|
PlayStation Türkiye: Oyunlar için Türkçe dil desteği sürecek (2. sayfa)
-
-
Allah razi olsun mu dememiz lazim? O ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tenekeden bile daha anlamlı ses çıkıyor.
-
Ekonomi kötü ülkenin para birimi değersiz herkes kaçar gibi ülkeyi terk ediyor bunlar zaten maalesef bilinen şeyler fakat Türkçe dublaj ile oyun oynamak lüks olmamalı diye düşünüyorum hiç bir şey yapamıyorsanız alt yazı koyun bu bir hediye değil Sony'ye bu konuda gereken baskı yapılmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nankörlere bak Sony bir oyuna Türkçe getirmedi diye ağlıyorlar. Microsoftun tüm oyunları ingilizce ama beleş oynuyorsunuz ya sesiniz çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe dil desteği gelmesi güzel olur. Gelmezse de sorun degil. Biz ingilizceden devam.
-
kapitalizm para nerdeyse oraya gider. oyunu hem ucuza aliyonuz hem dil destegi istiyornuz. sony'i tebrik etmek lazim
-
Ps türkye diye bir şey varmı ki, bence kolpalık yapmışlar, devam edeceğini zannetmiyorum.
-
İçinde yazılı, sözlü bir hikâye barındıran her oyunun en azından Türkçe altyazıya sahip olması, bunun bir zorunluluk olması lazım. Ama Ubisoft gibi kopyala-yapıştır yapıp aynı AAA oyunlarını basan firmalar satış yapmalarına rağmen bir Türkçe altyazı koymayı bile çok görüyorlar. Bakın dublaj belki daha pahalıya gelebilir ama ulan insan bir altyazı koyar be.
Sony'ye gelince kardeş madem öyle neden Spider-man oyunlarına TR altyazı koymadın? Neden Horizon Zero Dawn gibi derin senaryosu ve yoğun yazı-diyalog barındıran oyununa altyazı koymadın? Neyse yine de Türkçe desteği olan oyunları mevcut hakkını yemeyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hahahahahahahahahahahahahaha
Marvel yüzündendir bence.Spiderman de Marvel da söz sahibi.Bir ara açıklamışlardı bunu Marvel,ı ikna edemiyorlarmış.
Adminin "Edecek" cevabından size bunu habermi yaptınız? Ne yazacaktı hayır Türkçe oyun artık yok mu yazacaktı ?
Şaka gibi 3- tane spider man oyunu çıkardılar hiç birinde türkçe dil desteği yok,oyunuda yapan firma imsoniac soniye özel oyun yapan stüdyo.
Yorumlarda paran değersiz niye türkçe çıkarsın falan diyenler gördüm. Adam oyunu yapıyor sonra key üretip veya yayıncıya ürettirip satıyor. Yani key üretmenin maliyeti yok. 1 dolardan bile satsa kar ediyor. Niye Türkiye'de 100 oyun satmak varken Türkçe eklemeyip 10 oyun satmayı göze alıyor? Nasılsa alıyoruz diye yapıyorlar bence. Veya ırkçılık da olabilir. Yoksa bak baldurs gate 3'e hem mena dolarından yani 35 dolardan satıyor hem de Türkçe dil desteği sunuyor. Bu adamlar bundan zarar mı ediyor? Cyberpunk 2077 keza öyle. Sony nin oyunlarına girmiyorum bile 1 haftada bitecek çevirisi var bazı oyunlarının. Ubisoft yıllardır bize assassins creedleri satmayı biliyor. 1 kere türkçe dil desteği eklemedi be. Oyun Osmanlı da geçiyor türklerden bahsediyor yine oyunda türkçe yok. Ben de böyle olunca çok ucuzlamadıkça almıyorum artık. Ac mirage mesela türkçe olsa 400-500 e alırdım şimdi 150 ye falan düşerse epic kuponuyla bakarız.
Bence artık devletin buna el atması lazım. Kutulu oyun satışında Türkçe şart olsun. Online ortamda da biz almayız olur biter. Ben boykota davet ediyorum. Türkçe çıkan oyunlara da destek olmaya davet ediyorum. Almayın abi çok ucuzlayınca, gamepasse gelince oynarsınız. Aylık 150-200 lira verip 50 tane oyuna Türkçe yama satan üyelik siteleri var. Bu adamlar bu fiyata bu kadar oyun çevirisi sana sunuyor koskoca ubisoft Türkçe dil desteği ekleyemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 14 Ocak 2024; 2:42:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ozaman orj oyun almaya devam pc de
-
Hay yaşa. O kadar zırlak herifin arasından durumu anlayan biri çıktı.
-
Korsanı kadar da pazara sahip o küçük zannettiğin Rusya, emin ol. Burada yurdum insanı suya bile verecek parayı düşünürken böyle bir beklentin bile olması komik.
-
Zorunluluk mu? Ne kadar maliyet olabilir mi? İki satır yazmaktan mı ibaret sanıyorsun o işi sen, içici?
-
Diablo 4 çok mu sattı TR de birden bire Türkçe altyazılı desteği sunuldu oyunda bir sor kendine bakim ?
Üstelik oyunun steam fiyatıda 69 dolar demek ki isteyen TR altyazı desteği sunuyormuş.
Şunu anlayın artık altyazı maliyeti sandığınız kadar maliyetli değil günümüzde.
Çeviri grupları aylık ortalama abone başı 100 TL'ye döndürüyor bu işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 14 Ocak 2024; 13:38:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X