|
Bildirim
birader sen şaka mısın :D immortals fenyx rising dediğin oyunun tam fiyatı pcde 260 tl. ps fanları cidden inanılmaz, uygun diyorlar bu fiyata. aynen kanka çok uygun devam böyle
|
Oyun satın alarak tepkinizi gösterebilirsiniz |
Nba ucuz ama 1 -2 aya plusda bedava verirler
|
14.5 tllik oyuna 800 küsür tl ödemek birazcık pahalı olmuyor yalnız :D ps5i sevsem de trde gitmeyeceğini düşünüyorum, bana gelip hesap alıp satımından bahsetmeyin ben oyunlarımı koleksiyon yapmayı seviyorum, muhtemelen arkadaşımın kardeşlikle paylaştığı oyunları bitirdikten sonra ps5i satacağım, 40 tllik oyuna 800 küsür tl ödeyemem, pc ve xbox platformunda resmen kafana oyun fırlatılıyor, ama sony bu konuda inanılmaz cimri ve böyle devam edeceğini söylüyor. kimse kusura bakmasın ben müşteriyim fanboy değilim, nerde bana kolaylık sağlanıyorsa o platforma giderim |
iki oyun alıyorsun veriyorsun 1000 lira. Biraz dediğin bu mu? Online oynamak için enayi gibi para veriyorsun biraz dediğin bu mu? 7 bin liraya ps5 bulmak imkansız gibi bir şey yok illa corona diyorsan rtx 3060'da zaten çıktı 6k fiyat var. Tabi bilgisayarın Güncellenebilirliği de bir harika. |
Bu nasıl indirim ki? PC'de fiyatlar bu.
GTA 5'i bedava vermişti Epic Games. |
Oyunlar dijital olmalarına rağmen hala pahalı. Evet ortada büyük emek var koca ekip kafa patlatıp bir ürün ortaya sunuyolar ama emin olun kaymağını yiyenler şirket sahipleri ve holdingler oluyor. CD masrafı yok taşıma ücreti yok raflarda yer alsın diye yüzde vermek zorunda değiller, oyun kapları plastik olduğu için çevreyi kirletmelerinin bedeli olan vergiyi ödemek yok kısacası bunların hepsi gider kalemidir oyunu dijital verince firm tüm bunlardan kurtuluyor ama fiyatlar dijital mağazalara yansımıyor. Üzücü. |
Valhalla Borderlands gibi oyunların ultimate sürümleri hala çok yüksek. Yarım oyunlara bu kadar para vermeye elim varmıyor.
|
Nerede %93 indirim? eski 60% indirim duruyor kayda değer oyun yok alacak hala pahalı.
|
Oyun satın alarak tepkinizi gösterebilirsiniz |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bitti alma bro < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |