Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shaq_1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volte özelliği olan başka bir cihaza sim kartınızı takıp aktif etmeniz gerek.
    S6/S7 vs.. gibi.
    Sonra kendi telefonunuza takıp kodları yazın.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Süreler sıfırlanıyor derken nasıl oluyor? İlk defa bu şekilde cihaz almayı düşünüyorum . Kullanmadığım eski nokia ve lg telefonum var ikisine de yakın zamanda sim taktım bir sorunları yok. Facebooktaki bir satıcı imei işini de hallederek satıyormuş. 7 günlük bir kullanımdan sonra vs birşeylerden bahsetti tam olarak anlamadım. Kendime ait bu telefonlardan birinin imei sini attırsam sıkıntı yaşarmıyım acaba? bu İMEİ işi dert olacaksa hiç bulaşmayıp bütçemin yettiği modellere bakacağım. Halihazırda Z2 kullanıyorum. Bozulmazsa, kırılmazsa keyfi telefon değiştiren biri değilim.
  • adam94 kullanıcısına yanıt
    4 ay + 4 ay toplamda 8 ay oluyor. Eger son 4 ay yilbasindan once bitmezse sene basinda sifirlaniyor, bir 4 ayiniz daha oluyor. Oralari bosverin elinizdeki cihazlarin imei si atilir kolaylikla. Kullanirsiniz uzun seneler dert etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Ekim 2020; 0:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıfırlanma olayı bir bana olmuyor galiba. Bir kaç kayıtsız cihaz var elimde hiç biri sıfırlanmadı. Kayıtsız olarak yakalanan tüm cihazlarım kapalı. Birisi 3 yıl geçmesine rağmen yine kapalı.

• fth F kullanıcısına yanıt
    İşlemi biliyorsanız öyle ama ben hep para vermem lazım 😁 gerçi başka forumlarda videolu anlatım olacakmış sanırım. daha sürem var cesaret edersem kendim denerim

Aynen. Önceki telefonum honor playdi. Volte aktifti şimdi bunda da aktif

• quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Bu sıfırlanma olayı bir bana olmuyor galiba. Bir kaç kayıtsız cihaz var elimde hiç biri sıfırlanmadı. Kayıtsız olarak yakalanan tüm cihazlarım kapalı. Birisi 3 yıl geçmesine rağmen yine kapalı.
    Hocam bir şehir efsanesini çürütmüş oldunuz
    Sıfırlama zaten mantıksız

• Poco f2 için kılıf ve ekran jelatini önerisinde bulunabilir misiniz

• Cherokee C kullanıcısına yanıt
    50 tl alıyorlar plaka değişimi için
    2500 tl fiyat farkı var garantili ile 50 kere imei değirseniz zarara girmeye başlıyorsunuz :))
  • H@$@N kullanıcısına yanıt
    Ben spigen aldım. Çok iyi koruyor. Ekran koruyucu orjinal gelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kamera için koruyucu lens siparis ettim. ekranda fabrika çikis jelatin var, onu da degistirecegim.
    acaba lenste de jelatin var mi?
    lense koruma takan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Hocam bir şehir efsanesini çürütmüş oldunuz
    Sıfırlama zaten mantıksız

Alıntıları Göster

Aynen öyle hocam. Hep böyle diyorlar ama çevremde bi tane sıfırlanan cihaz görmedim. :) En başından beri bana saçma geliyor zaten.

Hocam bana yönlendirebilir misiniz? Uzaktan yapanlar 250tl diyo genelde. Aldığım yer 100tl dedi. Tek seferde halloluyosa 100tl de iyi ama 50tl bedavaymis. Uzaktan yapar mı acaba?

• Acaba Türkiye garantili 256'lıklarda bir tedarik sorunu mu var? İnternette bir tek site haricinde her yerde tükenmiş. Ben 7000'in altına düşsün alayım diye beklerken fiyatlar 8000'e çıktı.

Ya da İstanbul'da 7000 altında Türkiye garantili alabileceğim yer bilen var mı?
  • Scaevola S kullanıcısına yanıt
    Bende de 8/256 var yurtdışı cihazı ama 7000 çok değil mi ya

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun o ya.

2 ayda sadece bir kere 6600'e düştü, onda da sipariş verdiğim cihaz Trendyol Express sağolsun kargoda çalındı.

Onun dışında hep 7200 bandında geziniyordu ama son bir haftada ne olduysa her yerde tükendi, satanlar da 7800-8300 arasında satıyor. O yüzden 7000 altına bulsam razıyım.
  • 3 ay önce mi8 telefonum bozulunca mi 10 hayallerim suya düşmüştü ve günü kurtarmak için mi note 10 lite almıştım, dün en azından işlemci, ram ve hdd kapasitesi olarak mi 10'a denk olan bu cihazı 3850 liraya Zeytinburnu'nda, normalde girmeye korkacağım bir ara sokaktan gidip teslim aldım. (sarı siteden buldum bu arada). ilk gün için çok keyifli bir cihaz, henüz fotoğraf çekmedim ancak, sd865'in ve 8 gb ramin etkisi bariz bir şekilde kendisini belli ediyor, şayet eski bir cihazınız var ve plaka sorununu çözerim derseniz, arka tarafındaki saçma kamera dizilimine de takılmazsanız, bu fiyatlara kaçırmayın derim.

• bu plaka sorunu ne durumda. gelişme yok mu

• masterfg M kullanıcısına yanıt
    Ben de o yuvarlak kamera düzeni sevmediğim halde tam ekran telefon için olan seçenek azlığından aldım

• Telefonda ki soğutma sistemi nasıl devreye giriyor acaba bilen var mı. Telefonu kapatıp yanıma koyunca zaten soğuyor. Bunun telefonu kullanırken devreye girmesi gerekmiyor mu. Normal sosyal medya da takılıyorum telefonun ekranı alev alev yanıyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.