Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.820
Cevap
139
Favori
165.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağlık olsun,iyi oyunlar,iyi eğlenceler dostum.

• Bazı arkadaşlar sweet spotta sorun yaşadıklarımı söylemişler. Sweet spot dediğimiz şey gözünüze göre netleme değil mi? Eğer öyle ise netlemede nasıl sorun çıkabiliyor? Yada çok mu uğraştırıyor? Hangi videoyu izlesem adamlar 10sn içinde ayarını yapıp geçiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

Ilk taktimigizda baya bir oynamak gerekiyor kafa bandiyla. Asagiya yukariya, kafa yapisiyla alakali bir durum. Benim kafa buyuktur biraz asagi yukari baya oynamam gerekti. Bir defa yakalayinca ama ogreniyorsunuz sonraki takmalarda.

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Klasik Türk :)

• Heyecanla paylaştım, araba ile eve gidiyordum. Neyse sonuçta deneyimlerimi paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyorum forumda, ama bazılarını rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 23 Şubat 2023; 17:46:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urthas kullanıcısına yanıt
    Anladım, benimle benzer bir tecrübe yaşamışsınız. Ben uzun bir ara verdim bugün hala denemeye çekiniyorum. Hafif bir baş dönmesi var hala. Bugün yeni bir oyun geldi ücretsiz, Cactus ile başlıyor ismi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

Bakayim o oyuna da. Galiba alisana kadar oturarak oynamak lazim. Resident evil i yine ayakta denedim, insan bir tuhaf oluyor merdiven falan inerken. Oturarak ayni sikinti olmuyor ama. No mans sky indirimde yakalamistim amazondan, o da geldi. Bir de onu deneyecegim.

• yaşanan bulantı motion sickness sebepli. bütün görsel algılarınız hareket ettiğinizi görüp, bedeniniz bu hareketi algılamadığında beyniniz diyor ki "ben zehirlendim galiba, o zaman kusayım zehri".

karakterinizin fazla hareket etmediği tipte oyunlara bakın derim...

• O zaman ozellikle gt7 de direksiyon ile oynamak motion sickness acisindan daha avantajli. Sonucta ekranda ne goruyorsaniz aynisini direksiyonla yapmak birebir ayni seyler.

• Nefsime yenildim dayanamadım bekleyemedim.

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sinema modu nasıl hocam, izlenir mi film falan keyifle? dev ekran hissi oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 23 Şubat 2023; 18:35:31 >
  • maydo67 kullanıcısına yanıt

biraz yanlış çünkü arabanın içinde hareket etmeseniz bile dışarıya bakıyor olduğunuz için gözünüz hareketi görür ve vücudunuz o hareketi arar... mesela arabada, otobüste sürekli telefonuna baktığında oluşan "araba tutması" meselesi de tam olarak budur... göz hareket görmez, beden hareket algılar...

beatsaber tipi oyunlar mesela mükemmel VR oyunlarıdır çünkü ayakta kendi hareketin kadar oyunda hareket edersin...

• Adamı gurbetçi değil de yurtdışına çıkmış mühendis, doktor olarak bilseydiniz bu tepkiyi vermeyecektiniz

Niye bu tepki anlamadım ama neyse. Her şeyden nem kapar olduk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtpX

Nefsime yenildim dayanamadım bekleyemedim.

Güle güle kullanın hocam nereden kaça aldınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evren377 kullanıcısına yanıt

Ben seviyorum VR da film izlemeyi. Oyle TV veya monitor gibi keskin degil ama yine de keyifli. Quest 2 de de cok izlerdim. PSVR2 de multimedia tarafi biraz gelismesi lazim. Cinema modu, siyah ekranda sadece havada ucan ekran olarak. Cevre belirleyemiyorsunuz. Ekran buyuklugu ayarlanabiliyor. Bir de kendi indirdigimiz filmeri izleyemiyoruz simdilik. RAD galiba sony ile calisiyormus bir app icin.

Ghost of Tsushima oynadim cinematic mod da, tv dolu olursa oynanir ama ozellikle acar oynar miyim 4K monitor varken, oynanam acikcasi. Ama film, netflix izlerim kesin. Netflix mesela oculus tan cok daha net. Oculus ta pc den calistirmiyorsaniz, netflix app i 480p veriyor goruntuyu. Psvr2 1080p hic olmazsa.

bilerek mi kısıyorlar ne tv yada sinema müşteriisni kaybetmemek için yoksa 4k oynatacak kapasite

• Çok daha fazla kullanıcı deneyimine ihtiyacı olanlar bi baksın. Ben açıkçası kendi adıma bir tane satın alacağım, sadece zaman meselesi.

• Her takista insan biraz daha alisiyor ve o netligi aninda bulabiliyorsunuz. Eger VR a merakliysaniz ve ps5 varsa, bence imkani olan denemeli. Ozellikle gran turismo ve resident evil oynamak gercekten baska bir deneyim. Quest 2 ile alakasi yok. Bende guclu bir pc olmadigi icin pc ile oynama firsati olmadi quest 2 yi. Normalde bulanti yapiyor diyip bir kenera atardim ama oyun cok keyifli onun icin alisana kadar zorlayacagim Playstation VR2 [ANA KONU] PS5  Alisirsam direksiyon set te alinabilir.

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Hocam aslinda bu cozunurluk konusunda kavram kargasasi var. 4k diyor da, her bir goze olan ekran cozunurlugu 2000x2040 . Ekrandaki pixel sayisi belli, simdi o ekranda sen ayri bir ekran koyuyorsun havada ucan onu 4k yapmasi fiziken imkansiz. Ona en yakin olan 1920x1080 ondan secilmis heralde.

• Ancak eve geldim ve kurulumlara başladım. Oyunlar iniyor. İlk denemede netlik bulmak biraz zor. Kurulum esnasında el kontrol cihazlarını koltuğun üzerinde görüp etraflarında ışıklar saçması hoş detay olmuş. Horizon inmesini beklemem ama biraz village demo denerim. 15 dk kalmış inmesine.
    İlk izlenimlerimi yazarım ona göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.