Şimdi Ara

Plazmada LG mi Samsung mu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil bir televizyon almam lazım. Şuan piyasada hem ucuz olsun hem kaliteli olsun diyebilecegim bir televizyon yok. Beklemek de istemiyorum. Tekno marketlerde aynı fiyat aralıgında plazmaların led lere göre daha performanslı oldugunu gördüm. Ama yansıma olayı da taamamen bozuyor işi. Ben yinede yansıma yı es geçip plazma alacagım. İnceleyenlerden bir tavsiye alabilirmiyim.

LG 50 PM6900
    Samsung 51 E551

LG yi magazada begendim ama yansıması canımı sıktı. Onuda es geçtim LG hep soguk geliyor bana ısınamadım markaya.

Samsung u inceleyenler bir yorum yapabilirmi.Özellikle yansıma olayına.

Benim smartla filan işim yok. SD olarak kullanacam. Arada bir HD ve 3d film izleyebilirim.

• Hocam butce ne kadar. Panasonic dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne samsung ne lg panasonicden şaşma plazmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak doğru yönlendirme yapmış arkadaşlar. Plasma olarak Panasonic neo plasma serisine bakarsanız daha iyi olur sizin için.
  • plazmaysa panasonic ten başka marka alma...bundan sonra ideal plazma tvler olucak
  • Plazma Güzel ancak plazmatv nin ömrü lcd den daha kısa.....
  • Panasonic aynı fiyat segmentinde 50UT50 de var. Fakat yeni nesil plazmalar elektrik sarfiyatı düşük ama bu panasonic ten bi türlü bilgilenemedim acaba ne kadar elektrik yakar diye. Birileri 400-500 wattan bahsediyor. Gerçek bilgiyi nerden bulabiliriz.
  • plazmanın ömrü led den daha fazladır...

plazma ayda 5-10 lira daha fazla yakar...

bakımı biraz özen ister.....

panasonic almak daha iyidir..
  • Samsung 51E490 tv'yi hb'den 1325 tl'ye aldım.2 gün önce kuruldu,sd yayında görüntü lede göre çok iyi,kapalı kutu sürprizlerinide yaşamadım çok şükür,almanı tavsiye ederim,lg'yide baya araştırmıştım ama image kalitesi samsung'un gerisinde bunuda bilmeni isterim,full hd alman gereksiz,israf olur inan image kalitesini gözünle ayırt edemezsin,yansıma olayıda abartıldığı kadar değil,tvnin tam karşısında kocaman pencere var,beni rahatsız etmedi,olaya şu açıdan bak yansımaya sert ve parlak cisimler neden olur çocuğun varsa ekrana bişey fırlattığında iyi ki plazma almışım diyeceksin bunuda garanti ederim,sormak istediğin birşey olursa samimiyetle cevaplamak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkopru15 -- 27 Şubat 2013; 22:17:01 >
  • panasonic plazmada panel ömrü 100 bin saate yakın. Bu da günde 8 saat izleme ile 30 sene gibi bir rakam yapıyor.
  • her elektronik gereçte olduğu gibi tvdede endişelenilmesi gereken asıl konu ekonomik ömrünü tamamlamadan ortaya çıkması muhtemel tamir edilemez arızalardan dolayı çöp olma olasılığıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

Samsung 51E490 tv'yi hb'den 1325 tl'ye aldım.2 gün önce kuruldu,sd yayında görüntü lede göre çok iyi,kapalı kutu sürprizlerinide yaşamadım çok şükür,almanı tavsiye ederim,lg'yide baya araştırmıştım ama image kalitesi samsung'un gerisinde bunuda bilmeni isterim,full hd alman gereksiz,israf olur inan image kalitesini gözünle ayırt edemezsin,yansıma olayıda abartıldığı kadar değil,tvnin tam karşısında kocaman pencere var,beni rahatsız etmedi,olaya şu açıdan bak yansımaya sert ve parlak cisimler neden olur çocuğun varsa ekrana bişey fırlattığında iyi ki plazma almışım diyeceksin bunuda garanti ederim,sormak istediğin birşey olursa samimiyetle cevaplamak isterim

