Selam arkadaşlar dün evde bir can sıkıntısı çektim (: bayadır aklımdaydı da üşeniyordum desen olarak dövme olarak yaptırmayı planladığım deseni kullandım.
Desenin orjinalinde aslında bu garip böcek yukardaki güneş yerine bir haç tutuyordu kuzenimhaç yerine güneş çizip yeniden düzenlemişti zamanında.
Mistik bir simge olmuş. İşçilik harika. Işık olarak 2 renk kullanırsan (Mavi-yeşil mesela) olaya çok daha derin boyutlar katabileceğini düşünüyorum. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
Teşekkür ederim (:
İki renk olayını hiç düşünmemiştim led temin edip denemeliyim bir an önce
arkadaşlar benim kasanın da yan kapağı pleksi buna nasıl fan deliği açılabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: thehook
Böceğin tek gözü kayıp
Yok eksik yok gözlerde (:
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
arkadaşlar benim kasanın da yan kapağı pleksi buna nasıl fan deliği açılabilir?
AMFİBİ ustayı bul
Güzel çalışma ...
Çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten, tebrikler.
Çalışma güzel olmuş. Nasıl ne ile yaptığını da kısaca yazarsan belki diğer arkadaşlara da faydası olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
Çalışma güzel olmuş. Nasıl ne ile yaptığını da kısaca yazarsan belki diğer arkadaşlara da faydası olabilir
İlk resimde görüldüğü üzere başrolde vazgeçilmez dremel var lakin ucun numarasını bilmiyorum ince uçlu herhangi bir uç olabilir. Buradaki maksat zaten kazımak ince uç, düşük devir, ve sabır bolca sabır 3-3.5 saatte işledim buradakini. Devir'i tekrar söylemek isterim düşük olursa daha iyi olur çünkü hızlı devirde jilet gibi kayıp işi berbat etmek var (:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme