Şimdi Ara

PlayStation'u Boykot Ediyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, PS Plus saçmalığından bıktım usandım artık. PS3 ve PS4'ü satarak "mustard race"e geçiş yapıyorum. Burdan sen satsan n'olacak diyen dangozlar çıkacak kesinlikle, terket bu konuyu daha fazla okumadan!

Bu ay verecekleri oyunu merak ettiğim için 2 hafta sabırsızca bekledim ve verdikleri oyun ne biliyor musunuz? 2 ADET ***** OYUN! Ben yılda 150 TL'yi senin sunucuların çöksün, dandik oyun ver diye bayılmıyorum sana SONY! İki elinle şeyini doğrultamıyorsun, Microsoft aldı başını gidiyor, umarım tüm o "Pro"ların elinde patlar da dımdızlak kalırsın... Yeter artık iliğimizi kemiğimizi sömürdüğün! 4 aydır zaten yenilemiyordum, şimdi de satma kararı aldım. Umarım siz de aynı şeyi yapar ve "Pro"yu çıkardıklarında 47 milyon PS4 kullanıcısına çektiği hareketi biz de onlara şimdi gösteririz. PC yemin ederim daha ucuz. Giderim 2.000 TL'yi veririm bir ekran kartına, 2 sene kafam rahat. Zaten 1.5 sene sonra PS5 zırvalığı çıkar ortaya. Hangi ürününü kullandıysam hepsi b**tan.

• Sony çok ayıp ediyor 2-3 yıldır Saçma sapan plus oyunları, PS4'ün güçsüz bir konsol olması, PS4 Pro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Sony çok ayıp ediyor 2-3 yıldır Saçma sapan plus oyunları, PS4'ün güçsüz bir konsol olması, PS4 Pro

Aynen öyle hocam. PS3'e 2 yıl önce verdiği oyunlar güzeldi ama ondan sonra iyice bozdu. Şu anda Ubisoft'un verdiği oyunlar bile daha kaliteli. Aklıma edeyim, ne diye ilk çıktığında aldıysam. O zaman kur da 1.8'di(!), çok güzel GTX 780'li sistem toplanırdı.
  • Psn plusta güzel oyun çıkma ihtimali çölde vaha çıkmasından daha zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonyden herkes zaten 4k bekliyodu o yüzden pro çıktı yav sen çıkarsana oyun ps4e kaç tflops olduğu kimin umrunda film gibi tak cdyi aç oyunu yaslan arkana oyna ama yok groföklör kötö öynömöm.Sony buldu yağlı kapıyı.
  • Sony bu nesilde çuvalladı bence. Her türlü PC derdimde dolar bu haldeyken PC falan toplanmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • US PSN Plus sahibi olarak bu ayki oyunlar cidden çöp diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında PS Plus 20-30 Dolar civarında olsa ve hiç oyun verilmese daha iyi olurdu şahsen..

Çoğunlukla tırt oyunlar veriliyor doğru..

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Aslında PS Plus 20-30 Dolar civarında olsa ve hiç oyun verilmese daha iyi olurdu şahsen..

Çoğunlukla tırt oyunlar veriliyor doğru..

Kesinlikle katılıyorum hocam. Hadi parayı geçtim şu sunucular adam gibi çalışsın bu kadar şikayetçi olmayacağım. Ayda 1 sunucu mu çöker ya!?
  • sonunda benim gibi düşünen biri en başında dedim almayın ps4 dedim psn plus zorunluluğu nedir abi? ne bu rezil oyun fiyatları? niye 2013te konsola dandik parçalar koydunuz sanki bilmiyordunuz sonucu
    ps4 pro çıkartabilmek için bilerek yaptınız

al işte az önce emektar ps3üme last of us left behind almaya çalıştım alamıyorum böyle bir saçmalık olur mu?

dostlar 1 kişi 1 kişidir ps4 boykotum bana pahalıya patladı (4000tl civarı pcye harcadım) ama olsun bu çakallara gereksiz para yedirmeyin

ps Türkiyeyede şunu söylemek istiyorum ki dakka başı teknoloji sitelerine çıkıp Türkiyenin 1. konsoluyuz böh böh böh demeyin 1.si bu başarı gibi görünen olayda payınız yüzde 0 kaç aydır kredi kartı sorunu var bunu bile iletip çözdüremediniz sonyye 2.si bu başarı değildir xboxın dangozluğu sayesinde sattınız makinaları

edit=bankam aradı kartınız yurtdışına kapalı dedi yani karttanda olabilirmiş ama dediğim sorunu yaşayan onlarca kişi var forumda bir daha deneyip yazacağım sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 2 Aralık 2016; 22:43:22 >

• Bir zamanlar PC lere nal toplatan konsollar (bahsettigim tarih ps1-ps2 zamanlari) su anda surunecek duruma geldiler. Burdaki en buyuk sebep yeni nesil konsollarin su anki bilgisayarlara gore asiri derecede gucsuz olmasi. Kendi oyununu 30 fps kilit ile oynatirken frame drop yapan bir alet ne demek lan? Hatta 2016 yilinda 30 fps nedir ? ps2 de 60 fps oyunlar var. Rezillik.

