Kronik guc sorunu nedir? Stand olmadan da stabil duruyor ama yine de stand alin derim. Bir sure stand olmadan dik kullandim kedi az kalsin deviriyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (829. sayfa)

-
-
https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-pro-sorun--160161325
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıkabilecek en büyük sorun prizin farklı çıkması olur. Onu da küçük bir dönüştürücü ile kolayca halledebilirsiniz.
-
Astro bot oyunuyla, Silent hill 2 remake oyununu takas ettim. Sanirim bu sekilde gta 6 ya bile para vermeden sahip olabilirim.
Silent hill 2 oyununun ilkini oynamadim. Bi baglantisi var mi yok mu bilmiyorum. Sanirim YouTube 'dan hikayesine bakmam gerekecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok 2. Oyundan girmen sıkıntı yaratmaz. Tek başına bir hikaye. Birinci oyunun devamı 3.
1 senedir ülkeye kutulu gelen oyunlarda bende aynı taktiği izliyorum hocam,büyük şehirlerde yaşıyorsanız ilk günlerde hem oyunları bulmak kolay,hem satmak kolay mantıklı iş,keyifli oyunlar 😊👍🏻
-
-
Aynen oyle hocam. Surekli takas yapilarak bitirdikce yeni oyunlar oynanabilir.
Ilk defa haberim oldu boyle bir sorundan yoksa valla ben de almazdim. Hatta kendi konsolumu da satmaktan vazgecip en yakin arkadasima hediye ettim. Cok sukur diyelim oyle bir sorun basima gelmedi. Durum fenaymis ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kronik güç sorunu yok bence
bazı tv lerde hdmi-cec sorunundan ps i kapatıyor olay bu.
-
isteneni verememiş bi konsol. ps4 pro satışları altında kalmış yazık etti sony.
-
Silent hill 2 de Turkce destegi olmamasi buyuk bi haksizlik. Yani savasta olan bi millete bile dil destegi verip Turkceye vermemek...
Bu oyun firmalari milyar dolar kaldiriyor bir oyundan ve her oyun dil destegi gelecek mi diye bekliyor insanlar. Bi oyun firmam olsa, 80 ayri dile destek verirdim. Google çeviri bile kafi. Opsiyonel olarak Google çeviri ile anlassalar bir çok dile online olarak çevirebilir. Malesef tuketiciler buyuk firmalara sesini duyuramiyor.
Kingdom Come Deliverance 2
Fidelity mod 4K 60 fps veya VRR ile 70+ FPS oynatiyor.
PSSR optimizasyonlari geldikce fark ortaya cikar keza baz konsol Ray Tracing iptâl.
Performans moda almadan 60 Hz TV’lerde oyunlar surunuyor. Goruntu kalitesinden odun vereceksen PS4’te de ayni oyunlar var orada 1080p oynarsin.
Neye gore kime gore yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 4 Mart 2025; 0:23:51 >
-
fut hastalık, neyseki bıraktım
-
günaydın üstad, ragnarök de sonlara doğru geldim.
ps4 Gow daki grafik iyi diyordum ama bu resmen
ALEV ALEV RESMEN..
-
Günaydın reis
Ragnarók grafikleri müthiş gerçekten ama şu Atreus ile olan bölümler yüzünden oyunu tekrar bitiresim gelmiyor.. Valhalla DLC sine başladım efsane olmuş Atreus falan yok mis gibi kratos ile yardırıyoruz. Ve sadece PS5' e çıktığı için kapılardan geçerken anında geçiyor ana oyundaki gibi beklemiyoruz
Silent hill 2 oyununda ki pro enchantment ne ise yariyor tam olarak?
Oyun Quality modunda hala 30fps çalisiyor. Hiçbir farki yok ps5 den?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X