< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3992. sayfa)
-
-
Beyler elden ring’in shadow dlc si ve dlc nin olduğu paketler indirim görmemiş dlc uzun mu tek oyunu alsak keser mi ilerde dlc ayrı indirim görür mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25-50 saatlik bir oynanışı var. Dlc de ileride indirime girecektir. Gerçi 2 senedir oyun ara ara hatırlatılıyor. Bu yüzden olsa gerek pek indirim görmüyor.
-
İndirmenize gerek yok, oyunu kütüphaneye ekle seçeneğine basmanız yeterli olacaktır. Şu an plus kütüphanesindeki oyunlara buradan bakabilirsiniz.
-
fazla iyi niyetli bir yaklaşım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hogwarts Legacy PS plus a ücretsiz geldi. Tam da satın alma tuşuna basıyordum. Demosunu beğenmiştim. İnşallah yakın zamanda kalkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok öyle bir şey.
Deneme sürümü o malasef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış görmüş olabilir misin hocam? İndirime girdiği zaman da 209 TL'ye düşüyordu.
-
Türkiye'de dolar bakiyesi satacaklarını sanmam. Zaten üzerinde yazıyordur. Bakmadınız mı?
-
Eyvallah hocam değerli bilgin için teşekkürler . Baktımda almayı düşündüklerim yok çok uymadı şuan için bana
Call of duty black ops 6 yı 1 hafta ücretsiz oldugunda kütüphaneye eklemiştim, şu an baktım indirilebiliyor hala ücretsiz mi yoksa inince ücret mi isteyecek ?
Satın almışım farketmeden. Bir an plus a eklendi zannettim
Valla tam olarak nolduğunu ben de anlayamadım ama oyunun indirimi ayın 21i sona eriyordu tam gece bi ihtimal olmuş olabilir gibi hissettim keşke sepete ekleyip satın alsaydın. Yanlışlıkla eklenti falandır diyeceğim o fiyata oyunun eklentisi de yok anlayamadım.
God of war ragnörak alacağım da acaba ps4 sürümünü alsam sonra acaba Ps5 sürümüne yükseletsem daha mı ucuza gelir?
Üzerinden bakıp kontrol edilecek birşey yok, Dijital fiş olarak çıkıyor. PSN uzun zamandır TR de hediye kartı satmıyor ondan emin olamadım zaten.
Koca Migros dolar psn kod neden satsın ki. Ayrıca aylardır psn kod satışı başladı bazı yerlerde.
Deluxe üyelik var fifa 25 satın almadan indirebiliyorum hatta yüklendi eklediler mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckchucky -- 23 Aralık 2024; 1:16:14 >
store.playstation.comCrash Bandicoot™ - Crashiversary Paketihttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-CUSA23470_00-CRASH2021BDL0002
Crash hayranı varsa şöyle bir paket buldum. İçinde crash team rumble hariç tüm crash oyunları var va 400 lira. Çok komik rakam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlin93 -- 23 Aralık 2024; 8:18:26 >
paylaştığınız oyun paket değil sadece crash 4.
bilmeyen biri paket diye tek oyun alabilir ⚠️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 23 Aralık 2024; 7:59:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X