Donun bundan 10 sene onceki ps2 arsivinize bakin. Ordaki oyunlarin kac tanesi PC ye cikmis? PC resmen o zamanlar sadece strateji ve fps oynanan bir platformdu. su anda konsola cikan oyunlarin yuzde doksani pc ye de geliyor. Zaten sony ve microsoftun pro ve scorpio hamlesi ile oyuncularina nasil hakaret ettigini burada tekrar yazmaya gerek yok. Boyle giderse konsol olayi tarihe kariasacak.

PC kurmak zaten artik pahali degil ki, en aptal adam bile yukardaki sistem tavsiyeleri basligindan 2000-2500tl lik bir sistem toplasa, ps4 den cok daha iyi performans alir.

PC fani oldugumu dusunmeyin, ps1-ps2-ps3 sahibiyim hali hazirda. birkac ay sonra da PRO alacagim birkac oyun icin.

• Şu fanboylardan gına geldi artık. Hala PS4 güçsüz konsol diyor. Her türlü oyunu açıyor, nereye güçsüz konsol? 1000 liraya F/P ürünü bir cihaza güçsüz diyorlar şaka gibi

şu 30 fps 60 fps olayından da bu kadar takıntılı olacaksanız konsollara başvurmayın. Neymiş efendim grafikler kötü, yok 30 fps yok bilmem ne fps yahu konsolun amacı tak çalıştır bak keyfine neyin takıntısı bu oyunu açıyor mu? açıyor daha ne ?
  • Konsolu savunmuyorum ama ne derseniz deyin eliniz kolunuz mahkum. İlk ps4 çıktığında plus 100 liraydı sonra 150 oldu. İsyan çıkartıp almayan oldu mu ? tabiki de hayır. Yakında 200 TL de olur. Ufak çaplı bir rüzgar eser forumda sonra plus üyelikleri paşa paşa yenilenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Şu fanboylardan gına geldi artık. Hala PS4 güçsüz konsol diyor. Her türlü oyunu açıyor, nereye güçsüz konsol? 1000 liraya F/P ürünü bir cihaza güçsüz diyorlar şaka gibi

şu 30 fps 60 fps olayından da bu kadar takıntılı olacaksanız konsollara başvurmayın. Neymiş efendim grafikler kötü, yok 30 fps yok bilmem ne fps yahu konsolun amacı tak çalıştır bak keyfine neyin takıntısı bu oyunu açıyor mu? açıyor daha ne ?

Hocam siz olayı çok yanlış anlamışsınız, bizim derdimiz grafik değil, grafiği öne süren Pro zaten. Biz Plus sistemini ve dandirik oyunlarını boykot ediyoruz. Konsola 1000 TL diyorsunuz da uzun vadede PC'den daha pahalıya patlıyor. Siz konsolu aldığınızda salt bin tl verip köşede durmuyor maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Şu fanboylardan gına geldi artık. Hala PS4 güçsüz konsol diyor. Her türlü oyunu açıyor, nereye güçsüz konsol? 1000 liraya F/P ürünü bir cihaza güçsüz diyorlar şaka gibi

Hocam siz olayı çok yanlış anlamışsınız, bizim derdimiz grafik değil, grafiği öne süren Pro zaten. Biz Plus sistemini ve dandirik oyunlarını boykot ediyoruz. Konsola 1000 TL diyorsunuz da uzun vadede PC'den daha pahalıya patlıyor. Siz konsolu aldığınızda salt bin tl verip köşede durmuyor maalesef...

Hocam ben size demedim zaten başlıkta birisi PS4 güçsüz demiş o şahısa dedim. PS Plus üyeliği bende sevmiyorum hatta artık almıyorum bile çok nadir fps oyun oynamıyorum pek genelde solo tek takılmalık oyunlar oynuyorum. Ps plus alırsak bile arkadaş ile yarı yarıya alıyorum. Aynı şekilde oyunlarıda arkadaşımla birlikte yarı yarıya alıyoruz. Çok fazla bütçe vermeye gerek yok oyunlara.

• Plus almak zorunlu değil ki. Açın 15 günde 1 hesap tr psnden alın deneme plus silin kart bilgilerini olsun bitsin.
  • Senin çıkman ile tabi ki bir şey olmaz ama sonuçta koca bir firmaya senin bir birey olarak yapabileceğin en büyük tepki bu. Pro 2 yıl sonra geldi ve çok iyi satıyor herkes ilginç bir şekilde memnun ve güzel haberler olsa da bazı oyunlar native 4K çalıştıracak olsa da izlediğim videolardan BF1'de hala 60 tutturamıyor. Zaten konsol oyuncuların fps takıntısı yok ama 2 yıl sonra çıkardığın alet bari onu yapsın diyor insan. Yine de bence oyunculara büyük bir hakaret olsa da ve Pro çok sattığı için ara konsollara hazır olan daha gelecektir, sonuçta telefon ve televizyonun 6 ayda bir yenisi geliyor adamlar böyle para kazanıyor baktılar konsolları da 6 yıldan böyle 2 yıla indirebiliyorlar bu işe devam ederler.

