Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nier , depboy28 , high-fidelity Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
16.655
Cevap
372
Favori
740.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeni IP Intergalactic gelirken TLOU konuşturmak akıllıca olmaz, güzel açıklama yapmış Neil.

• busterr kullanıcısına yanıt
    İlginç bir kafa yapısı, o zaman hiç eleştiri yapmayalım
    2. oyunda hikayeyi bitirdi berbat etti düzeltecek merak uyandıracak bişey yapamıyor zaten
    Oyunların kalitesi sırf bu kafa yapısı yüzünden gittikçe geriye gidiyor,sonra oyun yok diye ağlıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum bazı şeyleri tadında bırakmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Tadında bırakmak diye bişey yok, neden çünkü hikaye bitmedi
    Bu hikaye oyunculara mal olmuş artık, yenisini istemekten daha doğal ne olabilir ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Part 2 benim için çok iyi bir deneyimdi. Eğer aynı doygunlukta devam yapacaksa ben beklerim. O seviyeye gelemeyecekler bence yapmasalar da olur. Part 2 sürecindeki hype kaynaklı fanlardan gelen baskıdan bahsediyorlardı. Bence o açıklamalardan sonra “ha çıktı”, “ha çıkacak”, “geliyor” gibi oyuncuları beklentiye sokacak açıklamalar yapmaz artık. Yaparlarsa Oyunda belli bir seviyeye geldikten sonra duyururlar. Şimdi öncelikleri intergalactic’te sanırım. Olası part 3 zaten 10.nesile çoktan kalmıştı. Sadece gaas sevdasına stüdyo çok atıl kaldı. Yoksa elimizde bir dlc olacaktı, intergalactic’e daha erken kavuşacaktık. Part 3 için daha geniş planlama alanı kalabilirdi. Ben şu an için bu sevdayı saldım, eldekilere odaklandım

• Bu Neil tam bir deli.Sağı solu belli olmaz.Öyle bir son yaptıki devamıda gelebilir veya gelmese bile hiç sırıtmaz.Keşke gelse içimizden geçen bu tabiki.

• Joel öldü. Ellie ise 3 parmak ile ninja kaplumbağalar gibi kaldı nasıl bir konu yapacaklar ki bence devam oyunu hiç gelmesin tadında bırakmak en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 6 Mart 2025; 14:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Saol spoiler saldığın için 👏

• fıfa F kullanıcısına yanıt

Pardon hocam gözümden kaçmış.. Gerçi oyunu bitirmeyen kalmamıştır ama yinede düzenledim mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 6 Mart 2025; 15:0:3 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Neil Druckmann, The Last of Us Part 3 konusunda fikirlerini değiştirerek "pek fazla ümitlenmemiz" gerektiğini açıkladı.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

2. Oyunun sonuna bakarsak hikaye burda bitebilir.Ama devam oyunuda isterlerse bir şekilde yapılabilir.Bildiğim bir şey var ki last of us seviyesindeki oyunların yapım süreleri aşırı uzadı.Artık yapay zeka mevzusuyla bu işe bir çözüm bulmalilar

• DF bugün çıkacak Split Fiction'u inceledi, frame rate hepsinde sabit 60fps, çözünürlük değerlerinde PSSR kullanılmadan native 4K PS5 Pro önde;

PS5 Pro: 3840x2160

PS5: 3200x1800

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Digital Foundryyoutube
    From the developers of the excellent It Takes Two, Split Fiction continues Hazelight's focus on brilliant multiplayer gaming, slick visuals and great performance. In this video, John and Oliver discuss what makes this game special, then use the split-screen mechanic to pull off fully dynamic cross-platform comparisons. Everything you need to know is right here. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 - Introduction 01:46 - Comparisons Begin 05:29 - 4-Way Comparisons 06:37 - Anti-Aliasing Weirdness 08:50 - Performance is Perfect! 09:41 - What about PC? 12:32 - Lots of Discussion
    https://www.youtube.com/watch?v=iGAobG8Baow&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.