Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler hocam, yani gönül rahatlığıyla alabilirim kayıtlı telefon değil mi? :)

Açıkcası hep çekinerek yaklaşmıştım kayıt olayına az para da vermiyoruz bi heves ucuz bulduk diye alıp da sonra telefon elimde kalsın istemiyorum. Bu telefonda garantili ile kayıtlı arasında çok ciddi fark var :(

• legionaire471 L kullanıcısına yanıt
    Evet, benim de alma nedenim o. İnan 100 tl daha deseler veremezdim. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fotoğraf örnekleri için Facebook grubuna attım. merak eden arkadaşlara duyurulur. Yalnız beklentimin çok üstünde çıktı alet.

https://m.facebook.com/groups/1964272507024437?view=permalink&id=3384652298319777

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam94 kullanıcısına yanıt
    5v1a bir şarj aleti yok mu? Ona tak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler, ben cihazda samsung'lar daki gibi bunu açıp kapatacak bir menü olup olmadığını merak etmiştim. Madem yok kendi şarj aleti ile devam ederiz. Çok takmaya gerek yok; artı başka şarj aletleri bu cihazı şarj ederken bobin sesi yapıyor, hiç sevmem o sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Fotoğraf örnekleri için Facebook grubuna attım. merak eden arkadaşlara duyurulur. Yalnız beklentimin çok üstünde çıktı alet.

https://m.facebook.com/groups/1964272507024437?view=permalink&id=3384652298319777
    Merhaba, buraya da yükler misiniz?

• Örnek fotoğraflar oynama yoktur

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

• Bu kadar yeterli olur herhalde

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

POCO F2 Pro [ANA KONU]

• fth F kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ben çok büyük bir fark görmedim. 9t de ağır bir cihazdı bu da aynı. 9t az bir farkla daha küçüktü. Kendi kılıfı çok iyi değil ama diğer mi modellerinden çıkan kılıflara göre daha kaliteli. Spigen daha kalas gösterir bunu. Bir de o paraları hak etmiyor. Aldım şeffaf kılıfı 1 ay sonra sarardı. Telefonu sattım kılıfı duruyor.

• Arkadaşlar, bu telefonun video kalitesini hiç beğenmedim bana önerebileceğiniz gcam veya video uygulaması var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 13 Ekim 2020; 23:50:7 >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt

Video kalitesi bence muhteşem. Kendi yazılımı ile sadece 1080p 30fps de eis ile kayıt yapabiliyor. Eğer gcam yüklerseniz 4k 60fps de eis ile kayıt yapabiliyor.

• Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Arayüzde öyle yazıyor ama 4k30fps de kesin eis var çünkü hiç titreşmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080 ve 4 kda 60 fps alinca anlik donmalar yaşatıyor nasıl mükemmel diye biliyorsunuz anlamıyorum bildiğin video kalitesi anlık donuyor.

Cihazı sıfırlayın. 1 haftadır kullanıyorum özellikle kamera ağırlıklı en ufak takılma donma yok. Video performansı gerçekten çok iyi.

Bence 3. parti bir yazılım cihazın video stabilitesini etkilemiş olabilir. Bende hiç takılma yok. Şu ana kadar kullandığım en güzel video çeken telefon. Zaten DXomark puanı da gayet iyi. Youtube dan da video performansına bakabilirsiniz.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Evet şimdi denedim gerçekten de 4k 30fps de eis var ama sanki 1080p 30fps deki kadar sıkı çalışmıyo ama kesin var. Sanırım son güncelleme ile geldi. Çünkü öncesinde çok baktım yoktu? Aslında işlemci çok güçlü 1080p 120fps verip birde eis koysalar olur aslında ama işte telefonun segmentinden dolayı eklemiyolar. Sinir oluyorum yazılımsal kısıtlamalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Örnek fotoğraflar oynama yoktur

Çok teşekkürler :)

• Selamlar, bu hafta içinde 8/256 modelini almak istiyorum. Pil hakkında ve ekran süresi hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca İstanbul içi elden teslim alabileceğim bir satıcı önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Edit: bu hafta içi alacaktım fakat her geçen gün dolar ile birlikte fiyatı da arttığından az önce gidip elden 8/256 modelini 4100 TLye aldım. IOS cihazdan geçtiğim için ayarlama ile uğraşıyorum kullandıkça yorum yaparım ya da soru sorarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaytaskin -- 14 Ekim 2020; 18:34:45 >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt

Sıfırladım hocam üstüne miui 12 kurdum donanımsal bir problemi mi var desem 30 fpste de sıkıntı olurdu. Çözemedim.

• Cherokee C kullanıcısına yanıt

Güncelledim sildim ettim eyledim yok düzelmedi 30 FPS te problem yok 60a alınca problem başlıyor çekiyor çekiyor arada donma oluyor sonra tekrardan başlıyor. Sağlam bir gcam bulsam direk yükleyip deneyeceğim ama onu da bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.