunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksungur_

Bu nesil farklı olacak, çok agresif geliyoruz lem'den kısa sürede nerelere gelindi.

Ben daha önce oynayıp beğenmemiştim. Türü seven için güzel haber. Şimdiden iyi oyunlar

Alıntıları Göster

Forza'nın PS5 Pro detayları da geldi;

Standard PS5'de 60Fps performans ve 30 Fps quality modları olacak.

PS5 Pro'da 60Fps ve yükseltilmiş görseller -yani 4K quality kalitesine eşit- artı Xbox'da olmayan Ray Tracing eklenmiş yeni bir quality modu var.

''Forza Horizon 5 on PS5 features two rendering modes to choose from: Performance (60fps) and Quality (30fps).

On PS5 Pro, the Performance mode receives increased visual fidelity, while Quality mode adds ray traced car reflections to Races and Free Roam''

https://forza.net/news/forza-horizon-5-horizon-realms

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Grafik açısından iyi ama içerik açısından zayıf sıkıcı oyun. Motorfest oynayın. Şans verin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro mode

Enfes abi enfes enfessss

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, premium sürümü düşünüyorum ben de, tam olarak ne fark var
    Standart sürümde ilerleyerek o bonusları alma şansımız var mı yoksa premium şart mı

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

içerik bu şekilde hocam

Premium Edition

Forza Horizon 5 - Full Game

Forza Horizon 5 Car Pass

Forza Horizon 5: Hot Wheels

Forza Horizon 5 Ralli Macerası

Forza Horizon 5 Hoş Geldin Paketi

Forza Horizon 5 VIP Üyeliği

4 gün erken erişim

Evet ona baktım ama bu içerik sonradan edinilebilir mi ya da değecek bir fark var mı onu anlamadım

Ayri satisi vardir bence, xboxda vardi.

ayrı satılır sonradan hocam şimdi alırsan işte 4 gün erken erişim var o avantaj

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Alıntı

metni:
    Elden Ring Nightreign First Look - PS5/PS5 Pro/Xbox Series X/S Tested - Tech Issues Improved?

Digital Foundryyoutube
    Blending developer FromSoftware's winning Souls combat with a Fortnite-esque PvE objective has no right to work - but it somehow does. The recent network test allowed us take an early look at how Elden Ring Nightreign is shaping up on current-gen machines. Curiously the ray tracing mode of the main game is absent, but the frame-rate and quality modes provide more than enough for us to dissect and analyse. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Find DF Direct Weekly as a podcast on your favourite podcast streaming service. 00:00 Introduction 01:25 Gameplay Overview 04:13 Res Metrics/Graphics Comparisons 07:14 Quality Mode Tests 10:03 Frame-Rate Mode Tests 12:38 Verdict
    https://www.youtube.com/watch?v=P_JHMnpF9u8&feature=youtu.be

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

pro kalite modunda 45-60 fps arası veriyor 🔥

diğer base konsolarda 30fps altına düştüğü yerler var 🤔

Kalite modunda 13 fps civarı fark var, fps modunda ise hiç fark koyamamış pro ilginç PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 28 Şubat 2025; 0:42:28 >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

PS5 Pro Enhanced bir oyun değil hocam bu haliyle bile base konsollardan çok daha iyi. Fark yok dediğiniz performans modu proda native 4k 60 fps

Ps5: Quality Mode: Common 2160p at 40 FPS, Performance Mode: Dynamic 1080p (Common 1800p) at 60 FPS.

PS5 Pro: Quality Mode: Common 2160p at 55 FPS, Performance Mode: Dynamic 2160p (Common 2160p) at 60 FPS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 28 Şubat 2025; 1:14:29 >
    Şu grafiğe bakarak söyledim, buna göre ikisi de aynı çözünürlük ve fps de değil mi ? PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• nier kullanıcısına yanıt

Valla kim hangi mantıkla Dijital avantajlı diye bir saçmalık çıkarttı bilmiyorum ama Disk'in yerini asla tutamaz. 2000 yılından beri hemen hemen her şeyin diskli versiyonunu almaya çalışan birisiyim. Gerek VCD , DVD , Bluray , Oyun (ps2-3-4-5 , Xbox , 360 , One ,SXS) elimden geldiğince almaya çalışırım. Arşivcilik imkanı olanlar için mükemmel bir hobi. İstediğiniz oyunu , filmi istediğiniz zaman ulaşmak o deneyimi yaşamak çok başka bir şey.

En bariz örnek PES 2021 satıştan kalkıtı ve sadece diskli versiyonu var fiyatları uçmuş durumda ve o disk olmadan PES oynayamıyorsunuz. Aynı şekilde Forza Horizone serisi , Crew , Bad Company gibi oyunlar satıştan kalkınca disk olmadan oynayamıyorsunuz.

Ufak bir not düşeyim. Arşivcilik mantığım , hemen hemen her şeyin diskli versiyonundan ziyade ciddi anlamda kaliteli olanlardan. Her oyunun her filmin her müzik albümün diskli versiyonu değil. Kaliteli ve saklanmayı hakedenler. Çünkü bu sayede hem fazla masrafa girmiyor hem de aşırı bir yer kalabalığı olmuyor.

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

resimdeki rakamlar upscale olmuş şekilde yazılmış gerçek çözünürlükler farklı hocam

dualshockers
    Elden Ring Nightreign Performance Modes From Network Test Revealed
    https://www.dualshockers.com/elden-ring-nightreign-performance-modes-from-network-test-revealed

Anladım hocam iyi o zaman.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Acaba şuan alınan disk sürücüsü 6 da kullanılabilir mi konsept tamamen değşecek mi

• 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.