Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6453. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü7 Mobil
5 sn
129.199
Cevap
308
Favori
4.635.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64516452645364546455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blizzard ın yapması gereken Diablo bu aslında ama malesef lez,gay, çoluk çocuk alayını düşündükleri için Diablo nun geldiği hal ve durum ortada. Haaa Poe2 çıkmasaydı Diablo 4 ün ne kadar kötürüm ve spastik bir oyun olduğunu anlamazdık. Poe2 ilk oyununda olduğu gibi bu gerçeği yüzümüze vurdu.
  • Bayağı bayağı kapsamlı bir evreni olması lazım. Henry Cavill gibi mesela Hollywood'dan hiç akla gelmeyecek insanlar bu evrene bayılıyor. Orijinalde bir masa oyunu. İnsanlar figür boyayıp kurallar ve figürlerin özellikleri çerçevesinde bunları satranç-vari bir bağlamda savaştırıyor. Karton - çizgi filmvari - tasarımları benim damak zevkime tam hitap etmiyor ama içerik ve hacim olarak rahat Yıldız Savaşları gibi evrenlerle yarışır. Hatta orada da aynı Yıldız Savaşları'ndaki gibi galaktik bir imparatorluk var ama Yıldız Savaşları'nın aksine burada bunlar "iyi adamlar". Alien serisindeki yaratıklara benzeyen yaratıklarla, Yüzüklerin Efendisi'ndeki orklar gibi orklarla felan savaşıyorlar.

Bu arada dikkat ederseniz Warhammer (Savaş Çekici) Amerikan değil de İngiliz menşeili olduğu için imparatorluk oradaki iyi adamlar. Asiler var mı yok mu bilmem ama önplanda olanlar İngilizler gibi emperyal elemanlar. 😄😄
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• wither kullanıcısına yanıt
    Sadece grafik ve teknik değil, gameplay de harika. Metaphor oynuyorum. Poe2 ve de. Indy ilginç seviye de top class iş çıkarmış. Aldığı meta zaten basının ardının yandığını gösteriyor. En az 90 + almalıydı. Metayı salmaya başladım o yüzden. Şu oyun Sony exc olsa net 92 filan almıştı. Herkes müritler dahil hemfikirdir.
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Diablo 4 yine iyi ,3 daha da beterdi.Sadece basit saldırı tuşunu spamlayarak oyunu bitirebiliyordun:)O rengarenk renk paleti, Warcraft 'laşmış karakter tasarımları falan Diablo evreninin yüz karası idi 3.oyun.Çıkışında gerçek para ile kumar oynanan Auction House rezelaletine girmiyorum bile.

POE 2 Diablo köklerine daha sadık olmak ile birlikte bir Diablo da değil.Adamlar kendi yorumlarını katmış,skill comboları olsun, soulslike tadı olsun, aslında hem Diablo 'dan ilham alan hem de ondan farklılaşan bi oyun çıkarmışlar.
    İndy'yi ben de çok sevdim ama sona doğru benim tadımı kaçırdı bir design hatası ile.Dişliler ile çözülen bir bulmaca silselisi var Tayland'da ,dişliyi birinde unutursan ki ben öyle yaptım.Diğerlerine dişlin yetmiyor.Oyun bunun uyarısını da yapmıyor.Bu yüzden oyunun gizli sonunu göremedim,onca bölüm toplanabilirlere harcadığım zaman da çöp oldu
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Oyun Tayland’a kadar çok iyiydi, ama o son bölge orası çok yordu beni, çok sıktı artık aynı şeyleri yapmaktan gına geldi. O dişli bulmacaları da aşırı gereksiz saçma sapan bulmacalar, oyunun sonunda meğerse gizli kapı varmış onu ben de açamadım dediğin nedenden.

• Amerikada Gamestop mağazası soyulmuş, hırsızlar 30 adet Ps5 ile bir miktar para çalmışlar. Xbox series lerin olduğu raflara hiç dokunmamışlar   Hırsızlar bile beş para etmez bunları çalıp ne yapacaz demişler herhalde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 29 Aralık 2024; 11:18:33 >
    sonunda gözün açılmış

ubisoft oyunlarında bile daha iyi yapay zeka var, 90+ alması imkansızdı. Hakettiği puanı aldı.

• Bence PlayStation veya xbox'tan daha çok bilgisayarı gamepad'le kullanmak için kişiselleştirmek daha mantıklı.

Bence bazzite nvidia edition ( işletim sistemi tercihinize kalmış Windows/Linux arasından) + steam big picture mode + logitech f710 gamepad en iyisi.

