< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3989. sayfa)
-
-
FC25 sizce alınır mı? Yoksa yakın zamanda daha yüksek indirime girer mi?
Elden Ring de Plus'a gelebilir mi diye sormak istedim.
-
Evet kesinlikle, forumdan çok alıp satardım, malum orda sorunlu alisverisler artinca epey azalttım bir süredir açtım bir hint psn hesabı kalıcı ordan alıyorum,Türkçe dil desteği olan oyunlarda mümkün mertebe tr psn almaya çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dark soulslar gelmedi Elden Ring de gelmez. Sony Kadokawayı alırsa belki gelir.quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssassinFC25 sizce alınır mı? Yoksa yakın zamanda daha yüksek indirime girer mi?
Elden Ring de Plus'a gelebilir mi diye sormak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 20 Aralık 2024; 12:19:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam 1.parti Türkçe destekli oyunlarda Tr psn devam ederim ama diğer oyunlarda artık bir anlamı kalmadı.Helldivers 2 düşünüyordum 300 tl civarı fark var,Horizon düşünüyordum ondada aynı şekilde.Tr ekibi devam etseydi keşke fiyatlar daha makul seviyelerde kalırdı.
-
Hocam hangi Psnlerde Türkçe dil desteği var ona bakabileceğimiz bir liste var mı ? Örnek Brezilya Psnde Astro Bot şu an Hindistan'dan bile ucuza geliyor.
-
-
Büyük oranda hisselerini almış galiba ondan dediğin gibi bir ihtimal hocam.
FC25 için yorumun var mıdır?
-
Hocam o konuda çok bilgi sahibi değilim.Ama en alt tarafta desteklenen diller yazıyor genellikle Psn'de.
-
O zaman satın alın bence
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Plusa gelecek ama her sene ligler bitince, mayis ayı gibi geliyor ya da ea playe ekleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssassinBüyük oranda hisselerini almış galiba ondan dediğin gibi bir ihtimal hocam.
FC25 için yorumun var mıdır?
Ps plusa aralik ayinda indirim gelir mi acaba?
Ben de bekliyorum ama son indirimlerle beraber gelmedi.
-
Alan wake 2 549a inmiş
Pc kullanıcısıydım ben ps kullanmaya yeni başladım da ps store Isıtıp ısıtıp aynı oyunlara indirim yapıyorlar saçma bir şekilde
Bunun adamların kötü niyetli olmasıyla ilgisi yok bence. Sadece onlar da bizim gibi düşünmeye başladılar :)
Hani bazılarımız, hesapsızca para harcayanları örnek göstererek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buhran halini yalanlamaya çalışıyorlar ya... "AVM'ler tıklım-tıkış dolu. Lüks cafeler, restoranlarda oturmak için 2 saat sıra bekleniyor. Tüm 7 yıldızlı otellerde rezervasyonlar full. Otoparklar, yollar sıfır km. araçlardan geçilmiyor. PS5 PRO'larda, Iphone 16 PRO MAX'larda stoklar geldiği gibi tükeniyor" diye...
Sony yönetimine danışmanlık verenler de bunlara "Yahu siz bakmayın bu Türklerin kriz mriz diye ağlaştıklarına. Para çok afedersiniz b.k gibidir bunlarda. İçmeye ayran bulamasalar bile ne olur nasıl olur bulup buluşturur, s.çmaya tahteravanla giderler. O yüzden hiç acımayın, dayayın global fiyatları" demişlerdir...
-
Anladım hocam, almaya gerek yok o zaman teşekkür ederim
-
İçlerinde en kolayı Elden Ring midir hocam?
-
O kısma pek güvenmemek lazım hocam. Zira UK ve US psn sitelerinde de Türkçe yazıyor Türkçe desteklenen tüm oyunlarda. Ücretsiz ve Türkçe bir oyun bulup denemek lazım.
Edit: Bunu UFL oyununda denemek lazım. O oyunda Türkçe spiker bile var. Eğer onda destekliyorsa her oyunda destekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 20 Aralık 2024; 14:31:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X