Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6452. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
129.199
Cevap
308
Favori
4.635.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64506451645264536454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mini ATX kasalar da bi seçenek TV'de kullanmak için.Ayrıyeten monitör masrafı olmasın diyorsan.Bi de OLED dışı güzel IPS monitörler de var f/p olarak.Aklında bulunsun
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Mini atx için bi ara bakındım ama maliyet çok yükseliyor dendi.Oled konusunda bende bağımlılık oldu artık.Telefon ve Tv tarafında oled panel kalitesine alıştım artık.Maliyeti yüksek ama kalitesi çok iyi gerçekten.
  • Ben valve’ın steam os’u genişletme stratejisinin masa üstü sistemlere gelmesi sonrası TV’ye bağla aç oyna pratikliğinin gelebileceğini düşünüyorum. Şu an teorilerde konuşuluyor ama steam os genişlerse acayip şeyler olue
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

servis kar etmesi için daha önemli olabilir dediğiniz gibi belki ileride konsollar cloud tarafına geçer

• Bu arada Space Marine 2'ye ufaktan başlama şansım oldu.

Evreni hiç bilmeyen biri için eğlenceli bir shooter oyunu olmuş. Fakat zamanında benim gibi Dawn of War ve Dark Crusade mükemmel strateji oyunlarını oynayıp ardından evrenin öyküsünü merak edip biraz derinden araştıranlardansanız bu oyun sizin için bir nimet sayılabilier. Zamanında okuduğunuz yerleri görmek , Tyranid istilasına şahit olmak vb gerçekten güzel.

Öte yandan ufak bir bilgi vereyim .Evrenin öyküsüne göre tüm insanlığı tek bayrak altında birleştirmiş olan imparator binlerce yıl önce iç anadolu'da doğmuş biridir. Yani bizden biri : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Aralık 2024; 17:30:30 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

1. Bu ürünler tr için değil, dünyadaki tüm oyuncular için üretilir. Ürün ne kadar çok satış yaparsa, ne kadar çok kullanıcıya ulaşırsa, firmalar o ölçekte içerik çıkarırlar çünkü müşterisi hazırdır. Mesela Her ay bir sürü jrpg oyun çıkıyor asya tarafından. Birçoğu xbox portu olmadan çıkıyor neden? Hangi konsol olursa olsun, çok satmış olması o cihazı alan insanlar için daha avantajlıdır çünkü her firma öncelik olarak o platforma oyun çıkarmaya gönüllü olur. Ben oynamasam bile platformuma daha fazla seçenek sunulmuş olur

2. Aynı nesli mi yaşadık bilemiyorum ama geçen neslin tamamında ps4 kullandım. 1 gün bile ps4 pro almam lazım, bu cihaz bana yetmiyor demedim. Halihazırda kullandığım ps5'in başına bir iş gelmediği sürece bu nesildede pro yükseltmesi yapmayı düşünmüyorum çünkü hem aradaki fiyat farkına bence değmez, hemde gelecek her oyun benim sahip olduğum konsolada gelecek. Bu benim tercihim ve aynı şekilde düşünmeyen insanlara birsey diyemem. O adamın beklentisi en üst seviye konsola sahip olmak olabilir. Daha yüksek grafik ve fps isteyebilir. Parası vardır almıştır. Bize düşen güle güle kullan demek ve artılarını/eksilerini sormaktır. Bu ürünü alan adam mutluysa gerisinin önemi yok. Parasını kendisi vermiş almış. Hayırlı olsun kazasız belasız kullansın. Ben almadım/ilgilenmiyorum diye cihaz kötü anlamına gelmez. Burada tek doğru yoktur. Kişisel zevktir/hobidir. Tıpkı 4070 ekran kartını yeterli bulan insanla, daha fazlasını isteyip 4090 ekran kartını alan insan arasında olduğu gibi. Her iki kişide tercihini maddiyat yada ihtiyaç ölçeğinde değerlendirir.

• Dayanamadım ps5 in yanina Ryzen 5 7500f + Rx 7700 xt sistem aldım artık Xbox a çıkan oyunları PC de oynarım ps5 çıkan oyunları ps5 te oynarım
  • Digital Foundry 2024'ün en iyi grafikli oyunları ile ilgili video yayınlamış.İlk iki sırada Hellblade 2 ve Indiana Jones var.Birinciliği Indy'e vermiş 3'ü de.Zaten videonun yarısı bu iki oyunu teknik anlamda övmekle geçiyor.

Microsoft exc oyunlarda top seviye grafik işini çözmeye başladı yavaş yavaş.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Bu sene oynadığım en iyi 3 oyundan biri SM2. Evreni hakkında bilgim olmamasına rağmen atmosferi ve diyaloglarıyla beni böyle bir evren olduğuna inandırdı, yapay hissi vermedi hiç yani. 360 dönemi üçüncü şahıs shooterları gibi bir oyun olmuş çokta güzel olmuş özlemiştim türü. Bu sene top 3 yapacak olsam indiana jones, space marine ve silent hill 2 yi koyardım herhalde. Nedendir bilmem black myth wukongu pek sevemedim ben. Astrobot'u da oynamadım daha, türü pek ilgimi çekmiyor acelem yok. Birde helldivers 2 var oda belki 4. olabilir ama space marine kadar sevemedim onu.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Df yanlı bir oluşum samimi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 28 Aralık 2024; 22:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Df yanlı bir oluşum samimi gelmiyor.

