Arkadaşlar ben yıllardır Playstation cafeye gitmiyorum. Bizim zamanımız Ps1 Ve PS2 zamanlarıydı. Bana göre Playstation cafe de ki en önemli püf nokta 1) fiyatlandırma: Ben bir masaya 50.000 TL harcadım saatini 150TL den aşağı oynatmam dersek bence o gün kaybetmiş oluruz. Sonuçta müşterilerin %98i Öğrenci ve öyle bir fiyatlandırma yapmalı ki elektrik, dükkan kirası çıksın ama bana da para kalsın. Misal saati 70TL bence uygun 30TL elektrik ve kiraya düşersen saatinde bize net 40 TL kalsa iyidir. 10 makine olsa 1 saate 10 makine dolu olsa 400Tl Kalır 10 makine Günde 5 saat çalışsa günde net 2.000TL kalır. Ayda 60.000 TL net kazanç. Tabi bu zamanla olacak. 2) Televizyon: Televizyonu gidip Vestel yada axen alırsak o gün kaybedenler kulübüne girmiş oluruz istersen tüm makineler PS5 olsun TV dandik olursa oyun akmaz Tuşa basınca hemen tepkiyi göremezsin ve oyun zevki biter. Televizyon Samsung olacak ve oyun modu açık olacak. 3) Öğrencilerin yoğun olduğu bir mevki seçmeliyiz. 4) Televizyonun Ekran parlaklığını en sona alırsak Televizyon çok dayanmaz. Bence parlaklık yarıda olmalı hem Ledler daha dayanıklı olur hem de elektrik tasarrufluda olur. 5) 5 Makine İle başlamak iş olursa makine sayısını arttırmak. İş olmaz ise en az zararla kurtuluruz. Sizce peki sizin eklemek istediğiniz bir püf nokta var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 25 Temmuz 2024; 18:8:10 > |
Bildirim