Bildirim
PNY 6600 GT ????
DeFacto Erkek Termal Çorap Siyah STD : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CND8DHG8
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
yokmu bilen yada yorum yapacak biri??? lütfen yardım bekliyorum -
Tabii ki fark eder. 9800Pro'dan 6600GT'ye geçenler bile fark var derken sen bu farkı rahat görürsün gibime geliyor. -
Çok teşekkürler -
Rica ederim Aslında başka kart önerisi yapmayın demeseydin X800GTO çok güzel olur derdim -
YAW şu 6600gt kaç para ayıptır sorması pny olan yani -
bi de pny almak istiyon...eğer farketmezsen döverim valla -
9600XT'den 6600GT'ye terfi etmenin manasını göremiyorum. İlla değiştirmek istiyorsan X800Gto ya da düz 6800'e geç bence -
ok arkadaşlar pny almaya karar verdim fiyat 165$+kdv benim kartı verip alıyorum cevaplar için teşekkürler -
Bilgisayarcıya gidilir kadıköy micropc pny nin düz 6600 olduğu GT olmadığı anlaşılır dumur olunur peki düz PNY 6600 için yorumunuz?? yoksa düz 6800 lerden biri? -
pny 6600 gt kullandım çpk iyi kart. düzü hakkında fikrim yok. ama bence gt sinin gelmesini bekle. -
düz 6600 geçeçeksin o kartı
duz 6800 al o zaman -
6600 tdh giriş seviyesi sayılabilecek bir kart artık. performansı pek tatminkar değil. düz 6800 ya da x800 gto çok daha iyi yatırımlar olacaktır. -
dostum 9600xt'den 6600e geçilmez bence,en azından 6600gt almalı...sendeki sorun bende de var,ne alsam diye..
bu arada x800gto öneriliyor,agp'si var mı o kartın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 28 Ekim 2005, 18:52:04 > -
Bi Bakındım tekrar Leadtek 6800 LE var 168$'a ama oda kırpılmış light edition, ne dersiniz ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X