hocam forza gelse bile Gran Turismo 7 varken çocuklar oynar o oyunu. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6524. sayfa)
-
-
öyle düşünme yinede , crew ve nfs gibi çer çöp varken arcade yarış oyunu ilaç gibi gelicek.
-
Forza Horizon 5 arcade sevenler için güzel olabilir ama Forza motorsportu getirip beğenmemizi beklemesinler.
-
Forza motorsport çöp zaten Gran Turismo 7 ile arasında nesil farkı var , forza horizon 5 oynanır bir tek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MS tarafından asıl duyuruları Nintendo Switch 2'nin 2 Nisan'daki sunumunda olacağını düşünüyorum. Burada duyurulan oyunlar aynı zamanda Playstation 5'e de çıkacaktır. Halo MCC, Forza Horizon, Flight Simulator, Gears of War aday oyunlar. Forza Horizon aslında daha önce Playstation'a gelecekti ama fanların tepkisi üzerine ertelendi.
Kısacası Nisan ayının hemen başında artık MS 3. parti yayıncı olduğunu tasdikleyen belgeye mührü vurmuş olur...
-
CoD'un GP'e geldiği ay konsol satışları ve abonelikler çakılınca kör kütük her oyunu üçüncü parti yapma kararı geldi, bundan sonra durmak yok. Direct'e MS logosuyla çıkacak kadar düşecekler mi bakalım...
-
Her xbox sunumundan sonra mavişlerin göz yaşları instant classic olmaya başladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+ ard yangını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ubisoft plus'la oynarım XBOX ayrıcalığı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Assasins Creed Mirage Deluxe Edition:
Xbox Store : 200 lira
PS Store : 1050 lira
-
Xbox direct yok muydu dün
-
Hocam artık her Xbox sunumu = aynı zamanda PS sunumu.
Her oyun day one rakip konsola da gelecek. Hatta Switch 2 çıkışı ile birlikte Nintendo'ya da gelecek.
-
Benim merak ettiğim şu: Kaç kişi Ninja Gaiden 2’yi dün PS’den çıkar çıkmaz aldı ve şu an oynuyor? Ben dün gece yükledim, bugün oynayacağım.
İnsanlar burada kavga ederken ben bitiririm zaten oyunu , tek konsol kullanan arkadaşlarıma oyun aldırana kadar canım çıkıyor. Adam oyunu alsa, beğenmese 1800 lirası çöp. Hâlâ sisteme laf edenler var. PS tarafına çıksın hepsi; bende PS’de var zaten ama toz tuttu. Astro bittiğinden beri 3. parti olarak bir tek Dying Light 2 oynadım, gerisini paspastan oynadım açıkçası.
Paspas maspas laf edenlere bakmayın yötei hariç ne var hepsi live service yapıyor asıl eleştirilmesi gereken taraf bu nesil ps koskoca naughty dog 2014 ps4 nesline girdik o zamandan beri UNCH4-TLOU2 10 yılda 2 oyun çıkarmış ki yenisinin gelmesi 1-2 sene desek 100 yıl falan yaşıyoruz bunlara göre
-
Alıntı
metni:FPS - Call of Duty (yearly release) Gears of War (E-Day within the next couple years) Halo (new Halo game[s] in development on UE5) Overwatch (constant updates) Co-Op - Fallout 76 (more of an open world MMO lite type but will put it in co-op, constant updates) State of Decay 3 (will release in the next couple years) Sea of Thieves (constant updates) Everwild (rumored open world action rpg multiplayer game) Minecraft (constant update) Forza Horizon (6 should be released in the next couple of years) MMO’s - WoW Retail (constant updates) WoW Classic+ (I believe there will be a Classic version that lives alongside Retail like a Old School RuneScape) ESO (constant updates with some new changes coming next year as just revealed by the devs such as UI, graphics, combat animations and more) New ZeniMax MMO (rumored to be a new MMO from ZeniMax possibly space themed) New Blizzard FPS RPG (still early but rumored to be a live service FPS RPG possibly StarCraft IP, I’d assume something along the lines of a Destiny type game) Xbox tarafındaki live service oyunlar, geriye kalan single player oyunların Sony oyunlarından sayıca daha fazla olduğunu kim söyleyebilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 24 Ocak 2025; 15:36:3 >
-
Mesele gamepass değil ki? konu first-party oyunlarını bile ilk günden rakip konsola getirmek. Bari time exc yap o da yok. Bu tamamen markaya zarar veriyor. Xbox series x|s satışları geçen nesile göre yani xbox one dönemine göre şu anda %18 daha az satmış. Neden acaba? Xbox'ı xbox yapan belki de halo ve gears. Şimdi onlarında geleceği söyleniyor.Sen şimdi çıkıp kırmızı çizgimiz yok dersen satışlar böyle çakılır. Şu an zelda oynamak istersen switch almak zorundasın ama kimsenin xbox alma sebebi kalmadı.Alanda zaten deli gibi fanatiği olandır.Microsoft asıl onlara ihanet etti.
-
Xboxcilarin elinde bir tek fiyat avantajı kaldı, bu avantajda giderse ne kalacak geriye savunmak için
Aradaki fark şu, hocam: Bu firmalar yıllardır bu işi yapıyorlar. Mesela Sony, Bungie’yi aldı. O online oyun yapınca kimse kızmıyor ama Sony, işi single olan firmalara bunu yaptırıyor. Eski CEO çıldırmakta haklı. Düşünsenize, bu iptal edilen her projeye şu ana kadar 200 milyona yakın yatırım yapsa, 1 milyar dolara yakın zarar yazmıştır. Bunu da kullanıcıdan çıkaracak. Sony kimden çıkaracak?
Ben PS1’den beri her nesli kullanıyorum. Şu anda gayet iyi, bakın, onda sorun yok. Ama çok çok daha iyi olabilecek potansiyel gitti ve eleştiri almıyorlar. Böyle devam ederse, zaten iyice rahata alışırlar. Rekabet önemli.
-
Sonuçta her iki firma da bu işe para yatırıyor, birisi bundan para kazanıyor, diğeri kazanmaya çalışıyor. Şahsen her iki firma için de live service oyunlara yatırılan paralara karşıyım. Aradaki tek fark bu oyunlarda başarı durumları, günün sonunda sevebileceğimiz single player oyunlar yerine adamların iş güçlerini live service oyunlara kanalize etmiş olmaları. Live service oyunlarda başarılı olan MS stüdyolarının yapabilecekleri potansiyel single player oyunlar yerine bu oyunlar yöneliyor olmasına da aynı şekilde tepki vermemiz gerekmez miydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 24 Ocak 2025; 15:48:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X