Şimdi Ara

Playstation Eye Camera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,dün akşam mistik arkadaşımızın ricası sonucu kamerayı karşılıklı görüşmede test etme olanağı bulduk.Bende kamera vardı,karşı tarafta ise kulaklık-mikrofon vardı.Mistik'in dediğine göre görüntü karşı tarafa DVD kalitesinde geliyormuş ve bilgisayarda kullanılan kamera ile alakası olmadığını söyledi.
    Eğer internet'te çok fazla kopma yaşamasaydık,herhalde sabaha kadar sohbet ederdik.
    Playstation Eye Camera herkese tavsiye olunur.
    Saygılar.

• nerden aldınız dogubank ve kadikoy civarlarında nekadara bulabilirim?

teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 28 Ekim 2007; 2:55:22 >
  • Ben play-asia'dan eye of the judgment oyununu alırken oyun+kamera olarak satıyorlardı.Kamerayı tek satan yer varmı bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35burak

Ben play-asia'dan eye of the judgment oyununu alırken oyun+kamera olarak satıyorlardı.Kamerayı tek satan yer varmı bilmiyorum.

yo zaten bende set halinde sordum acaba turkiyede spot olarak varmıdır merak ediyorum

play-asia dan nekadara aldıgını ogrenebilirmiyim?
  • gercekten harika bisey msn deki kameralar gibi takilma yok ve dun zannedersem baglantim bayagi dusuktu ondan cok az bi takilma oldu ama goruntu harikaydi ve 70 ekran tvnin msn deki gibi bir bolumunde degil tam ekran goruntuydu yani...gercekten cok guzel piyasya dussun bende alacagim kesin bi tane .....bu arada abi demeyi unuttum hayirli olsun kamerani gule gule kullan
  • ben de almayı düşünüyorum da ne kadara aldığını yazarsan sevinirim.
  • Valla şu montaj programıyla ilgili bikaç video falan görebilsem, eye toy dan daha eğlenceli oyunlar da varsa + bunu da webcam olarak kullanabiliyorsak almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE S BLUETOOTH SPEAKER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eye of Jugdement boşa gitmemeli bence, ikisi de birlikte alınmalı. Çünkü setin yanında videoları, resimleri, sesleri aktarmadan düzenleyebileceğimiz bir program olan Eye Create de veriliyor...
  • Eye Create'i beleş olarak PSN'e verdiler zaten sete ihtiyacın yok gir us veya uk psn'den indir 9mb bişey sadece kamera almayı düşünenlere duyrulur.
  • Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Oyunu full box olarak play asia'dan 84.90 $'a aldım.Oyun asia versiyonu ama hiç bir problem olmadı.Yani oyun içi yazılar,kartlar ve kullanım klavuzu ingilizce olarak var.
    Oyun da çok güzel ama kamera muhteşem.Herkese tavsiye olunur.
    Avrupa PSN'e düşen iki adet oyun var bu kamera ile kullanılan.Fakat kredi kartı bilgilerini kabul etmediği için oradan bu oyunları satın alamadım.Bu sebeple bu oyunların Amerika PSN Store'ye düşmesini bekliyorum.Bu oyunlar'da bir tanesi Aqua Vita idi,diğerinin ismini hatırlamıyorum.
    Herkese saygılar.
  • O güzellik tüplü tv de izlemenden dolayı yazıkki.....Bende hp fotoğraf makinesi vardı 352 ye 288 minicik video çekerdi....Pc de minicik ve kötü gözüken görüntüler tv de açınca (352 288 olmasına rağmen) çok güzel gözükürdü.....Bu olay da ona benziyor...Yanılmıyorsam 640 480 kamernın çözünürlüğü ve tv de öyle olduğundan ayna gibi gözükecektir....Ama büyük ekranda 1980*1080 de ayna gibi olması mümkün değil....(Video işiyle kafayı yedim ordan biliyorum...)

Usb bağlantısı sanırım peki pc de kullanım olanağı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Eye Create'i beleş olarak PSN'e verdiler zaten sete ihtiyacın yok gir us veya uk psn'den indir 9mb bişey sadece kamera almayı düşünenlere duyrulur.

Kameran yoksa bir işe yaramaz ki...
  • quote:

Orjinalden al?nt?: cancanax

O g?zellik t?pl? tv de izlemenden dolay? yaz?kki.....Bende hp foto?raf makinesi vard? 352 ye 288 minicik video çekerdi....Pc de minicik ve k?t? g?z?ken g?r?nt?ler tv de a??nca (352 288 olmas?na ra?men) çok g?zel g?z?k?rd?.....Bu olay da ona benziyor...Yan?lm?yorsam 640 480 kamern?n çöz?n?rl??? ve tv de ?yle oldu?undan ayna gibi g?z?kecektir....Ama b?y?k ekranda 1980*1080 de ayna gibi olmas? m?mk?n de?il....(Video i?iyle kafay? yedim ordan biliyorum...)

Usb ba?lant?s? san?r?m peki pc de kullan?m olana?? varm??
    dogrudur tuplu tv de izledim
  • Arkadaşlarla sesli görüşme yaptığımızda resimler çıkıyor bilmem biliyormusunuz??Değiştiriyoruz istediğimiz gibi orada sanırım görüntü çıkacak kamera olayına girince...

Bu kamerayı aldığımızda PC ile uyumlu olurmu varmı bilgisi olan???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Eye Create'i beleş olarak PSN'e verdiler zaten sete ihtiyacın yok gir us veya uk psn'den indir 9mb bişey sadece kamera almayı düşünenlere duyrulur.

Kameran yoksa bir işe yaramaz ki...

Set boşa gitmez setin yanında veriliyor eye create demişsin, onun dışında psn'dende indiriliyor senin yazından çıkan mana eye of judgement setini almayınca eye create'i kuramıyoruz sadece setle geliyormuş gibi oluyor, halbuki sadece kamerayı tek alanlarda eye create'i psn'den indirebiliyor , "kamera yoksa eye create işe yaramaz" ee heralde zaten kamerayı almayın dememişim ben yazımda, illa oyunla birlikte kamera almak şart değil diyorum, kamera tek olarakta satılıyor neticede ve eye create psn'den indiriliyor beleş olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 28 Ekim 2007; 23:09:42 >

• quote:

Orjinalden al?nt?: cancanax

Arkada?larla sesli g?r??me yapt???m?zda resimler ??k?yor bilmem biliyormusunuz??De?i?tiriyoruz istedi?imiz gibi orada san?r?m g?r?nt? ??kacak kamera olay?na girince...

Bu kameray? ald???m?zda PC ile uyumlu olurmu varm? bilgisi olan???
    dedigini yanlis anlamadiysam evet bende kamera yoktu ama burak abide kamera vardi onu goruntusu ekrani kaplamis bi sekilde duruyodu bende cam. olmadigi icin benim sadece kullanici avatarim sag alt kosede kutucuk seklindeydi
  • Güzel olacak güzel....Bilmem hatırlayanınız yada duyanınız varmı oyun oynarken arkadaşını canlı görecektin ps3 de....Mesela ben etoo ile pes oynarken onun o gol yiyince bozulan yüz ifadesini görecektim hareket yapacaktım "koydukmu" gibilerinden....Hiç şimdi bahsetmez oldular o konulardan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.