Benim odada 2 pencere var biri tam karşısında digeri tam yanında. Daha önce tüplü tv vardı gündüz tv izleyemiyorduk. yani ister istemez yansıma olacak. Odam 30 m2 oldugu için 46' üstü tv arıyorum. Plazma olmasının sebebide dedigim gibi fazla bütcem yok max 2 bin. tekno marketlerde plazmaları daha kaliteli buldum aynı fiyat aralıgına göre. Tabi kalitelileride var da çok yüksek fiyatlı. Bu alacagım tv yi yazlık için alacagım yani kullanacagım süre taş patlasın 6 ay. Senin tv de aslında işimi görürdüde sene olmuş 2013 1024 çözünürlük çok pasif kalır.

• fullhd almak istemini saygıyla karşılıyorum,başa dönersek Samsung 51E551 tercih etmen yerinde olacaktır,bekleyemem dersen 300 tl zararın olacak,bu tv zaman zaman 1400 tlyi görgü inan yine görecektir(her an hb vs. yapabilir)pişman olmayacağın bir tv(2kere led aldım,bir insanın sevinci ancak bu kadar kısa sürebilir 2500 tl'ye kadar olanların hepsi fason üretim,ölü piksel vermeyen, bulutlanma yapmayan led yok,plazma ise hata oranı %1,ekran yamnasıda artık tarihe karıştı;2gündür full pepe bakıyoruz ne logo izi ne çerçeve)
  • Plazmaya kim 400-500w demiş..
    Örneğin 127 ekran 51E551 2012 cihazı samsung normal çalışma sarfiyatı 186w.

2010-cihazı C serisi plazması 127 ekran normal kullanımda 180w, max kullanımda ki tavsiye edilmeyen mod 350w. sesinide sonuna kadar açarsanız 350w.

Eko sensör modunu, tavsiye ederim. ortama göre ekran parlaklığını ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

fullhd almak istemini saygıyla karşılıyorum,başa dönersek Samsung 51E551 tercih etmen yerinde olacaktır,bekleyemem dersen 300 tl zararın olacak,bu tv zaman zaman 1400 tlyi görgü inan yine görecektir(her an hb vs. yapabilir)pişman olmayacağın bir tv(2kere led aldım,bir insanın sevinci ancak bu kadar kısa sürebilir 2500 tl'ye kadar olanların hepsi fason üretim,ölü piksel vermeyen, bulutlanma yapmayan led yok,plazma ise hata oranı %1,ekran yamnasıda artık tarihe karıştı;2gündür full pepe bakıyoruz ne logo izi ne çerçeve)

Öyle yapayım bende hangisi kampanyaya girerse onu alayım. Tek şartım büyük ekran ve usb den 1080p filmleri izleyebilmek.

quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Plazmaya kim 400-500w demiş..
    Örneğin 127 ekran 51E551 2012 cihazı samsung normal çalışma sarfiyatı 186w.

2010-cihazı C serisi plazması 127 ekran normal kullanımda 180w, max kullanımda ki tavsiye edilmeyen mod 350w. sesinide sonuna kadar açarsanız 350w.

Eko sensör modunu, tavsiye ederim. ortama göre ekran parlaklığını ayarlıyor.

Samsung ve LG okey bu civarlardada panasonic yüksek performans verdigi için enerjisi bu seviyelerde diyorlar.

• Ben şunun gücü şu şekilde diye savunmuyorum. Mesela evdeki tv yi, dinamik olarak ayarlarsam ona göre güç harcar, gözümü yormıyacak şekilde soft olarak ayarlarsam ona göre güç harcar.
    Konu dışı ama araç anfisi misali, teybin sesi yetmezse, anfi bağlarım 10A yerine 30A çekerim aküden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.