Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A11 de sanki hiç ana menüye dönemiyorlar mıydı öyle bir şeydi. Ben miui standart launcher kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Benim de sevdiğim o ama globalde kullanma şansı yok değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım magisk varsa kullanılabiliyor

• peki arkadaşlar, twrp kurmadan orjinal romlardan gitsek, hangisi daha keyifli?

POCO F2 Pro [ANA KONU]
  • telefonu rusyadan alan var mı ? global rom mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Telefonda ki soğutma sistemi nasıl devreye giriyor acaba bilen var mı. Telefonu kapatıp yanıma koyunca zaten soğuyor. Bunun telefonu kullanırken devreye girmesi gerekmiyor mu. Normal sosyal medya da takılıyorum telefonun ekranı alev alev yanıyor

Telefonda aktif bir soğutma sistemi yok.

Günlük kullanımda telefon hiç ısınmıyor neredeyse. Eğer oyuna girersem ılıyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: dadofley

Günaydın forumdaşlar. Sizce f2 pro ya lineage os desteği gelir mi? Sadelik, hız, performans gibi konularda efsane romları oluyordu. Haber alan oldu mu hiç?

Resmi LineageOS desteği çok zor, ama birkaç aya kullanılabilir bir unofficial sürüm çıkacaktır muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsalgen

telefonun 8 gb versiyonlu modelinin incelemelerini izlerken arka planda bir sürü oyun ve uygulama çalıştırıyorlardı ve arkaplanda çalışan uygulamaları tekrar açtığında yükleme ekranı tekrar gelmiyordu ya da az oluyordu.
    elimdeki 6 gb versiyona gelirsek, oyun oynamam, yüklemedim bile. birkaç uygulama (whatsapp, telegram, outlook, chrome) kullanırken bile yeniden yüklemelere çok denk geldim. özellikle chrome için konuşmam gerekirse 2-3 sekmeden fazla olmadığı hâlde yeniden yükleme işini çok sık yapıyor. belki sorun chrome kaynaklıdır. android kaynaklı bile olabilir...
    telefonun ram kullanımı ya da yönetimi pek hoşuma gitmedi.
    ancak eski telefonuma göre bu telefon çok hızlı, bu yüzden çok da dert etmiyorum. malum, vergiler sağ olsun. bütçemi olabildiğince zorlayarak aldım, daha üst model daha fazla ekmek...

12.0.3.0 Global kullanıyorum, bende öyle bir problem yok hocam. Instagram + WhatsApp + Twitter + Chrome (yaklaşık 10 sekme açık) şekil bir kullanımda hiçbiri yeniden yüklemeye girmiyor hiç (Chrome'daki sekmeler dahil).

• quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

telefonu rusyadan alan var mı ? global rom mu ?

Global versiyon alırsan global rom çıkıyor evet.

Biz hep buradan sipariş ediyoruz.

https://xi.express/catalog/smartfony/xiaomi_pocophone_f2//

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, telefon arama uygulamasını değiştirmek için ne önerirsiniz.

• tim35tim T kullanıcısına yanıt

Merhaba. True phone öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 4 Ekim 2020; 18:40:47 >
  • Merhabalar,

Mi8 cihazımdan Poco f2 pro' ya geçmeyi düşünüyorum. 6gb ram ile 8gb ram arasındaki fark fazladan 600-700₺ ödemeye değer mi sizce ? Yurtdışı IMEI kayıtlı alacağım cihazı kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Son olarak mi8den geçen oldu mu ?

• savage038 S kullanıcısına yanıt

Eşim TR garantili Mi8 6/64 kullanıyor. Bende Poco F2 pro 6/128 yurtdışı kayıtsız(henüz kaydettirmedim) kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: savage038

Merhabalar,

Mi8 cihazımdan Poco f2 pro' ya geçmeyi düşünüyorum. 6gb ram ile 8gb ram arasındaki fark fazladan 600-700₺ ödemeye değer mi sizce ? Yurtdışı IMEI kayıtlı alacağım cihazı kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Son olarak mi8den geçen oldu mu ?
    Oneplus 7 den geçmeye değer mi?

• Japonya kullanıcısına yanıt

op7 2. el ile poconun sıfırı aynı para neredeyse :)performans olarak üff be ne yapmış adamlar diyeceğini sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

op7 2. el ile poconun sıfırı aynı para neredeyse :)performans olarak üff be ne yapmış adamlar diyeceğini sanmam

Az evvel bir telefoncu ile konuştum. Oneplus 7 ile Poco f2 yi takas yapacaktık. Op7 sadece cihaza 3. 2 civarı dedik. Poconun sıfırı 3.4 lira zaten benim de aklıma takıldı bu. Batarya ve kamera için geçmeyi düşünmüştüm. Op7 nin kamerası çok güzel ama daha iyisine hayır demezdim

• arkadaslar kilif tavsiye edebilecek varmi

• Japonya kullanıcısına yanıt

bende op7t var, poco ilekıyaslayınca kamera daha iyi. ama aşırı da fark yok. videolarda bariz fark var ama. op7 de kötü kamera olduğunu sanmam, kar edeceğin tek şey pil olur diye dünüyorum. üstelik yurt dışı cihazsa çift sim olayı da var

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bende op7t var, poco ilekıyaslayınca kamera daha iyi. ama aşırı da fark yok. videolarda bariz fark var ama. op7 de kötü kamera olduğunu sanmam, kar edeceğin tek şey pil olur diye dünüyorum. üstelik yurt dışı cihazsa çift sim olayı da var

Op7 kamerasından çok memnunum. Poco da makro vs derken, bataryasinin da yüksek olması cezbetti fakat bu fiyat olayı benim de kafamı kurcalıyor. Neden ucuz diye düşünmeden edemiyorum :)

• 2 yıllık xiaomi var elimde çift imeili. bu imeilerden birini poco ya atsak sorun yaşanır mı ? iki telefonda çalışır mı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.