< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (152. sayfa)
-
-
hocam twrp den wipe data dedim ama olmadı. twrp den yapabileceğim bir yol var mı
-
Ben twrp üzerinden denedim olmadı mecburen flash tool ile hallettim daha kolay geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradan EU 12.0.8 romu indirebilirsin. EU Stok rom değil Custom ROM dur.
https://www.youtube.com/watch?v=6VOoBGq3hvs
Bu yöntem ile TWRP den yeni Rom atabilirsin.
TWRP içindeyken PC ye kablo ile bağla, telefonu PC görüyorsa alabildiğin tüm yedeklerini al. Çünkü Rom attıktan sonra telefonun tamamen sıfırlanacak.
İçerisindekileri kaybetmeden nasıl kurtarabilirsin ben bilmiyorum. Başka bir arkadaş biliyor ise destek verebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 6 Kasım 2021; 21:27:25 >
-
Parmak izi bende kusursuz çalışıyor.
ekran koruyucu olmadan bir nebze iyi çalışıyor ama ekran amoled olunca insan koruyucu bir malzeme olmadan da kullanmaya korkuyor, açıkçası parmak izi performansını pek beğenmedim, daha güçsüz telefonlarda ekrandan daha iyi okuduğunu gördüm, bence donanımsal değil tamamen yazılımsal da olabilir
-
Ekran koruyucu var bende ama Nano. Bende bu telde ahize ve makro hariç kamera performansıni beğenmiyorum.
kamera konusunda bizde ne diyeceğimizi bilemedik, Dxomark testlerde yüksek puan verdi k30pro için, ama nedense kamera performansını pek beğenen yok, gündüz ve dış mekan çekimlerde ışığı iyi aldığından mıdır nedir bilinmez gayet iyi çekim yapıyor ama kapalı mekanlarda veya az ışığın olduğu alanlarda kamera aşırı noise oluşturuyor.
-
Eyvallah üstad hallettim. En son global romu yükledim.Ama Twrp gitti fakat magisk duruyor. Şimdiki sorum ise TWRP yükleyip mevcut magisk ile kalıcı hale getirebilir miyim. Yoksa magiski silip tekrar TWRP üzerinden tekrar mı yüklemeliyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Kamera performansının epey iyi olduğunu düşünüyorum.
Özellikle gece çekimlerinde ve geniş açı kamera olarak sınıfı limitlerinde.
S20Fe,X3,X3Pro ve Mi9T son 1 yıl içinde kullandıklarım.
Hepsinden iyi. Sadece Video'da S20Fe ve Mi9T gerisinde kalıyor bir nebze.
Ayrıca Gcam kullanma gereği duymuyorum.
Yeteri kadar ışık aldığında tabi ki iyi fakat ben uzun pozlama ile kullanıyorum. Bundan önceki telim mi8lite çok daha iyiydi.
-
Hangi rom bu hocam. Yazılımsal olabilirmi ben bu kadar iyi sonuç alamiyorum.
Stok Kararlı, Ayrıca kamera koruma jelatini de var üzerinde. Çıkarsam daha iyi sonuç verecek. Bu bile benim için iyi olduğundan ellemedim hiç
ben koruma camını çıkardım, gerçekten netleme konusunda sorun çıkardığını düşünüyorum
-
Evet koruma camı netleme ve özellikle direkt Işıkda patlama yapıyor doğal olarak.
Ama Total'de epey iyi bir sensör. K30 Pro kamera sensörleri birebir aynı ( Ana Kamera ve Geniş Açı) 120 Puan almış mesela..
arkadaşlar ben telefona imei no attım, attıktan sonra sadece fabrika ayarlarına döndürdüm diye hatırlıyorum, sonrasında yeni rom yüklemedim, bazen sıkıntı yaşıyorum, telefonda ses gitmemesi gibi, sizce ne yapmalıyım?
-
Bu sorunu ben de yaşıyorum.
Telefon ile görüşme sırasında bazen (hemen hemen her 2/3 günde 1 kez) görüşmenin ortasında karşı tarafın sesi bana gelmemeye başlıyor.
Alo Alo diyorum, bakıyorum ses gelmiyor çağrıyı kapatıp yeniden arıyorum sorun düzeliyor. Volte açık/kapalı + Vowifi açık/kapalı fark etmiyor.
Global Rom da başladı, EU Roma geçtim düzelmedi, Miumix e geçtim düzelmedi, Hellas da bir miktar düzeldi gibi ama pil perf. çok düştü. En son madem hepsi aynı bok diyip tekrar diğer konularda en stabili EU ya döndüm.
Her Rom yükleyişimde ilk bir kaç gün sorunsuz gidiyor sonra yine sapıtıyor.
Sorun Rom kaynaklı değil gibi.
Telefonumun tek sorunu bu.
IMEI atılması ile mi alakalı, donanımsal mı, simcard sorunu mu bir türlü anlayamadım.
Bu arada şebeke sorunu hiçbir zaman yaşamıyorum.
-
Arkadaşlar umarım böyle bir problem hiç yaşamazsınız ama dün arkadaşın F2 prosu yere düştü ve selfie kamera mekanızması bir daha hiç çalışmadı. Servise vermiş ve 700 TL masraf istemişler.. Hiç bu mekanızması öyle yada böyle bozulup yaptıran var mı aranızda.. Resmen "firsattan istifade bi öpelim şunu" demişler gibime geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X