Bilgisayarın oturum açmasını otomatiğe aldım konsoldan pek de farkı kalmadı yani.

hem emülasyon tarafı çok güçlü Hem işletim sistemi ile uyumlu bilgisayar oyunlarını klavye bağlayıp da oynamaya devam edebilirsin.

hem PC'ye PlayStation ve Xbox oyunları çoğu çıkıyor zaten artık.

Epic Games veya Steam arasından seçim yapma şansı ve Epic games'in dağıttığı beleş oyunlar ayrı bir özgürlük.

Üstelik Amazon Prime üyeliğiniz varsa Prime Gaming ile Amazon Prime dahilinde birçok oyunda beleş olarak kalıcı sahip olabiliyorsunuz yani abonelik bitse de oyunlar silinmiyor diye biliyorum.

Xbox Game pass belki de linux'un en büyük eksisi.

Game pass kullanmak istiyorsanız Windows'u Tercih edebilirsiniz yine Steam Big picture mode'u Windows üzerinde otomatik başlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
    Windows'u da otomatik olarak oturum açılmasını ayarlarsınız konsoldan pek de farkı kalmaz.

Tabii PlayStation ile Xbox arasından bir seçim yapmam gerekirse xbox derim game pass yüzünden

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    spiderman 2'de de yapay zeka calısmıyordu 90+ aldı ne iş?
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Oynadın mı da çalışmadığını gördün?  Ben hayatımda İndiana Jones’ta ki kadar kötüsünü görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 29 Aralık 2024; 11:59:39 >
    Oynamama gerek yok ki bütün internette spiderman 2'nin bugları ve çalışmayan yapay zekası vardı ama oyun nasıl olduysa goty adayı oldu 90+ puan aldı

Stalker 2 aynı durumu yaşıyor 73 alıyor, indiana jones 90 altı kalıyor. Basının sony yanlısı olduğunu anlamanız için ne olması lazım daha fazla
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Aynı sorun diyince sanki xbox aeries x ile ps5 aynı satmış gibi aynı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Oynamama gerek yok ki bütün internette spiderman 2'nin bugları ve çalışmayan yapay zekası vardı ama oyun nasıl olduysa goty adayı oldu 90+ puan aldı

Stalker 2 aynı durumu yaşıyor 73 alıyor, indiana jones 90 altı kalıyor. Basının sony yanlısı olduğunu anlamanız için ne olması lazım daha fazla
    Taş gibi oyundu da o yüzden goty adayı oldu, oyun kıran bug falan da bana denk gelmedi, en fazla 2-3 bug a denk geldim diye hatırlıyorum, bunlarda her oyunda olabilecek buglar vardı ki açık dünya oyun bu normaldir. Yapay zekasında da hiç bir sorun yok, gizlilik kısmında düşmanların üstünde “safe” ve “danger” olarak belirtiyor oyun zaten, burada hatalı bir şey çıkmaz. Aksiyonda zaten topluca saldırıyorlar. Nasıl çalışmıyormuş acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 29 Aralık 2024; 12:47:34 >
    Machine Games 'e sormuşlar,pişkin pişkin oyuna yeniden başlamanız lazım diye cevap almışlar.

Dediğin gibi Tayland bölümünde irtifa kaybetti oyun.Bi kere bi yerden bi yere gitmek çile.Shangai zirveydi,o kısımda çok yükselmiştim oyuna Tayland 'da çakıldı malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 29 Aralık 2024; 12:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Machine Games 'e sormuşlar,pişkin pişkin oyuna yeniden başlamanız lazım diye cevap almışlar.

Dediğin gibi Tayland bölümünde irtifa kaybetti oyun.Bi kere bi yerden bi yere gitmek çile.Shangai zirveydi,o kısımda çok yükselmiştim oyuna Tayland 'da çakıldı malesef
    Geri dönüp alınamıyor muymuş senaryo bittikten sonra ? 😂Kesinlikle, tekne mi sal mı ne ise onunla gitmek çile, god of war dan biraz aparmışlar gibi, fast travel bölgelerini bulup açacaksın ki rahat edesin. Shangai daki kaçış sekansları çok iyiydi. Ben en çok mısır bölümünü sevdim , oranın ışıklandırması, atmosferi falan harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 29 Aralık 2024; 13:11:42 >
    Yok alınamıyor ana hikayede ilk kullandığın yerde spawn olabiliyor ama şansa Kalmış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 29 Aralık 2024; 13:22:48 >
  • Indiana'da yapay zekanın savunulacak yanı yok. İnanılmaz kötü. Gördüğüm en kötülerden biri sanırım. Bunun da etkisi olmuş mudur bilmem ama başta sevdiğim oyun bir süre sonra sıktı bıraktım.
    Mısır bölümü bence en harika yeri oyunun.
  • 
Sayfa: önceki 64516452645364546455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.