Şimdi Ara

Playstation Cafe Püf Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yıllardır Playstation cafeye gitmiyorum. Bizim zamanımız Ps1 Ve PS2 zamanlarıydı.

Bana göre Playstation cafe de ki en önemli püf nokta

1) fiyatlandırma: Ben bir masaya 50.000 TL harcadım saatini 150TL den aşağı oynatmam dersek bence o gün kaybetmiş oluruz. Sonuçta müşterilerin %98i Öğrenci ve öyle bir fiyatlandırma yapmalı ki elektrik, dükkan kirası çıksın ama bana da para kalsın. Misal saati 70TL bence uygun 30TL elektrik ve kiraya düşersen saatinde bize net 40 TL kalsa iyidir. 10 makine olsa 1 saate 10 makine dolu olsa 400Tl Kalır 10 makine Günde 5 saat çalışsa günde net 2.000TL kalır. Ayda 60.000 TL net kazanç. Tabi bu zamanla olacak.

2) Televizyon: Televizyonu gidip Vestel yada axen alırsak o gün kaybedenler kulübüne girmiş oluruz istersen tüm makineler PS5 olsun TV dandik olursa oyun akmaz Tuşa basınca hemen tepkiyi göremezsin ve oyun zevki biter.

Televizyon Samsung olacak ve oyun modu açık olacak.

3) Öğrencilerin yoğun olduğu bir mevki seçmeliyiz.

4) Televizyonun Ekran parlaklığını en sona alırsak Televizyon çok dayanmaz. Bence parlaklık yarıda olmalı hem Ledler daha dayanıklı olur hem de elektrik tasarrufluda olur.

5) 5 Makine İle başlamak iş olursa makine sayısını arttırmak. İş olmaz ise en az zararla kurtuluruz.

Sizce peki sizin eklemek istediğiniz bir püf nokta var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 25 Temmuz 2024; 18:8:10 >

• Püf noktası bu zamanda playstation kafe açmamak olur.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Tabiki Buda bir seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası olan evine alıyor . Olmayanda biriktirip alıyor . Eskiden İnternet kafeler ne kadar çoktu mesela ama bugün sayısı oldukça az . Ps cafe açmak bence mantıksız . Eski popülerliği kalmadı sonuçta .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gunercircir kullanıcısına yanıt

İyi hatırlıyorum ps2 yeni çıkmıştı o zaman gittiğim ps Cafe de 30 masa vardı ve boş masa yoktu hep doluydu.

Ama şöyle bir durum var ps Cafe internet cafeden çok farklı. İnternet cafe de yapacaklarını kendi bilgisayarında da yaparsın lakin ps Cafe öyle degil. Arkadaşınla pes yada fifa oynamak için bir araya gelmelisin evde sıkıtı olabilir.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Büyük zarar edebilirsiniz hocam çok riskli cidden . O paraya normal bi cafe işletseniz daha kârlı olur

• yazını hayretler içersinde okudum sadece elektirik kira diye maliyet hesabı yapılırmı? kurulum masrafı diye birşey var sadece 5 konsol ve iş görecek 5 samsung tv alsan 200bin yapar zaten dükkanın dekorasyonu, masası, sandalyesi, kliması, büfesi derken 1,5-2 milyon yapar. 1 tane çalışan alsan asgari ücret sigortası 24bin maliyeti var seninde bağkurun olucak 6 bin toplam 30bin bunlarıda ekle aylık gidere daha vergileri stopaji vs var...

senin hesaba göre 5 makine 10 saat çalışsa 70 liradan 3500 lira yapar. 2 sene full her gün bu şekilde çalışırsan maliyete anca gelirsin ki 2 sene her gün 5 makine 10 saat mümkün değil.

işin özeti hiç bulaşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek püf noktası : hic acmamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.