sen seversin 👍

Enis Kirazogluyoutube
    Yılın en iyi oyunlarını listeleyim! Bu aralar biraz liste liste olacak. Ama yılın bu zamanı biraz liste zamanı değil midir? Öyledir :D Videomuzdaki Gaming Gen TR kasası için linkimizi bırakıyorum: ► https://ggentr.co/3PdkVi5 Dakikalar: 00:00 32 ile 21 arası oyunlar 07:25 20 ile 11 arası oyunlar 15:09 Yılın En iyi 10 oyunu 27:43 Sponsor: Gaming Gen TR 2024 yılı içerisinde çıkmış ve benim oynadığım en iyi oyunları derledim. Tabii en kötüleri de var. Aslında belli bir süre oynayabildiğim her şeyi koydum listeye kötüden iyiye doğru. Like a Dragon yok diyebilirsiniz, çünkü oynama şansım olmadı. Animal Well yok diyebilirsiniz. O kadar az bakabildim ki listeye koymak istemedim. Çünkü oyunu anlayacak kadar süre geçirmedim. İşte bunları oynamışım, geçen seneye göre aslında bir hayli az oyun bu sene ilgimi çekmiş. Geçen seneye baktım abi 50 oyun koymuşum listeye, bu sene 32 oyun demek, ciddi bir düşüş demek. Ancak bunun bir sebebi bence yılın 2. yarısının oyun anlamında zayıf olmasıydı. Çok fazla kayda değer oyunun çıktığı bir zaman dilimi olmasına rağmen neredeyse çıkması planlanan oyunların yarısı 2025'e ertelendi. Misal AC Shadows, Awoved... Öyle olunca da listedeki oyun sayısı azalmış... Neyse, yine fena geçen bir yıl değildi ya. İyi seyirler diliyorum! #oyun #eniskirazoglu #enler #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?si=wTLi9qsAkb0q7pSx&v=qHn-7FsMPyE&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

sen seversin 👍

Enis Kirazogluyoutube
    Yılın en iyi oyunlarını listeleyim! Bu aralar biraz liste liste olacak. Ama yılın bu zamanı biraz liste zamanı değil midir? Öyledir :D Videomuzdaki Gaming Gen TR kasası için linkimizi bırakıyorum: ► https://ggentr.co/3PdkVi5 Dakikalar: 00:00 32 ile 21 arası oyunlar 07:25 20 ile 11 arası oyunlar 15:09 Yılın En iyi 10 oyunu 27:43 Sponsor: Gaming Gen TR 2024 yılı içerisinde çıkmış ve benim oynadığım en iyi oyunları derledim. Tabii en kötüleri de var. Aslında belli bir süre oynayabildiğim her şeyi koydum listeye kötüden iyiye doğru. Like a Dragon yok diyebilirsiniz, çünkü oynama şansım olmadı. Animal Well yok diyebilirsiniz. O kadar az bakabildim ki listeye koymak istemedim. Çünkü oyunu anlayacak kadar süre geçirmedim. İşte bunları oynamışım, geçen seneye göre aslında bir hayli az oyun bu sene ilgimi çekmiş. Geçen seneye baktım abi 50 oyun koymuşum listeye, bu sene 32 oyun demek, ciddi bir düşüş demek. Ancak bunun bir sebebi bence yılın 2. yarısının oyun anlamında zayıf olmasıydı. Çok fazla kayda değer oyunun çıktığı bir zaman dilimi olmasına rağmen neredeyse çıkması planlanan oyunların yarısı 2025'e ertelendi. Misal AC Shadows, Awoved... Öyle olunca da listedeki oyun sayısı azalmış... Neyse, yine fena geçen bir yıl değildi ya. İyi seyirler diliyorum! #oyun #eniskirazoglu #enler #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?si=wTLi9qsAkb0q7pSx&v=qHn-7FsMPyE&feature=youtu.be

Alıntıları Göster

izlemeye gerek yok ilk 5 sırada sony veya bağlantılı oyunları vardır mutlaka

samimiyetsiz herif türkiye'de playstation kullanmak daha mantıklı kardeşlik falan yaparsınız ehehe diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

izlemeye gerek yok ilk 5 sırada sony veya bağlantılı oyunları vardır mutlaka

samimiyetsiz herif türkiye'de playstation kullanmak daha mantıklı kardeşlik falan yaparsınız ehehe diyor

Alıntıları Göster

doğru demiş

• Path of Exile 2 çok iyi olmuş.GOTY 2025 adaylığı yükleniyor..

Early Access'ten çıkması lazım.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Oyun basınının %90'ı Ps ve Nintendo sempatizanı zaten.Ama yadırgamıyorum çünkü herkesin çocukluğuna dokundu iki konsol da zamanında , normal yani.

Df Indiana Jones'u hem teknik anlamda hem de oyun anlamında çok övdü.Sadece bu oyuna özel 3-4 video yaptılar.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Çıkar muhtemelen.Baldurs Gate 3 'ün Early Access 'inden daha çok ses getirdi.BG3 ,Tam Versiyonu ile ivmelenmişti

En az 6 ay demişler. Sanmam. 1 seneyi geçer bence.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Baya da içerik gelecek tam sürümde.Şu an 3 Act var,6 Act olacak.2 subclass seçenekli 6 Class var 12 olacak ki subclasslar ile birlikte 24 eder.Büyük oyun yapmış adamlar helal olsun
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.youtube.com/shorts/oWOw75la6Q4
  • 
Sayfa: önceki 64506451645264536454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.