Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde Duserken Jiroskop ile kendini kapamasi gerekiyordu.Sanirim.cok hizli düşmüş.Aliexpressde bakabildiniz mi? Mi9T ile ayni olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz sarjı iyi giden sürüm hangisi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz sarjı iyi giden sürüm hangisi acaba?

Endonezya A10 yükleyebilirsiniz. (Kullanmıyorum sadece tavsiye,geri dönüşler olumlu.)

xiaomirom.com
    Download Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro (lmi) V12.0.4.0.QJKIDXM MIUI 12 Stable Full Rom | XiaomiROM.com
    https://xiaomirom.com/en/download/redmi-k30-pro-poco-f2-pro-lmi-stable-V12.0.4.0.QJKIDXM/#indonesia-fastboot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Kasım 2021; 22:33:46 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt

Endonezya Romda Miıui Launcher yok sanırım.

Poco launcher yada harici yükleyeceğim launcher a mecbur kalıyorum değil mi?

EU, Miumix ve Hellas 12.0.8 e göre eksik ya da farklı yönleri/özellikleri var mı?

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Endonezya romda poco başlatıcı var. Custom romlar stok romlarin gereksiz Xiaomi uygulamalarından arındırılmış hâlidir,mutlaka yükleyip,deneyin,memnun kalırsınız...

İlk sayfa da bazı farkları yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 16 Kasım 2021; 1:6:56 >
  • Arkadaşlar aldığım günden beri bir kere bile güncellemedim. Doğruyu söylemek gerekirse güncelleme ihtiyacı da hissetmedim. Yalnız bu telefona uygun gcam bulamadım. Önerebileceğiniz bir gcam serisi var mı ?

Bu arada spigenin kılıfı mükemmel koruyor telefonu. Geçen taşlıklara düşürdüm telefonu 3 4 kere sekti hiçbir şey olmadı :D. Kapta ise nokta kadar bir çizik var. Kaliteli öneririm .

• Arkadaslar batarya suresi bakimindan poco x3 nfc mi bu mu?

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

İkisini de kullandim.Nfc son guncelleme ile bundan biraz daha az batarya suresi veriyordu bende.

Bu daha tasarruflu geliyor suan bana.

Öyle aman aman bir fark yok ama, Butceniz var ise bu daha iyi bir cihaz ki zaten bende Nfcden buna gectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 17 Kasım 2021; 23:7:58 >
  • Yalniz bunun bataryasi nfc den kucuk nasil oluyor.bnde ppocox3 nfc var ekranda ki kamera bana gicik geliyor

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Bundaki ekran amoled, İps ekrana nazaran daha tasarruflu. Dedigim gibi son guncelleme Nfc de bataryada olumsuzluk yaratmisti.Biraz onunda etkisi olabilir.Telefonda Oyun oynayanlar vs. belki daha farkli yorum yapabilir..

•  

• hidensa H kullanıcısına yanıt
    Urnyx05 Gcam kullanabilirsiniz.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1500/

Config dosyasını aynı sayfada "configs" menüsünden modeli seçip indirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAITAMA kullanıcısına yanıt

ne gibi farklar var?

• Stok kamera uygulamasına göre kalite farkı var biraz. Birde gece görüşü modunda astronomi fotoğrafçılığı modu var, tripod ile güzel sonuçlar alınabiliyor. Deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu en son global sürüme güncelledim. Telefon rootsuz. IMEI değişmiş. Ancak son bir kaç gündür telefonda kasmalar oluyor. CPU- Z programı ile taratınca Available (Kullanılabilir) ram 3 GB (% 40), Kullanılabilir boş hafıza ise 206 GB (% 91 civarı). Bu değerler sizce nasıl? Sizdeki değerler nedir? Yorumlayabilir misiniz rica etsem?

• Arkadaşlar iyi forumlar geçen hafta poco f2 pro 6gb ram versiyonunu satın aldım aradan 1 hafta geçmesine rağmen halla güncelleme yok telefon android 10 ve miui sürümü 12.0.3 olarak beklemekte ne zaman güncellemeleri almaya başlarım acaba?

• admknl A kullanıcısına yanıt

custom rom kurulu olabilir hocam.

• mura2163 kullanıcısına yanıt

nerden öğrenebiliriz hocam sürümde global kararlı yazıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admknl -- 23 Kasım 2021; 22:54:43 >
  • OTA üzerinden Global 12.5.5 geldi bugün benim telefona. Ara ara kontrol edin yüklemek isterseniz.

• shaq_1907 kullanıcısına yanıt

Bana da 1 saat kadar evvel güncelleme uyarısı geldi. Girdim baktım uygun güncelleme yok diyor. Anlamadım bekleyelim bakalım biraz daha.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.