Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
131.300
Cevap
310
Favori
4.710.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 65106511651265136514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adı Pro yetmez mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Aralarında 100 dolar 100 euro civarı fiyat farkı vardı sanırım bu fiyat farkı varken ikisi arasında tabiki pro alınır.İyice çöpleşen donanımıyla sırf 2tb diye Series X'e o para verilmez.Bana kalsa iki cihazada o para verilmez bu arada ama iki cihazın arasında net Ps saplar.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Store fiyatlarını da düşünüp karar vermek lazım işin içine oyun fiyatları girince pronun ülkemiz için hiçbir cazibesi yok xbox karşısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Boş bir isim benim için

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Pro Plus'u Bekliyelim bari :)

• İşin içine oyun girince Xbox tarafının özellikle Xbox konsolunun çoğu kişi için bir cazibesi kalmıyor.Konsola özel oyun olmamasını geçtim üçüncü parti oyunlardada yeri geldiğinde saf dışı kalması yeterli bir sebep en azından benim için.Pc vs Ps5 kıyası daha mantıklı geliyor en azından her platforma erişim sağlanabiliyor.Ben tekrardan Ps5 tercih ettim çünkü Xbox alsam birçok oyunu kaçıracaktım.Herneyse Ps5 pro yerine aynı paraya çöp performanslı Series X 2tb almanın gereği yok 1tb model almak daha mantıklı illaki Xbox isteniyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 23 Ocak 2025; 13:49:0 >
  • Oyuncular için iki platform şeklinde kombinasyon yapılarak oyun oynanmak isteniyorsa seçenekler belli...

XBox + PS5

XBox + Switch

XBox + PC

PS5 + PC

PS5 + Switch

PC + Switch

Oyun zevkinize göre iki platformdan istediğinizi tercih edebilirsiniz ancak bu listedeki en mantıksız ikili Xbox + PC kombinasyonu. Xbox'ın tüm oyunları ilk gün PC'ye geldiği için hiç bir avantajı kalmıyor. Sadece geriye dönük uyumluluk kapsamında 6. ve 7. nesilde PC'ye gelmemiş oyunlara erişim noktasında bir faydası olabilir, onun da şöyle bir eksikliği var, PC'ye gelmeyen bu oyunlarından bazılarını Xbox Türkiye mağazasından kaldırıldığı için alamıyorsunuz, Lost Odyssey, Blue Dragon gibi, başka oyunlar da var, sadece bunlar değil. Gamepass avantaj diyorsanız, bu servise PC üzerinden de ulaşabiliyorsunuz.

Bu durumda PS5 + PC kombinasyonu yapan birisi aynı zamanda Xbox'a da sahip olduğundan en mantıklı seçenek bu görünüyor. Eğer oyun zevkinize göre platform seçecekseniz PS5 yerine Switch alarakta yine üç platforma sahip olabilirsiniz.

PS5 oyunlarının büyük bir kısmı PC'ye geliyor ama kimisi altı ay, kimisi de bir yıl sonra. Günümüzde oyuncuların üç gün erken oyun oynamak için 30-40 dolar premium yükseltme aldığı bir dönemde oyunları bir sene sonra oynarım fikrini çürütüyor. Genel için konuşuyorum tabii, özelinde sen beklersin, o başka mesele.

Sonuç olarak PC'si olan biri için XBox gereksiz bir konsol, PS5 kişi tercihine bağlı ve hala erişilemeyen oyunlar var, üstelik en kötü Playstation nesli olmasına rağmen. An itibarı ile Xbox zaten konsol olarak tamamı ile anlamsız bir platform haline geldi, yakında MS ya bu işi bırakır ya da 3. parti yayıncı olarak işine bakar.

