Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.820
Cevap
139
Favori
165.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 kez Vr1 denedim (Aldım/sattım) Şöyle düşün hocam Vr kelimes geçince bile midem bulanıyor 😃😃 Maalesef almak istesem de bu sebeple pas geçtiğim bir teknoloji...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 24 Şubat 2023; 0:51:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Ben tam tersi bir çok kişinin Kullanamayıp veya Yan bir cihaz olup satacağı kanaatindeyim.. Bolca 2.el ürün olabilir Sarı sitede düşük fiyatta Hype geçince

• Zooe kullanıcısına yanıt

Ben de aynı kaderi paylaşacak gibiyim hocam :) Arabada ön koltukta otursam bile ben sürmediğim için sürücünün olası ani hareketlerini beyin ön göremediğinden midem bulanıyor o derece ileri bir sıkıntım var. O yüzden hiç umut yok bende. Ama yine de horizon kodunu vs kullanmadan bir village ve gt7 bakarım baktım olmayacak pas geçerim ben de teknolojiyi mecburen :) 1 dakika olsa bile teknolojiyi denemiş olmak için zararına satmayı göze alarak aldım zaten. Kısmet bakalım.

• Adocat kullanıcısına yanıt
    Umarım başarılı olursun... 😃👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yok hocam beni araçta telefon etkilemiyor. Bu etkileri ilk duyduğumda bir şeyler okuyup kendi yorumlarıma da katarak bir uygulama yaptım. Bilimsel tavsiye değildir bu arada:)

Mantıken ilk kullanımda kötü bir etki yaşar isen beynin buna şartlanacak ve her deneme aynı durumu yaşayacaksın. Aşağıda yazdığım şekilde kullan ve her kullanımdan sonra en 30 dk ara ver. Diyet programı gibi

1. Gün 1-3-5-10dk
    2. Gün 10-20-30dk
    3. Gün 30-45-60dk

Sonrası sana kalmış. Ne de olsa bir şey olmuyor deyip düzeni bozma etkisi sonradan çıkıyor. Umarım hiç sorun yaşamadan kullanırsınız.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun ancak 17-18 bin veripte bu cihazların Türkiye de Sony servis desteği olmaması büyük kumar inşallah cihazlarda sıkıntı yaşanmaz, alınan yerde önemli tabiki güvenilir yerlerden almak gerekli gaza gelmeden önce özellikle bunlara dikkat etmekte fayda var

Resident evil village i otururak oynayin. Ayakta o da bas donmesi yapti ben de ilk gun. Yakin bir arkadasim, kendisinde de bu sekil bulanti oldugunu, rahatsizlik hisseder hissetmez birakmami sonra yavas yavas oyun suremi arttirmami tavsiye etti. Kendisi bu sekilde alismis simdi bulanti olmuyor diyor.

• Benim bile vr konusu gecince midemi bulandırıyor gibi oluyor ilk kullandıgımda 2 gün kendime zor geldim ama sonradan cok oynadım başı zor o yüzden yeni alanlar az 10 dk oynayıp bırakın 3 4 saat sonra tekrar kullanın fazla yüklenmeyin ilk 1 hafta eğer ki sopursanız cihazı açmaya korkarsınız ve bu teknolojidne mahrum kalırsınız özellikle cocuklara şahsi görüşüm 15 yaş altına hiç cihazı vermeyin denemesinler

• Urthas kullanıcısına yanıt
    Ben de bir önceki mesajımda onu anlattım. Bisiklete binmek gibi bir kere alışınca bir daha sorun olmuyor. Ben bu uygulamayı yıllar önce içine telefon sokmalı samsung vr cihazımda yaptım. Bir daha hiç sorun yaşamadım.

ne zaman gelecek tr gelecek mi stresinden kurtuldun hiç değilse boşver iyi yapmışsın.

• nier kullanıcısına yanıt
    Aynen pahalı almak herkes için sorun değil

• nier kullanıcısına yanıt

vatandaki arkadaşım ile konuştum sony tvleri kaldırmışlar sadece ps ve aksesuarları satacaklarmış fakat henüz sony distribütör ile anlaşmamış daha teklifler gidicek pazarlık yapılacak dedi rahat 2-3 ayı var bence resmi olarak VR2 satılmasının

• Sarı sitede çoğu ilan fotoları aynı millet croplayıp koyuyor sanırım fotoları kimsede orjinal bir foto yok. Acaba diye tedirgin oluyor insan

herkes ayrı bir telden söylüyor banada mart ayı içi dendi telefonumu aldılar hatta

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

Herkes ayni resimleri kullaniyor. İlana bakiyorsun elinde var. Ama iletisime gecince hepsi yurtdisinda su gun donecegim falan diyo. Dolandiricilik ruhumuzda var 😄 birde gelenler tukeniyormus hemen ulan ulkedeki herkes vr icin siraya girmis zannedersin.

• maydo67 kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen hocam bir de uslup

Merhaba diyen yok her mesajımda merhaba ile başlıyorum olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maydo67 kullanıcısına yanıt

"herkes vr icin siraya girmis zannedersin" sözünüze katılmıyorum hocam almak isyeyen çok kişi var gerçekten. benim dün aldığım arkadaş 8 tane getirdi kuveytten 2-3 saat içinde geldi aldı ayırtanlar bu akşam tekrar gidecek cumartesi getirecek gene 7-8 tane. Tr de resmi satıcı olmayınca getiren hemen satıyor elindekini.

Tabiki dolandırıcılarda var dikkatli olmak lazım dün birini aradım ben adam konuda bihaber ama ilan vermiş :) şuan için en sağlıklısı görerek elden teslim almak

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

inşallah hocam şuan gerçekten belirsizlik var sony tarafında

• Alan arkadaşlar ve deneyimleyen arkadaşlar,

Cinema mode olayından hiç bahsetmemişler.

Mesela vr gözlük ile netflix veya başka bir şey izlerken olan deneyim,görüntü kalitesi vs vs

Bu konuda deneyimi olan ???

• Burak73 kullanıcısına yanıt
    Bence izlenmez, hem uzun süre kullanınca terletiyor hem de netlik noktası sadece ortada iyi, köşeler için kafanızı oraya çevirmeniz lazım , gözleriniz ile köşelere bakınca net değil. Oled ekran olması siyahlar için vs güzel, parlaklık derecesi de iyi. Ben de cinematic mode u çok merak ediyordum ve heyecanlıydım ama hayal ettiğim gibi çıkması maalesef. Gözlüğü çıkarıp tv ye bakınca aradaki farkı görünce diyorsun neden kafamda bu ağırlık ile bu eziyeti çekeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.