4 sene önce aldığım 40" lik samsung lcd'imle mutlu mesut yaşarken daha büyük bir ekrana ihtiyaç duyduğumu farkederek yeni bir tv almaya karar verdim. 4 senedir de piyasayı hiç takip etmemiştim. Şimdi baktığımda herşey çok değişmiş. Her yer 3d led smart tv'lerle dolu. Ben de size sorayım dedim:
- Bolca HD film-dizi izliyorum. WD live player var, media oynatma kalitesi önemli değil. - 3d izleyeceğimi sanmıyorum. TV'den 3d izlemenin çok tadını alamadım. sinema gibi olmuyor. - Arada xbox 360 ile oyun oynuyorum. - SD TV pek seyretmiyorum ama hiç seyretmiyorum diyemem. - Ses kalitesi çok önemli değil, filmleri ses sisteminden dinliyorum. - SMART TV kullanmam sanırım. evin heryeri laptop, ipad, iphone dolu. - Ama yine de wi fi bağlantısı olsun isterim. - 50-55 inch civarı olsun istiyorum.
Bu şartlar altında:
- LCD kullanıyorum LED ekranların görüntüsünü sevmiyorum. çok keskin, çok parlak geliyor ve siyah performansı LCD'den kötü gibi geldi bana. Samsung domine etmiş piyasayı ama pahalılar. LG fiyatları fena değil.
- Plazma'lar son bıraktığımda pek iyi değildi. Ama şimdi iyi sanki ve acaip bir fiyat avantajı var.LG PM800 gayet iyi geliyor ilk izlenimle.