Hali hazırda Sony tarafı AMD ile yeni konsolları için çalışırken, MS tarafında böyle bir çalışma yok, sadece Surface ekibinin yeni konsolla ilgili çalışma yaptığına dair bilgiler var, onun da ne olduğu belli değil. Bakarsınız Amazon Firestick tarzı bir android cihazla oyuncuların karşısına çıkıp, buyrun yeni konsolumuz bu, stream ederek oyun oynayacaksınız derlerse şaşırmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 23 Ocak 2025; 14:10:0 >

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Gta 6 tek başına neden ,başka neden aramaya gerek yok. Artı olarak duyurulan Intergalactic + Death Stranding 2 + Ghost of Yotei + Wolverine + dünyanın en güçlü konsolu + 1. parti xbox oyunlarının en kaliteli sürümleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 23 Ocak 2025; 14:14:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Microsoftu biliyoruz zaten Mobile Phone MAdurları Çok Aynı durum Xboxunda Başına gelirse Fena Yine Ençok dediğiniz gibi Amazon FireStick ile yola devam ederler APK olarak heryerde mevcut zaten

• SolidRock kullanıcısına yanıt

Ps5 + Switch 2 en mükemmel kombinasyon. Xbox +pc komedi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] , xbox + switch de ise her sene yılın oyunu adaylarından en az 2 sini kaçırman demek. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

PC tercih edilecekse zaten ikisine de gerek yok, ps5 pro kaçak fiyatına üstüne 3 5 lira daha fazla koyarak çok daha güçlü bir PC dizebilirsin şuan oyun anlamında da hiçbir kaybın olmaz sony nin çıkmamış birkaç excsi var onlarda yakın zamanda geliyor zaten

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Bende Mevcut olan Ps5 Pc Birde Rog AllyX var X kotasını Dolduruyorum :) Pc Allyx Olmasa Yine Xbox Tercih olurmu bilemiyorum Xbox parasına 4060lı taptop alsak yine yeterli oluyor

Bence de harika bir kombinasyon ama tercih meselesi. Açıkçası PS5 + PC+ Switch çokta zor değil, bugün ikinci elde 8K gibi komik fiyatlara Oled Switch satılıyor, PS5 + PC alan birisi rahatlıkla Switch'te alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChame

Bende Mevcut olan Ps5 Pc Birde Rog AllyX var X kotasını Dolduruyorum :) Pc Allyx Olmasa Yine Xbox Tercih olurmu bilemiyorum Xbox parasına 4060lı taptop alsak yine yeterli oluyor

Xbox el konsolu çıkarırsa belki rog allyx i satıp alabilirsin ama, zaten kaçıracağın bir oyun yok bu kombinasyonda.

biz day one oyun oynayacağız game pass üzerinden buna yarayacak, ms daha fazla stüdyo alabilecek
    bu esnada cancelstation'ın kaderi sega gibi olur gerçi onların ipleri bile daha sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Bence de harika bir kombinasyon ama tercih meselesi. Açıkçası PS5 + PC+ Switch çokta zor değil, bugün ikinci elde 8K gibi komik fiyatlara Oled Switch satılıyor, PS5 + PC alan birisi rahatlıkla Switch'te alabilir.

Ben xbox sx i satıp alacam switch 2 yi, yetti artık her oyunu playstation a çıkarıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

biz day one oyun oynayacağız game pass üzerinden buna yarayacak, ms daha fazla stüdyo alabilecek
    bu esnada cancelstation'ın kaderi sega gibi olur gerçi onların ipleri bile daha sağlam
    Stüdyo alsa ne olacak özel yapamadıktan sonra. Yakında konsol falan da çıkarmayıp bir tane usb stick ile cloud üzerinden oyun oynatacaklar.

• Konsolların Türkçe Açılımı bile Olayı Anlatıyor aslında PlayStation Çok Anlamlı bir kelime Fakat X Box Olayı Zaten Cihaz eX olmuş Gibi bir durum oluşturuyor Xbox İnsanda Bir Çağırıştırım Oluşturmuyor :)

• Mit40 kullanıcısına yanıt

Şuan ne pro ne Pc dizme bana mantıklı gelmiyor.350 euro'ya sıfır aldığım slim Ps5'te mutluyum.İleride Pc alma düşüncem var ama bunun için daha zaman var.Xbox zaten kolay kolay tercih etmem oyun anlamında en dezavantajlı platform.Exc konusuna gelirsek dayone gelmediği sürece Ps5 hala benim için tercih sebebi.Tabi süreç kısalır artık 3-6 ay olursa durum farklı olur hala Gt7 gibi bir yapım Pc'ye gelmedi öteki taraftan Spiderman 2 1 yıl gibi kısa bir sürede geldi bilemiyorum.

FF7 Rebirth 11 ayda geldi çember daralıyor sen de bizden olacaksın [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • 
Sayfa: önceki 65106511651265136514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.