Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hochimin_55

2 yıllık xiaomi var elimde çift imeili. bu imeilerden birini poco ya atsak sorun yaşanır mı ? iki telefonda çalışır mı

Çalışır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar OnePlus 7den geçmeyi düşünüyorum ben de, bı falsosu var mı telefonun, camera performansı nasıl, kullananlar değerlendirebilir mı? veya birkaç foto atabilirseniz de güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

Arkadaşlar OnePlus 7den geçmeyi düşünüyorum ben de, bı falsosu var mı telefonun, camera performansı nasıl, kullananlar değerlendirebilir mı? veya birkaç foto atabilirseniz de güzel olur
    +

• Arkadaşlar bu arada yanında gelen kılıfla kullanmamanızı öneririm. Bugün fark ettim arka cam çatlamış. Kılıf çok sert olduğundan darbeleri absorbe etmiyo. Aslında öyle taşa vs.. düşmedi. Ne ara nerede oldu bende anlamadım. Yapacak bir şey yok sağlık olsun. Artık siyah kılıflardan sipariş vereceğim.

• Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Telefon hiç mi düşmedi

• Sokakta falan hiç düşmedi. Tam emin değilim ama belkide evde 30cm den parkeye falan 1 kere düşmüştür.

• erenkes kullanıcısına yanıt

Sarı sitede çok ilan var, hatta İstanbul'da birkaç tane elden de alınabilecek satıcı da var ama bir türlü cihaz sağlam mı emin olamıyorum, yani sıfır cihaz bile olsa garantisiz olmasından dolayı astarı yüzünden pahalıya gelir mi diye çekiniyorum.

Satıcı önerileri olan mesaj atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaevola

Sarı sitede çok ilan var, hatta İstanbul'da birkaç tane elden de alınabilecek satıcı da var ama bir türlü cihaz sağlam mı emin olamıyorum, yani sıfır cihaz bile olsa garantisiz olmasından dolayı astarı yüzünden pahalıya gelir mi diye çekiniyorum.

Hocam ben Facebook gruplarından Zahter iletişimden aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı güvenilir satıcıdır Facebook gruplarından Zahter ve Teknoess e bakmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

2 yıllık xiaomi var elimde çift imeili. bu imeilerden birini poco ya atsak sorun yaşanır mı ? iki telefonda çalışır mı

Sorunu tam anlayamadım ama İmei yi aldığın cihazı bir daha açmazsan sorun olmaz fakat 2 cihazıda aynı anda kullanıyım dersen imeyi aldıgın cihaz sinyal aldığı anda btk ya takılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaevola

sari siteden uygun olani aldim zaten yurt dışı ha ahmet ha mehmet Cihazi test edip all garanti olsun

• arkadaşlar selamlar, imei attıranlara sorularım var.
    imei attırdıktan sonra çekim problemi oldu mu? 4g cekişi nasıl telefonun speedtest yaptınız mı, önceki telefonunuza göre nasıl mesela?
    bir de bazı telefonlarda sim1 ana sim, sim2 yedek gibi çalışıyor yani sim1 daha öncelikli oluyor. bu telefonda sim1 vs sim2 tamemen eşit özellikte mi?

• Arkadaşlar bu telefon için imei atmak mümkün mü artık?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasakbölge

Arkadaşlar bu telefon için imei atmak mümkün mü artık?

Evet hocam bootloader kilidini açtiktan sonra mümkün

• Araçların multimedia ekranına bağlayınca Android Auto çalışıyor mu/ ya da mirror link?

• d_darko kullanıcısına yanıt

Evet. Kendi aracımda o şekilde kullanıyorum.

• Telefonu bugün aldım iki sorum var
    Mıuı v12 sistem güncellemesi gelmiş bu versiyona güncelledinizmi batarya süresini olumsuz etkiliyormu , yani bir yamuğu var mı:)
    İkinci soru bootloader kilidini açıp plaka değişikliğinden sonra telefon üzerinden normal şekilde sistem güncellemesi yapmak plakayı bozuyor mu? Rom vs olaylarına yabancıyım kendi yazılımı ile kullanacağım.
    Henüz acemisiyim bir süre kullanınca kendi çapımda izlenimlerimi yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 7 Ekim 2020; 21:47:6 >
  • adam94 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç miui 11 ile kullanmadığım için ilk sorunuzun cevabını bilmiyorum. İkincisi içinse evet normal güncelleniyor bir şeyi bozmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben bugün poco f2 pro gri rengini almayı düşünüyorum türkiye garantili olarak. 5650 tl verilir mi acaba kronik bir sorunu vs var mı? Gittigidiyorda alışverişadresimtr isimli satıcıdan alacağım güvenilir mi acaba alan oldu mu?

• Ses kesik kesik geliyor az geliyor gibi sıkıntılar duydum var mı bunları yaşayanlar? Kullanan arkadaşlar önerir misiniz tr garantili alacağım?

• MyJoyland M kullanıcısına yanıt
    Bazı şikayetler var ama bu telefondan kaynaklı mı yoksa sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Ben yurt dışından aldım global sürüm yüklü şimdiye kadar hiç bir sorun yok çok şükür.. Bu hata ile karşılaşıp rom yükleyen arkadaşlar açıklarsa daha açıklayıcı olur

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.