Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben garantili xiaomi almam bir daha. Eşime note 8 pro aldım Türkiye garantili. Onun IMEI ni klonlamıslar. Ne anlamı kaldı ki fazla para vermenin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4g de bir hız testi yapayım dedim yapmaz olaydım interneti sömürüyor hız testi. 50 den başlayıp 120 leri gördü hızla kapattım .Sınırsız mobil interneti olan denesin fazlasını. Operatör bimcell. Alabildiğim SS i ekliyorum. Plaka işleminden sonra değişecek mi deneyip göreceğiz .
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cherokee C kullanıcısına yanıt

dostum ben spigen aldım. ciddi iyi koruyor. tavsiye ederim.

• Daha önceki mesajlarda gördüm ancak şu an son durumda bu telefonun kayıt sorunu tamamen çözüldü mü artık?

• Arkadaşlar merhaba suanda 6/128 modeli yurt dışı 3300-3400 tl ---- 8/256 modeli 3900-4000 tl bandında aradakı fark oyun için değer mi hic bir yerde ddr4x ve ddr5 farkını göremedim değer mi sizce aradaki farkı vermeye .kullanılan ekran panelini biliyor musunuz klasik xiaomı hayalet ekran sorunu yaşamak istemiyorum. suanda elimde note 8 pro 6/128 var sadece oyun performansı için yükselteceğim. teşekkürler

• MyJoyland M kullanıcısına yanıt

5600 pocoya verene kadar samsung s10 plus al keyfine bak. tabiri ciazse 5000 6000 tl falan bu telefon için çok çok çok fazla. hatta kazık.

• Teşekkürler hocam. Spigen'i görüntü olarak çok beğenmedim daha tank gibi olanlardan aldım daha gelmedi ama :) Zaten arka cam kırıldı :) 177TL aliexpress de yenisinin orjinali. Belki başka renk alırım daha iyi olur :)

Geçmiş olsun tekrardan. Alışveriş ile ilgili ürün elinize geçince vergisi vb. ne kadar ödeme olacak, ürün nasıl oldu gibi bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Aklımızda bulunsun.

• Arka kapak için dediginiz değil mi? Bu sene 3 tane ürün aldım aliexpress den 16.5tl tutuyo fiyatı bu seviyedeki ürünlerin vergileri. Kılıf olarak aşağıdaki ürünü aldım bugün geldi gayet kaliteli ve güzel çıktı. Spigenden aşağı kalır yanı yok. Bu kadar beklemiyodum açıkçası

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xiaomi-poco-f2-pro-redmi-k30-pro-alfa-serisi-armor-standli-perfect-koruma-kilif-siyah_pdp_587295193

Arka cam kırılmış dediniz ya, arka camı kastettim.

Teşekkür ederim

• Bu telefonun kayıt konusunda bir sıkıntısı var mıdır acaba artık tamamen sorunsuz kayıt yapılabiliyor mu?

Kayıtlı 8-256 modeli 4750'ye buldum alınır mı dersiniz?

• legionaire471 L kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam ben 3600 e aldım 8/256

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldın hocam link veya özelden numara atar mısın

Aşırı pahalı almış olursun reis bende suan 3850 ye alcam da 3600 e bulan arkadaş bilgi verirse daha iyi olur

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız hocam o fiyata?

Hocam nereden aldınız ya çok iyi fiyatmış :)

Kayıtta fln bir sıkıntı yok değil mi?

• Ben örnek fiyat olsun diye söyledim. Ben aldığımda kayıt olayı şüpheliydi. O yüzden dip fiyattı. Şimdi taş çatlasın 4000 olsun ama bence fazlasını vermeyin

• Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.