Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: promedyumx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79.892
Cevap
1.659
Favori
4.089.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39913992399339943995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Nays ve Papara kullanıyorum %10 veriyor. Açıkçası her yere de üye olmak istemiyorum, onlar bana yetiyor.
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    Ben de 2'yi aldım ancak henüz 1'i bitiremedim. Bitiremedim diyorum çünkü oyun bir türlü akmıyor, bölümler çok uzun ve sürekli aynı şeyleri yapıyorum ayrıca kamera açıları da beni deli ediyor. Bir de şu uçarak üzerime gelen traktör vs yok mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 23 Aralık 2024; 23:9:57 >
  • Diğer cashback'ler de şunlar:

İş Bankası, Nays, Papara, Tami, Mono, Sipay, Ininal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Aralık 2024; 3:18:28 >
  • Alan Wake 2 efsane oyun ama biraz videosunu izleyin almadan. Hitap etmezse küfür edersiniz, hikayeye kaptırıp sararsanız zor bırakırsınız.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Popy ve ininal cashback vermiyor yanlış gördün herhalde. Mono da bu ay sadece 500 TL üstü abonelik alımlarında iade diye güncellendi. Geçen ay iade vermişti bu ay vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 24 Aralık 2024; 2:42:25 >
  • nier kullanıcısına yanıt

Ininal var da, PopyPara'yı Sipay ile karıştırmışım.

https://www.ininal.com/playstation-storeda-kis-firsatlari

-

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Aralık 2024; 3:19:20 >

• k.c.erg kullanıcısına yanıt

Psn hesabına bazen kart bağlayamıyorsunuz veya bağladığınız kart ile alım yapmanıza izin vermeyebiliyor. Bu tip problemleri yaşayan kullanıcılar için psn kartı alıp hesabın bakiyesine yükleme yapmak çözüm oluyor.

• Neco. kullanıcısına yanıt

O zaman gerek yokmuş hocam 1.1 k vermeye, teşekkür ettim

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Hocam yorumun kıymetli o nedenle, almamaya karar verdim. Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar selam, PS kataloğu ilk geldiğinde acemilikle oynamak istediğim tüm oyunları kütüphaneye atmıstım, daha sonra meşhur oyun alamama olayı başa geldi tabii.

AC serilerini almak istiyorum ana hesabıma. PS App'ten denedim sürüm seçip alamıyorum, az önce bilgisayardan Web Browser'dan girdim yine aşağıdaki gibi manzara.

Bunu çözmenin en kısa ve ızdırapsız yolu nedir şu an için? (Hayır, malesef başka bir hesaba almak istemiyorum) Yakın zamanda sonuç alabilen var mıdır?

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Yeni hesap açıp o hesaba almak şimdilik tek çözüm

Bu hatayı neden veriyor acaba? Söylerseniz boyle bir hatayı yapmayalim. Bilgi verirseniz sevinirim.

Çözümü yok, yan hesaplara aldım ben de
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam mail atarak hesabından sildirenler olmuştu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mytn

Bu hatayı neden veriyor acaba? Söylerseniz boyle bir hatayı yapmayalim. Bilgi verirseniz sevinirim.

Hocam kısacası, oyun kataloğunda (PS Deluxe-Extra) yer alan oyunları oynamadığınız sürece kütüphanenize eklemeyin. Katalogtaki oyunu kütüphaneye ekliyorsunuz, oynasanız da oynamasınızda sistem o oyunu sizde gördüğü için sizin kütüphanedeki oyunla çelişiyor ve satın almana izin vermiyor. Sende zaten var diyor kendince ama o katalogtaki oyun olduğu için hele bir de bir süre sonra katalogtan kalkınca böyle çıkmaza giriyorsunuz.

3-4 kez mail attım hiçbir şekilde lisansları silmediler, plus bitene kadar bekleyin dediler
  • FC 25 alinir mi? Oyun hakkinda olumsuz konusanlar olmus kararsiz kaldim acikcasi.

• Dumanus kullanıcısına yanıt
    Alınır evet, şuana kadar yapılmış en iyi futbol oyunu
    7/24 Online oynayıp,oyun olarak istediğini alamayanlar kötülüyor genelde

Sisteme yeni oldugumdan soruyorum. Kutuphanemize ekledigimiz bir oyunu sistemimize kurmazsak ve ileride katalogdan çıkarsa sonra oynayamıyor muyuz?

Ben ps3 de burakmistim konsol olayini o zamanlar yeni çıkıyordu. Simdi pro çıkınca tekrar konsol aldim ve plusu da alayim dedim online ve katalog oyunlarinda oynamadiklarim için. Bir de aylik oyun durumu var. Mesela ben it takea twoyu kutuphaneye ekledim fakat su anda oynamayacagim. Sonra oynarim diye ekledim.

Plus aboneliğini uzattigimizi varsayarsak sorun yasanir mi acaba.

• Dumanus kullanıcısına yanıt

Ben açıkçası begendim. Konsolda futbol oyunu yoktu. Diger muadilleri de ne yazik ki fc kalitesinde degil bence. O yuzden vu indirimde aldim ben de. 24 varsa belki gerek olmayabilir ama eger yoksa bence alinir.

• 
Sayfa: önceki 39913992399339943995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.