Şimdi Ara

PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk dualshock u elime aldığım zaman titredikten sonra aldığım şaşkınlığı başka hiçbirşeyde yaşamadım

galiba ilk üretilen bu fake de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 27 Şubat 2011; 21:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

PlayStation 1'i arkadasimda ilk gorusumu hatirliyorum. Biz evde MMX islemcili PC ve Sega Mega Drive 2 ile oyun oynuyorduk o zamanlar. PS1 grafiklerine agzimiz acik kalmisti tabi :) Ama PlayStation denilince benim aklima gelen ilk sey efsane PlayStation 2.

PlayStation markasinin tarihi surecine cogumuz sahit olduk veya internetten okuduk ama tekrar hatirlamak guzel oldu. Paylasim icin tesekkurler.

Rica ederim hocam.

Aynen bendede sega megadrive vardı ne grafikleri var diyoduk be ondan önce kasatli family game ondan önce meşhur karakutu yıllar neler alıp götürdü bizlerden..

Grafiği geçtim azım açık oyun oynarken elimde kolun titremesi bir anda kalbimin hızlı hızlı atmasına yol açtı sanki bir aşk gibiydi.Yazlıkda tanışmıştık onunla platonik bir aşk gibi uzakdan bakardım.Eve geldiğimdede sabah çıkarken ile akşam geldiğimde çok şey değişmişti benim için.O altı siyah kaplama cdlerinin nasıl calıştığını o küçük aklımla çözmeye çalışıyordum.Arkadaşımı eve çağırmıştım.Kapıyı çaldığında heycanla koşmuştum kapıyı açtım çocuğun eline bakıyordum ilahi gibi bişeydi psx o gri şekliyle benim için.Neyse oturduk ben kolları açarken arkadaşa bakıyordum ve dönüp bana yaa bu tivide scard yok gibi bir laf etti.Anlamadım tabi o zaman o ne kii meğerse bizim tv'de yokmuş çok üzülmüştüm o gün.Babama bir kedi gibi sokulup devamlı ps anlatıyordum olmadı , annemle alışverişe çıkınca elinden tutup psx gösteriyordum.Her gittiğimiz mağazada.Ama segayı çok severdim iyi zamanlarım geçmişti ama keşke psxle yazın ortasında değilde başında tanışsaydım dedim kendi kendime çünkü yazın başında alınmıştı bana sega mega drive 2 (püff demekden başka argo kelimede bilmiyorduk o yaşımızda).Arkadaşa sorduğum en komik soruda save dataları ile cd gerek kalmadan oyun calıştırılırmı demek olmuştu.

Ne anılar deme.Anlat anlat bitiremez insan..

• Güncel tutalım..
  • PsOne'u 3 kuzen ortak almıştık, tek kişi almaya gücümüz yetmiyordu o zamanlar. her hafta bir kişide kalıyordu konsol
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST
    PsOne'u 3 kuzen ortak almıştık, tek kişi almaya gücümüz yetmiyordu o zamanlar. her hafta bir kişide kalıyordu konsol

Cok zor bı durum o hocam :))
  • Güncel.
  • Yazının tamamını bende okudum paylaşan arkadaşa teşekkürler.Yazıyı okuduktan sonra cihazın yenisinin gelmesi için biraz daha vakit var gibi bir düşünce belirdi kafamda, bir de ps1 de oynadığım winning eleven 3 geldi
  • PS1 e 2000 yılında sahip olmuştum. o zamanlar lisedeyim. ilk oyunlarım resident evil 1-2-3, winning eleven 3-4 dü. Vay bee zaman su gibi akıyor.
    Çok güzel konu teşekkürler
  • Rica ederim arkadaşlar efsanemizin hayat hikayesini bilmek asli görevimiz :)
  • Güncell..
  • güzel bi yazı olmuş. Duygulandım, ilk psone'mi değişik bi şekilde almıştım gözüm driverden başka birşey görmezdi ogünden bugüne belki şimdi önüme koysalar oynamam
  • Yaş 30 oldu, ilk 97 de tanıştım PS ile tüm konsolları geçti elimden, ne bir joystick bozabildim ne de bir konsolunu, elimde psp ve ps3 halen mevcut, bu kadar sağlam ve bu kadar güzel ürünleri ancak Sony yapar. Ama son zamanlarda çok güven kaybına uğrattı beni gerek Exc. leri hiba etmesi gerekse Network kk bilgilerini çaldırması ve arada yaşanan kayıp 1 ay, ama yinede bende 99 Credits ;) eski günlerin hatrına
  • vay be n emacera
  • Şuan elimde hem Ps3 slim hemde psp slim mevcut zamanın ps2yi satmıştım şimdi pişmanım tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan
    Yaş 30 oldu, ilk 97 de tanıştım PS ile tüm konsolları geçti elimden, ne bir joystick bozabildim ne de bir konsolunu, elimde psp ve ps3 halen mevcut, bu kadar sağlam ve bu kadar güzel ürünleri ancak Sony yapar. Ama son zamanlarda çok güven kaybına uğrattı beni gerek Exc. leri hiba etmesi gerekse Network kk bilgilerini çaldırması ve arada yaşanan kayıp 1 ay, ama yinede bende 99 Credits ;) eski günlerin hatrına

Seninle aynı tarihte tanışmışız ps ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan
    Yaş 30 oldu, ilk 97 de tanıştım PS ile tüm konsolları geçti elimden, ne bir joystick bozabildim ne de bir konsolunu, elimde psp ve ps3 halen mevcut, bu kadar sağlam ve bu kadar güzel ürünleri ancak Sony yapar. Ama son zamanlarda çok güven kaybına uğrattı beni gerek Exc. leri hiba etmesi gerekse Network kk bilgilerini çaldırması ve arada yaşanan kayıp 1 ay, ama yinede bende 99 Credits ;) eski günlerin hatrına

Seninle aynı tarihte tanışmışız ps ile :)

o zamanlar küçüktük 17 idi yaş, Burger King de işe başlamıştım (şuan farklı bir yerde çok daha iyi yerdeyim çok şükür ;) ) 35 Milyon liraydı Ps almıştım o kadar mutlu olmuştum ki , Arcade e bile pek gitmiyordum. Güzel günlerdi.

• Güncelleyelim..
  • bende hala var playstation 98 yada 99 da alındı oda sony 72 ekran tv yanında %50 indirimliydi ondan dolayı alındı
    en sevdiğim oyun smallsoldier miydi neydi adı aklıma gelmedi
  • benim halen duruyor ps1,ps2
    elimden çıkartmaya kıyamıyorum,duruyor bir köşede öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

benim halen duruyor ps1,ps2
    elimden çıkartmaya kıyamıyorum,duruyor bir köşede öyle

+1903 aynen mışıl mışıl uyuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.