Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hDundar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
80.272
Cevap
1.669
Favori
4.118.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39893990399139923993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FC 25 alsam mı bilemedim arada can sıkıntısına 2-3 maç atmak için değer mi şu an ki fiyatlara?

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, yani vatandaş ahlaksız fırsatçı demek işin kolayına kaçmak. Vatandaşı bu hale getiren süreç ne onu görmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2013te ps3 ile çıkış yapmış olan Cod ghost season passli oyun 3899 TL şaka gibi fiyat. 1559a inmiş kim alır da oynar o oyunu yahu. Serveri açıkda değildir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fc 25 te ps store ultimate indirim beklerken 4 bine geri çektiler yakın zamanda düşermi

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Her sene bu aylarda indirim gelince PS5’e Fifa alır, kariyer falan takılırdım. Dün deneme sürümünü indirdim, hayatımda oynadığım en keyifsiz Fifa olmuş. Oyun inanılmaz sıkıcılaşmış; pas vermek zor, plase şut zor, aşırtma şut zor, dribling yok, hız yok… Maç içinde çok az aksiyon oluyor, benim gibi single oynayanlara hitap etmeyen bir oyun olmuş. Ben şahsen bu seneyi pas geçeceğim veya bir sonraki indirim dönemini ve güncellemeyi bekleyeceğim. Size de satın almadan önce EA Play üyeliğiniz varsa denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CoD Vangard oynayan var mı? Çok iyi olmadığını biliyorum ama 250 liraya da alınır eğlendirir diye düşünüyorum.

• tepeb kullanıcısına yanıt

Yani diyorsunuz ki,

- Şu birkaç ay öncesinde, "yok" çekilen arabaları liste fiyatı üzerinden satan, araba başına 100 bin TL rüşvet isteyen, deodorant sıkar gibi güya pütür sıkıp yalıtım yaptık diyen, size basamak, boya koruma vesaire gibi şeyleri satmaya mecbur tutan işletmeler,

- Euro bazında kur ile çarpıp (her ne kadar hatalı bi yöntem de olsa burada karşılaştırma amaçlı olabilir) hesaplandığında Avrupa'daki bir restorandan bile pahalı olan restoranların bu ortamı bahane ederek "şişiren" işletmeler,

- Asgari ücret hesapları yapılırken daha açıklanmadan fiyat etiketlerini bi gecede değiştiren işletmeler,

- ve bunun gibi verilebilecek diğer örnekler,

hepsi normal... "Hırsızın hiç mi suçu yok" deyişi yine geliyor yine geliyor :)

Ha bu arada ben de "fırsatçılarrrrrrrr, stokçulaaaaağğğğğrrrrrrr" derken en çok Reyize kızıyordum.

Bahsettiğimiz zaten vatandaş değil, vatandaş biziz :) Bahsettiğimiz "işletmeler"...

• Oyun fiyatlarını tüm psnlerde karşılaştırabildiğimiz bir site var mı? Eskiden psndeals vardı, şimdi hepsini birden görmek, en ucuz nerde diye bakmak paralı olmuş.
    Baldur’s gate 3 almayı düşünüyordum.

• Ya arkadaşlar boş boş konuşmayın, uzun uzadıya yazıp duruyorsunuz burası PlayStation fırsat bölümü fırsat paylaşacaksanız paylaşın yoksa gidin konu dışı veya diğer forumlarda tartışın, yeter.

• fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

Psprices, psdeals

• Neco. kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.

Hayatın her anında bomboş siyasetten başka bir şey bilmeyen tiplerden gına geliyor zaten, yeteri kadar yokmuş gibi birde burada günlerdir konuyu meşgul ediyorlar.

• TaKo kullanıcısına yanıt

Bu kadar kötü bir oyunun hala daha tutulmasının ve ciddi ciddi paralar verilip oynanmasının hiçbir mantığı yok. Fifa 2010,2015 bu oyundan daha eğlencelidir. Gidin ücretsiz efootball oynayın bari paranız cebinizde kalsın

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzatmayalım yeri burası değil ama bunların tamamının sorumlusu toplumu bu hale getirenlerdir. Eğitimi, adaleti, üretimi ve ekonomiyi bitirirsen sonucu bu olur.

• Ps plus hakkinda bilgi verebilir misiniz. En son ps3um vardi plus hikayesi hic yoktu. Pek bilgim yok.
    Kolleksiyon ve aylik oyunlar var. Bu aylık oyunları bir ay mi oynayabiliyoruz?

Sanirim koleksiyonları üyelik olduğu sure icinde sürekli oynayabiliyoruz.

• mytn kullanıcısına yanıt

Aylık oyunları kütüphanenize eklediğinizde plus üyeliğiniz olduğu sürece sonsuza kadar sizde kalır. Üyeliğin sağladığı oyunları ise üyeliğiniz aktifken oynayabilirsiniz.

• mytn kullanıcısına yanıt

Ve oyunlar kataloğa dahil olduğu sürece oynayabilirsiniz, katalogta her ay bazı oyunlar kalkıyor ve yerine başka oyunlar geliyor

• Küçük enişte Necoyu kızdırmayın, siyaset yasak o yasak bu yasak şu yasak. Siyaset sanki millet bayılıyor da yazıyor buraya, bir tane adam gibi fiyata satılan oyun yok gelmiş burada milleti azarlıyor bir de.

• crewzzi kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeniyim bilmediğimden soruyorum kütüphaneye ekle demek indirip hiç silmeden devam etmek mi ps5 e oyunu . Malum 1tb olunca silip yüklemek gerekir arada oyunları . Birde şuan ps Plus ta hangi oyunlar var üyelik olmadan görebiliyorsunuz ? FC25 NBA birde smack down alacak gibiyim indirimde olduğu için plusta varsa oradan devam edeyim 3bin civarı tutacak bu 3 oyun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20

Hocam bende yeniyim bilmediğimden soruyorum kütüphaneye ekle demek indirip hiç silmeden devam etmek mi ps5 e oyunu . Malum 1tb olunca silip yüklemek gerekir arada oyunları . Birde şuan ps Plus ta hangi oyunlar var üyelik olmadan görebiliyorsunuz ? FC25 NBA birde smack down alacak gibiyim indirimde olduğu için plusta varsa oradan devam edeyim 3bin civarı tutacak bu 3 oyun zaten
    Bu oyunlar plusta yok ama futbol ve basketbol sezonları bittiği zaman ekleniyor.

• Migros kasada playstation hediye kartı reklamı vardı. Almak istedim ama cesaret edemedim dolar hediye kartı verir falan diye. Deneyen var mı hiç market kampanyaları ile güzel fırsat olur diye düşünüyorum. Kasiyer 1000TL lik 1000tl dedi ısrarla ama güvenemedim

• 
Sayfa: önceki 39893990399139923993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.