Şimdi Ara

PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation'u playstation 3 ile tanıyan okadar cok oyuncu varki konunun gidişatı bunu belli ediyor..
  • PlayStation'ın kutusunu asla unutmam. Geçmişe yolculuk...

PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ
  • Güncel...
  • vay be annemlerin psone alıp bana sürpriz yaptıkları gün aklıma geldi :)
  • duygulandım
  • bana böyle şeyler özel gelir asala satmadım serilerini açıkcası şanslıydım bu konuda bütün seriler doğum günü hediyem olmuştur (ps1-ps2-psp-ps3e sahibim)
  • PS1 de aldığım hazzı ne PS2 verdi, ne PS3 verdi. Arkadaşlarca toplanıp PES turnuvası yapardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

PS1 de aldığım hazzı ne PS2 verdi, ne PS3 verdi. Arkadaşlarca toplanıp PES turnuvası yapardık.

yanlisin var hocam ozamanlar WE vardi bende cok iyi hatirlarim o günleri.. herkes ya brezilyayi ya reali alirdi carlosu forvete koyardi.. ne günlerdi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 31 Temmuz 2011; 17:55:16 >
  • Beklentilerimin ustunde cikan tek konsol Playstation 1 dir,zamanina gore gercekden cok iyi oyunlara ve grafiklere sahipti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Beklentilerimin ustunde cikan tek konsol Playstation 1 dir,zamanina gore gercekden cok iyi oyunlara ve grafiklere sahipti.

Ardından ps2 evrim yarattı.
  • galiba 98 senesinde almıştım yanlış hatırlamıyorsam, demo diskte porsche challenge adında bi oyun vardı.O araba yarışını oynarken dual shock joystick titreyince elektrik kaçırıyor deyip yere atmıştım Ne günlerdi çoook resident evil oynarken joystick ile birlikte titredik.Daha sonra ps2 geldi pek fazla ısınamadım ben, askerlik dönemime denk geldi gençlik vs... derken koptum oyunlardan.Ama şimdi yaş 29 oldu, herşeyi yaşayıp gördükten sonra tilki gibi kürkçü dükkanına geri döndüm.PS3 ve diğer rakip konsolları ile eskisi kadar olmasa da zaman zaman vakit geçiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 31 Temmuz 2011; 19:39:38 >
  • Hayatımın yarıya yakınını beraber geçirdiğim aile :) . Ne yazık ki yöneticilerinin 2010 başından itibaren aldığı saçma sapan kararlar nedeniyle ciddi hayal kırıklığı yaşamama neden olan aile. Bu arada 1 scph 9002 ile bir scph 39004 de arıza yapıp aramızdan ayrılmıştı.

PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ
  • Güncel..
  • süper ya Ps1 Ps2 Ps3 var bendede tek PSP yok :D
  • Benimde güzel anılarım var PSOne ile PSOne'ı almadan önce dişim çürüktü ve ben dişçiye gitmiyordum bir türlü kaçıyordum falan sonra babam birgün dişini çektirirsen alıcam dedi sonra sabah erkenden gittim de çektirdim 1-2 gün sonra da aldık ama ne yazık ki evden taşınırken kırıldı ama şimdi PSP ve PS3'e sahibim Allah'a şükür.
  • ps1 den çıkan kol halen çalışıyor.Arkadaşlarla pes oynarken uğurlu kolumla oynarım hep 23.5.1998 alımı 5502 kasa ps1.
  • İlk defa gördüm konuyun. Çok güzel bilgilendirici bir yazı olmuş. Copy Paste yapan ellerine sağlık.
  • Ah o Tekken 3 ...
  • En son ben PS1'i 2001-2002 de oynamistim abimle arkadasindan getirmisti.
  • Konun çok güzel olmuş ama aralara resim koysan daha güzel olurmuş sade yazı okutmuyor kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiCimbomlu -- 14 Şubat 2013; 15:56:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.