Şimdi Ara

plazma-led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba led-plazma tv almayı düşünüyorum ama karar veremedim bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    ps3 ile oyun ara sıra netten video izleme ve günlük 2-3 saat tv izlemek için
    1-bütçe 1700-1800 lira civarında (yok aman aman çok güzel bir tv için 100-200 lira daha çıkabilirim)
    2-40-42-46 maksimum 47 inç bir tv düşünüyorum.
    3-Benim için önemli olan görüntü netliği ve renk derinliği, malzemenin kalitesi, sd ve hd yayınlarda duraklama kırılma oluşmaması hareketli görüntülerde akıcılık, 3D-smart ve dahili uydu alıcı ihtiyacım yok.
    Forumları dolaştım bolca araştırdım ama kafamın karışmasından başka bir işe yaramadı, kafamda ki model sayısı arttı sadece
    Bu arada nette ki sitelerden video izlemek için smart özelliği şartmı? Ps3 ile nette geziniyorum ama youtube hariç video izleyemiyorum.
    Yorumlarınızı bekliyorum

Aklımda ki tv lerden bazıları aşağıdadır.
    1-PANASONIC TX-P42STW60 42 inç 107 cm Ekran 3D SMART Plazma TV
    2-TOSHIBA 40TL968 40 FULL HD 3D LED TV-1600 lira
    3-SONY KDL42W815BSAE2 SMART 3D LED TV-2000 lira
    4-SONY KDL-42W805B Full HD 3D LED TV 106cm-1850 lira
    5-PHILIPS 42PFK6309/12 AMBILIGHT DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV-1600 lira
    6-PHILIPS 42PFK6109/12 FULL HD SMART LED TV+4 Gözlük-1900 lira
    7-SAMSUNG UE-40H5570 40" (Dört Çekirdek) WIFI Uydu Alıcılı SMART LED TV-1600 lira
    8-SAMSUNG 40H6470 SMART FHD 3D DVB-S LED TV- 1750 lira
    9-SAMSUNG UE-40ES7000 LED
    10-LG 42LA640S 42" 3D Led Tv –
    11-LG 42LA660S Full HD Led Tv (3D-Smart-Uydulu)
    12-LG 42LB670V 42" 700Hz WiFi Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD LED TV
    13-LG 42LB730V 106cm 3D Smart Full HD LED Plus TV

• myldrm21 M kullanıcısına yanıt
    Satış sonrası adam gibi hizmet istiyorsanız philips leri eleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Sony modellerine bakıyorum.Hd Görüntü süperdi incelediğimiz Sony bayiide.Gerçekçi renkler vardı.Samsung gibi yapay değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler işin aslı panasonic,sony ve toshiba hakkında forumlarda çok güzel şeyler okudum bu modelleri beğeniyorum, lg de pc de kullandığım parçalarda sorun çıkarmadı,samsung'u pek beğenmiyorum ama bu kadar sattığına göre alanların bir bildiği var diye bazı modellerini listeye dahil ettim,dediğim gibi sd yayınlarda görüntü kalitesi önemli diğer özellikleri ikinci planda gelir, sonuçta tv ye takacağımız ek donanımlar ile bazı özellikleri (smart gibi) ekleyebiliyormuşuz...evet arkadaşlar başka yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Bende Sony modellerine bakıyorum.Hd Görüntü süperdi incelediğimiz Sony bayiide.Gerçekçi renkler vardı.Samsung gibi yapay değildi.

Merhaba bügün media marktten SAMSUNG UE40H6270 marka ve model televizyonu (1550 liraya) aldım. O kadar araştırmam zaman ve emek hiç oldu maalesef bende sürü psikolojisine uydum aklımda hiç olmayan düşünmediğim bir tv aldım.Bunun sebeblerinden bazıları aradğım marka ve seri tvler ya marketlerde yoktu yada bütçemin üzerine çıkıyordu internette bazı sitelerde buldum aradığım modelleri fakat onlarda bilinmemiş güvenlik zaafiyeti olan ve paralel ithalat olması muhtemel ürünlerdi, yarın gelip kuracaklar inşallah pişman olmam. tek avuntum aynı model tv nin baktığım bazı teknoloji marketlerden 200 liraya yakın daha ucuz olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myldrm21 -- 12 Ekim 2014; 21:22:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    4K OLED Monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.