Neye göre kime göre hocam? Belki hediye bir disk alacak, yada çok uyguna bir disk bulup almak isteyecek, yada arşiv hastalığına yakalanacak. Diskli alınca Digital oynayamaz algısı gibi bir şey oluştu forumda, imkanı varsa diskli alması daha avantajlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (825. sayfa)

-
-
Diskli herzaman avantajdır digital kullananların saçma savundukları hikaye.cdli bazen tekno marketlerde çok uyguna gelebiliyor yada spotcularda.sari veya kırmızı sitede al sat takas imkanı.Ps5 proyu aldigimda ilk iş CD driver almak oldu.Spider man 2 yi 1500 e aldım bitirdim sonra Silent Hill 2 ile takasladim vs bu döngü böyle gidiyor bazı oyunlara hiç para vermiyorsun yada cüzi rakamlar veriyorsun.digitalde bı oyun aldın begenmedin gitti 2000 TL.digitaldede oyunlar alıyorum CD den daha avantajlı olabilecek fiyatlara gelince.yani matematik bilen kar zarar hesapliyan adam cdli nin büyük avantaj olduğunu bilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan en dip cd sürücü kaçtan veriliyor hocam bilkom garantili yüksek sanırım ithalat alsak sorun yaşarmıyız acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski nesillerde olduğu gibi diskli kullanan yok artık bu da takas satış konusunda zorluk çıkartıyor. Hesap alıp satmak daha kolay, satış trafiği çok daha iyi ve uyguna geliyorquote:
Orijinalden alıntı: nierNeye göre kime göre hocam? Belki hediye bir disk alacak, yada çok uyguna bir disk bulup almak isteyecek, yada arşiv hastalığına yakalanacak. Diskli alınca Digital oynayamaz algısı gibi bir şey oluştu forumda, imkanı varsa diskli alması daha avantajlı.
Önceki nesilden bir PS4 arşivi yoksa bence diskli almasına gerek yok
Ben Mediamarkttan 9 taksit 6400 e almıştım ama stok bulmak zordur.garantili olsun muhakkak spot dahi olsa
Plus katalog sistemi olmasa cdli avantaj diyebilirdik ama genel olarak bakarsak dijital çok daha avantajlı, hem kullanım hem alırken daha uygun
Cdlide oynamanın keyfi, o cdye sahip olmanın keyfi başka bu kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 27 Şubat 2025; 17:5:31 >
Üstadım şöyle soyliyim ben plus deluxe uyeligede sahibim cd koleksiyonuda yapmıyorum 1 veya 2 oyun alırım satarım takaslarim birçok oyuna ulaşırım şunu demek istiyorum cdli sana alternatif sunuyor ister digital ister cdli oyun bazı oyun digitalde çok indirime giriyor onu digital almak mantıklı ama CD alternatif oluşturuyor.ayrica ben tek Tr hesapta ne oynadim kaç saat oynadım vs bu şekilde arşiv daha çok hoşuma gidiyor işin bu tarafı kişiden kişiye değişir.ben usa hindistan vs hesapla uğraşmam ugrasana saygı duyarim
Evet hocam 😇👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz burada "olur mu disk daha avantajlı" diye yazarken, aşağıdaki konuyu kullananlar bazen bedavaya, bazen ise 100-150 lira zararla falan hikayeli oyunları oynayıp, bitirip, başkasına satıyorlar. online oyunları da oynayabildikleri kadar oynayıp, yine satıyorlar.
konsol özelinde hiçbir yöntem hesap alıp satmaktan ya da hesap kiralamaktan daha ekonomik olamaz, bu anlamda yanına bile yaklaşamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Şubat 2025; 18:39:45 >
-
Tlou ya girdim dün gece, mest etti. Düzgün indirim olsa 2. Oyunu da alacağım
gow ragnarök mesela ilk ps4 sürüm gow güzel olmasına rağmen, bu 2. Oyun daha iyi grafikler.
Hepsi bitsin callisto protokol e geçerim hesaplı şuan oyun
Şu 9 taksit i bir ben yakalayamadım
İyiki öylr olmuş, slim yerine pro sahini olduk
ben 2019 model oled kullanıyorum, oled ışığı falan sonuna kadar açık ama yanık falan çıkmıyor testlerde. tvyi kapattığında otomatik piksel temizleme yapıyor zaten, yenilerinde çok daha iyi önlemler vardır herhalde. tabi ben hiç haber kanalı dizi kanalı falan izlemedim. pc 7/24 hdmi ile bağlı ve ps5te oyun oynayacağım zaman kullanıyorum. eğer karar vermekte zorlanıyorsanız en iyi karşılaştırma sitesi rtings.com ayrıca sitesi dışında youtube kanalından da inceleme ve karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.
-
Vatan ve media markt tüm stoklar bitmiş hocam
Erken Erişim 25 Nisan, Oyunun Tam Çıkış 29 Nisan'da!!
Forza Horizon 5 - Horizon Realms Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
Dive into Horizon Realms! Explore 12 Evolving Worlds: 11 previously limited-time only locations and the completely new Horizon Stadium Circuit. New PlayStation Trophies, in-game badges, and accolades will be available to obtain. For the first time ever, earning accolades will unlock new reward cars! Play on your own or with friends on every platform when Horizon Realms goes live on April 25. Pre-order Forza Horizon 5 on the PlayStation Store. Get the Premium Edition for Early Access starting on April 25. #ps5 #ps5games #forzahorizon5https://www.youtube.com/watch?v=wWd6ox2dgec
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 27 Şubat 2025; 21:53:20 > -
-
-
Hint psn’den ucuz olmayı nasıl başardık
-
quote:
Orijinalden alıntı: aksungur_
Microsoft sevdiğine özel indirim yapmış. Pro enchanced de getirmiş.
Alıntıları GösterBütün nesil en iyi grafikler bizim dedikleri oyun PS5'de daha iyi görünecek, büyük eğlence var yakında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X