Şu kıyası bir türlü öğrenemediler.. konsol keyfi; en düşük maliyetle, salon konforunda 65" ekranda, PS tuşuna bastıktan sadece 30 saniye sonra BÜTÜN OYUNLARI gayet tatmin edici görsellerle oynayabilmektir.. 30bine aldığın hiçbir bilgisayarda bu imkanları ve bu keyfi yaşayamazsın.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (830. sayfa)

-
-
Yurtdışında PC PArçaları daha Pahalı kaldıki 5090 2000dolar üstü buna birde parça toplasan 5000dolar üstü olursun zaten artık 4k 300fps 600fps oynatsın artık
Benim bile 2.elden topladığım Pc bile 60binlik içindeki GPU 7900GRE 4k 80fps 90fps alıyorsun 7900XTX alsan olacak sana 80binlik PC artık 4k 100fps oynatsın
Yurtdışında PS5 pro 23.500 25.000 gibi fiyatlara alınabiliniyor vergi indirimi ile Diğer türlüsü 28bin üzeri gibi fiyatlar çıkabilir bu cihaz için 4k upscaling ile ancak tabiki
4060lı cihazla bile 2k zorlar 4k zorlar DLSS falan filan ancak 1080P Native Performans verebilir sana o fiyat skalasından ya 4060lı kasa yada PS5 Alırsın Tercihen Kişinin zevkine göre
-
-
EA nın çıkardığı dragon age in devamı mı bu oyun? yoksa farklı yeni bir oyun mu
-
Memnunmuzunuz nerden kaça aldınız link atabilir misiniz?
İthalatçılar 7 bin civarında şuanda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet EA Games'in çıkardığı oyun hocam
PS Plus üyeliğin varsa ücretsiz indirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6700 e overgame dan almıştım hocam suan stok yok görünüyor.
https://www.overgameweb.com/sony-playstation-5-disc-drive-bilkom-garantili
Memnun musunuz çok gürültülü çalışıyor mu
Birde değiyor mu arşiv amaçlı mı aldınız ?
DualSense ile farkını ortaya koyuyor oyun. Boyadığın renklere göre ışıksal tepki veriyor
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Immersion Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/games/disney-epic-mickey-rebrushed/ Experience Mickey’s journey through Wasteland in breathtaking 4K! Take full advantage of the adaptive triggers and haptic feedback, never miss a brush stroke thanks to gyro aiming and level up your immersion with the dynamic light bar – only on PlayStation 5. #ps5 #ps5games #epicmickeyrebrushedhttps://www.youtube.com/watch?v=lXHTVOMjZH0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Mart 2025; 17:34:27 > -
Taktım ben gürültü falan yok hocam, gayet sessiz cihaz.
Performance mi fidelity mode da mi oynuyosunuz proda
Performans modunda oynuyorum
Performans modu bile çok gerçekçi Pro desteği aldığı için kaplama kalitesi, texture kalitesi falan çok net görünüyor
PlayStation'daki yeni Beta Programı için kayıtlar bugün başlıyor!!
PlayStation'daki Beta Programı aracılığıyla PlayStation'dan en iyi deneyimleri sunmanın bir parçası olun.
Yıllar boyunca birçoğunuz Sony Interactive'in çeşitli beta programlarına katılarak dünyanın dört bir yanındaki oyunculara mümkün olan en iyi oyun deneyimlerini sunmamıza yardımcı oldunuz. Katılımınız için size gerçekten minnettarız.
Bu nedenle PlayStation girişiminde Beta Programını tanıtmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu, oyuncuların çok çeşitli PlayStation deneyimlerinde gelecekteki PlayStation betalarına katılmak için kaydolmaları için daha kolay ve daha konsolide bir yoldur.
PlayStation'daki Beta Programı, gelecekteki bir dizi PlayStation betasına olan ilginizi kaydetmeniz için kolay ve merkezi bir yer oluşturacak. PlayStation'da Beta Programı için tek bir kayıt, PS5 konsolu ve PC için katılımcı oyunları, yeni PS5 konsolu özelliklerini, PlayStation Uygulaması özelliklerini ve hatta PlayStation.com'daki kullanıcı deneyimi özelliklerini test etmek için beta erişimi kazanmaya olan ilginizi ifade etmenize olanak tanıyacak. Bu çeşitli betalara ilgi duyduğunuzu belirtmek için yalnızca bir kez kaydolmanız yeterlidir ve belirli bir beta için davet alırsanız, katılıp katılmayacağınıza karar vermek size kalmıştır.
İşte şartlar:
- Oyuncuların PlayStation Network için geçerli bir hesabı ve geçerli bir e-posta adresi olmalıdır. Kısıtlamaları veya ihlalleri olan hesaplar katılım için uygun olmayabilir.
- Oyuncuların PlayStation'daki Beta Programının mevcut olduğu bölgede yaşamaları gerekmektedir.
- Oyuncuların bulundukları bölgedeki yasal yaş gerekliliğini karşılamaları gerekmektedir.
Katılım ücretsizdir ve kayıtlar bugün itibariyle playstation.com/beta-program-at-playstation/ adresinden küresel olarak açılmaya başlayacaktır . Sayfa henüz bölgenizde mevcut değilse lütfen daha sonra tekrar kontrol edin.
Ayrıca, beta programlarımıza mümkün olduğunca çok oyuncu dahil etmeye çalışırken, bazen kabul edebileceğimizden daha fazla ilgi görebiliriz. Bu programa katılmanız, beta katılımı için değerlendirilmenizi sağlar, ancak beta testi için seçilmenizi garanti etmez. Sadece hatırlamanız gereken bir şey!
Ve yine, yıllar boyunca Sony Interactive'de sunduğumuz tüm betalara katılan sizlere büyük bir teşekkür. Daha kolay ve daha rahat hale gelmek üzere.
-
-
-
Bir de sunu anlamiyorum ekran karti 150 degil ps de 30k degil ula ikisinden de dus ayni farki bir de sanki sirf ekran karti alinca pc tamamlaniyor.
Evde 3 metre mesafeden ayaklarimi uzatip takilarak oyun oynamak istiyorum belki yani sanki tum dunya RTX 5090’li PC topluyor da. Baz konsolu satisa koyayim demistim insanlar kili kirk yariyor 250 TL fark icin bile, RTX 5090 diyor adam yaw.
Imkâni yetmeyen baz konsol alsin, sinirli butcesini oncelikle kaliteli televizyona ayirsin diyoruz. 1 telefon parasina 3 tane Ps5 Pro alinabiliyor bir tarafta. Dunyanin en pahali en high end GPU’lu PC’si ile Ps5 Pro kiyaslamak ve artistik yapmak nedir yani eline ne geciyor. Kisirdongu bos muhabbetler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X