Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: atahanyy , intercityfirm1895 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (6 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil
5 sn
135.110
Cevap
316
Favori
4.858.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 67466747674867496750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hazırda olanı nispeten düşük maliyetle portlamak ve ikinci bir satış dalgası yakalamak tatlı tabii ki. :D

Konsollara birinci parti oyun yapmanın ağır ve riskli maliyetine girmek yerine PC tarafına eskilerle ikinci ve kolaycı bir pazar hareketi yaparak konsolların premium oyun portföyüne darbe indiriyorlar. Ticari mantaliteye dayalı PC yanlılığıyla konsol sektörünü bizzati konsol üreticisinin kendisi baltalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Elden ring’de sıkıntı yok ya. Diğerlerini bilmiyorum hiç PC’de denemedim. Ama sanırım bu firma zamanında PC’de de 30 fps kilitli oyun çıkarmış bir firma [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• aschil kullanıcısına yanıt

Nintendo'nun Wii U ile yediği sağlam tokadın aynısını yemeyi tavsiye ederim tüm firmalara uygun zamanlarda. Nasıl tokatsa arkasından Switch efsanesi geldi  

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Dertleri tek oyun üzerinden ciddi oranda sürdürülebilir ve daimi satış yapmak. Bunu yapamadıkları için ellerindeki oyunların iyice suyunu çıkarıyorlar. Rakipleri sürekli büyüyor, büyüyor. İşin sonunda kendi üretim talebi zora girince aniden düşüş gelmesi kaçınılmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nvidia nın kesin yemesi lazım. Sonyin de yemesi lazım. Ps4 nesline bak bir de bu nesle. Ms zaten artık ben onu konsol rekabetinde görmüyorum. Yayıncı konumunda. O tokadı zaten xbone da yedi bizler tarafından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Single player oyunlarda artık para yok live service şart zihniyeti mahvetti birçok yeri. Bahane oldu resmen firmalara. Single player ölmedi asla da ölmez. 200-250 milyon bütçeye ihtiyacınız yok iyi ve satacak oyun yapmak için. Buyrun bakın KCD2'ye. 40 milyon bütçeli oyun. Bir ay evvel 2 milyonu geçtik demişlerdi en son. Demek ki yapılabiliyor.

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Oyun geliyor mu? Derya deniz oyun lisansları var mı? Mali kaynak veya sürdürülebilir durumda mı?

Cevaplarınızı kendiniz verin yani.

Şuan birde yapay zeka muhabbeti geliyor. Pixel oyunları kendimiz yapabiliyoruz. Ara eleman konusunda işten çıkarmalarda oluyor.

Yani şunu demek istiyorum. Sony, yapay zeka dönüşümüne ne kadar önem veriyor?

Microsoft ne kadar önem veriyor?

• JuB3ST kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey sormak isterim size.Niyetim asla tercihinizi sorgulamak değil.Neden konsol tercih ettiğinizi gayet uygun bir dille uzun uzun anlatmışsınız.Yalnız bu güncelleme işine takılmadan duramadım.PS5'in sistem yazılım güncellemelerini,oyun güncellemelerini,PSN,dualsense guncellemeleri yapmıyor ve Vanilla versiyonlarını mı kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 10 Mart 2025; 22:48:43 >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Nvidia bildiğin adam kandırıyor. Yok 549 dolara 4090 performansı. Yok bilmem ne. Yersen. Şahsen yemedim [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  5080 diye çıkardıkları ürünün gerçek 5080 olmadığına da eminim. Birkaç mesaj önce yazdım. Gerçek 5080 2026'da gelecektir. Amd çok güzel çıkış yaptı Fsr 4 ve yeni kartlarla. Umarım ekmeğini yer. Bir yandan yavaş da olsa güzel şekilde Intel de geliyor. Ne kadar rekabet o kadar iyi. Intel zamanında çok güvenirdi kendine baskınlığı vardı sonra Amd Ryzen ile bir çıkış yaptı halen de devam ediyor. Intel ne yaparsa yapsın oyunda geçemiyor Amd'nin 3D işlemcilerini. İşte o Ryzen çıkışı gibi bir şey lazım bir firmadan Nvidia'yı sarsmak için. Rekabet olsa Nvidia zor çıkarırdı 4K için 16 gb vram'li kartları. 5090 harici yeterli vram'e sahip düzgün bir kart gelene kadar kart değiştirmeyi düşünmüyorum. Amd high end için de yeni seriden kart çıkarırsa tercih sebebi olabilir benim için. 9080 de olur 9080 XT de. Yollayın gelsin [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Mart 2025; 22:54:44 >

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Konsolu tercih etmiş ve kendinisini bu şekilde daha huzurlu hissediyor. Bu çok normal yani.

Örneğin, benim çok ciddi bir kütüphanem olsa. O platformu bırakmakta zorlanırım.

Konsol tercih etmek için bir sürü neden bulunabilir.Bence hala salon için büyük ve kaba PC(mini ATX toplanmadıysa),oyuncunun kütüphanesi, arkadaş ortamı,oyun alışkanlıkları uzar gider liste ama yazılım güncellemesi bana kalırsa bir etken değil.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı şu standart fiyat bandının çok üzerine çıktılar ve pro, pro olmaktan uzak. Güncelleme, driver konusu işin bahanesi. Elde bir şey kalmayınca, olsun ya 30/60 FPS idare ediyoruz işte mantığı vesaire kalıyor.

PC tarafının artısı çok. Oyunları desen hepsini kapsıyor, kapsamı geniş. Oyun için alıyorsun aleti. Daha ucuz oyunu var, ucuzunu geçtim epic, amazon vesaire bedava oyun dağıtıyor. Daha kaliteli ve yüksek FPS oyun.... Say, say bitmez.

Ondan sonra niye PlayStation kötülüyorlar falan

• Güzel haberler geliyor.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Birakin pc muhabbetini konsollar akar

10 gun kaldi bekliyoruz

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

PS5 Pro’ya FSR mı daha önce gelir, yeni nesil Xbox’ı mı daha önce görürüz?

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Üzerine birde switch mi alsam, bilemedim. Tüm el konsollarını kullandım. Bunun deneyimi ayrı bir şey. Özellikle indie tarafında çok keyifli oluyor.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Umarım kenarda bir yerde Switch de vardır seriyi tamamlamak için 😁

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Çok sade setup valla hocam en güzeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

PS5 Pro’ya FSR mı daha önce gelir, yeni nesil Xbox’ı mı daha önce görürüz?

Ortaya karışık olsun. Xbox da psossr görürüz.

• 
Sayfa: önceki 67466747674867496750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.