Şimdi Ara

PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ps1 resmi gördüğümde çocukluğum aklıma geliyor. O zaman aynı apartmanda oturan abilerimiz pc de red alert 1'i LAN üzerinden oynarlardı. Bizde yaşıtım olan arkadaşımla acaba ps1 leri birbirine bağlayıp bu tarz oynayabilirmiyizin hesaplarını yapıyorduk :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 2arkadaş ortak almıştık ps1 zamanında ne uykusuz geceler geçirdik oyunları bitircez diye üstünden uzun yıllar geçmiş şimdi ps4 var aynı tadı vermiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte benim en sevdiklerim
     PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ PLAYSTATİON EFSANESİNİN HAYAT HİKAYESİ

• evimize ilk playstation 1 aldığımız zaman 1999 yılıydı daha öncesinde 1997'de mahallemizde arcade salonunda hergün gider o Japonca futbol oyununun oynardık we 3 de heralde.ps1 gecen yıl mahalleden bir çocuğa vermiştim istemişti
    playstation 2 hiç almadım arada cafe gider we oynardık ozamanlar bilgisayara yönelmiştim 2002 den sonra 2yılda bir bilgisayarı yenilerdim. ilk ps3ümü 2008de aldım fat40gbdi daha sora satıp 320gb slim almıştım hala kullanmaktayım ps3'ü ps4ü var onuda alalı 3 hafta oldu

şuan izmirde halen ps2 oynatan salonlar var saati 1 tl ye oynatıyorlar geçen gördüm 4 tane makine vardi hepsi full sırada bekleyenler vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 23 Ağustos 2014; 11:56:10 >
  • İlk tecrübem Atari olmuştu, Aslında markanın adı olsada aletin adını atari sanardık ya neyse..
    O değilde türkiyeye gelen "atari"lerin hiçbiri "Atari" değildi, hepsi çakmasıydı.
    999999 in 1 'in içinde en fazla 9-10 oyun vardı.
    Tabanca ile ördek vurmanın mantığını hala bilmiyorum...
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

İlk tecrübem Atari olmuştu, Aslında markanın adı olsada aletin adını atari sanardık ya neyse..
    O değilde türkiyeye gelen "atari"lerin hiçbiri "Atari" değildi, hepsi çakmasıydı.
    999999 in 1 'in içinde en fazla 9-10 oyun vardı.
    Tabanca ile ördek vurmanın mantığını hala bilmiyorum...
    ...

hocam onun mantığı ışıkta gizli. yani içerisinde mercekler var ya. tetiğe bastığınız anda ekranda anlık bir kararma oluyordu hani. işte o kararma sırasında asıl hedef olan ördekler beyaz çerçeve içerisinde kalıyor ve bu beyaz çerçeve içerisindeki ışık, tabancanın merceğine yansıdığı anda atarinin işlemcisi '' ördek vuruldu '' olarak algılanıyor. tıpkı fotoğraf makinesi gibi yani

• güncel.
  • PS1'i ilk aldığımdaki o heyecan ve sevinç...Hey gidi günler bee zaman ne çabuk geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.