Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: qwazsx , Mericuls , Domatore , tojblok Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
79.893
Cevap
1.659
Favori
4.089.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39913992399339943995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düzelttim hocam

• lido kullanıcısına yanıt
    Ana oyun çok uzun. Ben her yeri adım adım gezerek oynadığım için 300 küsür saatte bitirmiştim. DLC ise bir tam oyun uzunluğunda.
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

Hocam souls oyunlar hiç aram yok söylenene göre darksouls oyunları kadar zor değil diyorlar. Sizce yeni başlayacak biri için tavsiye edermisiniz elden ringi? (Oyun harika olduduğunu biliyorum)

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt
    Evet oyun diğer souls oyunlarına göre daha fazla açık, geniş alanlarda geçmesi nedeniyle oyuncuya daha çok hareket alanı sağlıyor, kaçak dövüşmeye imkan tanıyor. Bu yüzden daha kolay hissettiriyor ama yeni başlayan birisi için yine kolay değil. Bu türe başlamak için en uygun oyun bu diyebiliriz. Oyunun zor olması sizi korkutmasın. Oyunu anladıkça, daha iyi oynar hale geldikçe kolaylaşacak ve çok keyif almaya başlayacaksınız.
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

Denemek istiyorum bende bakalim indirimde iken hazir

• sebom kullanıcısına yanıt

?????

güzel bir soru! Mantıklı olabilir mi ???

• FC25 daha fazla indirime girer mi sizce? Sadece single player oynamayı düşünüyorum

• markette bulunan psn kartı almanın ne gibi avantajı var bilgisi olan var mı

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt

Şubat Mart ayı gibi 1000 TL altına düşer muhtemelen ama inanın o paraları vermeye bile değmez. Öyle kötü çünkü Fc 25. Ben de single oynuyorum ilk defa çıkan bir fifa oyununu 1 ayda silip eski oyununa döndüm.

İllaki oynamak istiyorum diyorsanız alın 1 yıllık ea play aboneliği orada şu an fc 24 vardır sanırım onunla idare edin. Mayıs haziran gibi Fc 25 te eklenir onu da oynar ikisini deneyim etmiş olursunuz. Fc 26 nin da 10 saatlik deneme sürümünü görürsünüz. Ayrıca diğer Ea oyunlarını da oynama şansınız olur. Şu Fc 25 vereceğiniz paraya değmez .

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    1-2 aya plusla aylık oyun olarak verilir.
  • Bende FIFA seviyorum ama
    25 i o paraya almayacağım onun yerine ya gow ragnarok ya da last of ya part 2 alacağım … büyük ihtimal yaza doğru zaten bedava verirler plusa
  • Arkadaşlar, Tami Kart 250 TL'ye kadar olan PSN harcamanın %20'sini yani 50 TL'sini veriyor haberiniz olsun.

https://www.tami.com.tr/kampanya/playstationda-20-oraninda-50-tlye-varan-nakit-iade-kazan

-

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Taa diğer ayın başında yapıyor iadeyi. O zamana kadar o parayı verdiğini unutur insan. Onun yerine anında iade veren kartları kombo yaparak kullanıyorum ben.
  • Assasin’s crees valhalla için complete edition’a gerek var mı beyler normali 117 complete 243 lira genişlemeler aradaki farka değer mi ? Odyssey deluxe 107 lira origins gold sürüm 53 lira onları kesin alacağım da
  • lido kullanıcısına yanıt

Değer, Assassin's Creed'leri tam paket alın.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet hata yaptım odysseyi deluxe aldım halbuki gold 133 lira ve içinde ac 3 ve ac lib remasteredlar varmış 2 oyun zarardayız :D
  • alan wake 2 almaya değer mi, 10 yıl önce falan ilk oyununu oynamıştım yaratıklara ışık tutmadan vuramadıgım için sinirlenip silmiştim zevk vermemişti. 2'nin grafikleri vs şahane eğer farklılık varsa alacağım.

• Turcopolo kullanıcısına yanıt

Hocam bende 1. Oyunu çok beğendim. 2.oyunda uyuz oldum. Panoya resim yapıştıra yapıştıra bıkkınlık verdi. Devam edemiyorum valla sıkıntıdan.

• Bende aksine ilk oyunu sevmiştim, @qLhF de dediği gibi panoya sürekli bişeyler asmak, oradan ipuçlarını toplamak vs çok sinir bozucu, 2 saat oynayıp bıraktım. Tek güzel yanı grafikler.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Diğer cashback veren kartlar nedir hocam? Deluxe almam lazım parça parça bakiye yükleyerek alabilir miyim acaba?

• 
Sayfa: önceki 39913992399339943995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.