Fakat sizin tepkinizi sebebinin Plus oyunlarının dandik olması ilginç. Sonuçta hiç bir ek ücret gerektirmeyen ve PC'de yıllardır ücretsiz olan online oynama özelliğine para karşılığı sahip olabiliyorsunuz. Zaten Plus oyunları biraz oyuncular sesini kessin diye. Kısacası online'a para veriyor olmak zaten yeterli bir sebep, oyunlardan önce ki arada iyi oyunlar verdiği oluyor NBA 2K16 falan vermişti diye hatırlıyorum.

2.000 TL'ye ekran kartı alırsanız çok rahat 2 sene devam edersiniz ki zaten konsol oyuncusu olduğunuz için 60 fps takıntınız yoktur diye düşünüyorum o zaman bu süre daha da uzayacaktır. Yok Endonezya yok Rusya yok Hong Kong hesapları açmak ile uğraşmadan oyunları ucuza almakta işin artısı ki bazı ücretsiz eklenti ve DLC'ler konsol firmalarının, oyun firmalarına izin vermemesi yüzünden ücretli olarak çıkış yapıyor. Kaldı ki dediğim gibi Pro iyi satıyor artık hep 2,3 yılda bir yeni konsol çıkacaktır ki bu durumda Sony'i suçlayacak bir durum yok adam hayır kurumu değil.

• Yıllık üyelik aldığıma pişman oldum bundan sonra 15 günde 1 hesap açarım online için okadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Senin çıkman ile tabi ki bir şey olmaz ama sonuçta koca bir firmaya senin bir birey olarak yapabileceğin en büyük tepki bu. Pro 2 yıl sonra geldi ve çok iyi satıyor herkes ilginç bir şekilde memnun ve güzel haberler olsa da bazı oyunlar native 4K çalıştıracak olsa da izlediğim videolardan BF1'de hala 60 tutturamıyor. Zaten konsol oyuncuların fps takıntısı yok ama 2 yıl sonra çıkardığın alet bari onu yapsın diyor insan. Yine de bence oyunculara büyük bir hakaret olsa da ve Pro çok sattığı için ara konsollara hazır olan daha gelecektir, sonuçta telefon ve televizyonun 6 ayda bir yenisi geliyor adamlar böyle para kazanıyor baktılar konsolları da 6 yıldan böyle 2 yıla indirebiliyorlar bu işe devam ederler.

Fakat sizin tepkinizi sebebinin Plus oyunlarının dandik olması ilginç. Sonuçta hiç bir ek ücret gerektirmeyen ve PC'de yıllardır ücretsiz olan online oynama özelliğine para karşılığı sahip olabiliyorsunuz. Zaten Plus oyunları biraz oyuncular sesini kessin diye. Kısacası online'a para veriyor olmak zaten yeterli bir sebep, oyunlardan önce ki arada iyi oyunlar verdiği oluyor NBA 2K16 falan vermişti diye hatırlıyorum.

2.000 TL'ye ekran kartı alırsanız çok rahat 2 sene devam edersiniz ki zaten konsol oyuncusu olduğunuz için 60 fps takıntınız yoktur diye düşünüyorum o zaman bu süre daha da uzayacaktır. Yok Endonezya yok Rusya yok Hong Kong hesapları açmak ile uğraşmadan oyunları ucuza almakta işin artısı ki bazı ücretsiz eklenti ve DLC'ler konsol firmalarının, oyun firmalarına izin vermemesi yüzünden ücretli olarak çıkış yapıyor. Kaldı ki dediğim gibi Pro iyi satıyor artık hep 2,3 yılda bir yeni konsol çıkacaktır ki bu durumda Sony'i suçlayacak bir durum yok adam hayır kurumu değil.

Hocam, tek derdim Plus oyunları değil, dediğiniz gibi PC'de ücretsiz olan servis bize 150 TL yıllık yutturuluyor ve hizmet o kadar berbat ki... 50 MBPS internetim olmasına rağmen en fazla 12 mbps alıyorum, bunun gibi niceleri, akla gelmiyor konular, voice chat çok dandik örnek olarak, Destiny'de raid yapamadık sırf PSN yüzünden, zaten FPS ve grafik takıntım yoktur ama iyi görünsün de isterim oyunumun,

• Eğer böyle devam edecekse Plus için oyun vermeyi bıraksınlar. En azından insanlarla dalga gecer gibi oyunlar verip tepki çekmezler. Bu arada bana göre konsollar hala zirvededir. Önemli olan F/P verimidir. Şuan 1200 TL gibi bir paraya her türlü oyunu sorunsuz oynatan bir donanım var mi? Tabii ki PC ler daha yüksek performans veriyor ama nasıl? Konsollar ile PC arasında ki farkı net bir şekilde görmek için kaç liralık PC toplamalıyız? En az 3 bini gözden çıkarmak gerekir ve o topladığın donanım 2 sene sonra çıkacak oyunları oynatmayacak ama konsollar oynatacak. Sizce hangisi daha avantajlı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.