Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışı cihazlara klon imei mesajı yollamaya başladı btk. Sanırım imei atma devrinin sonuna geldik. Belki bir çaresi bulunur ama bu telefonu yurtdışı alacak olanlar var ise 2 kere düşünsün.
  • Bu IMEI mevzusu benim de kafamı karıştırdı. Bu konuda net bilgisi olan var mı? Ayrıca Bu cihazda herhangi bir kronik problemle karşılaşan oldu mu? Yurt dışı kayıtsız bir şekilde almayı düşünüyorum. Garantili alacak olsam fiyatlar çok pahalı ve doğru düzgün telefon yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Kendi imei nize demiyor. Telefoncularin attiklari imei lere geliyor o mesaj. Topluca alinmis cihazlar buyuk ihtimal bir sekilde btk nin eline gecmistir. Benim 4 cihazim mevcut imei ler eski cihazlarima ait, herhangi bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeleri takip edebileceğimiz bir site var mı?
  • dostlar selam. f2 pro'yu pazartesi günü amazon turkiye'den satin alarak araniza katildim. kullanimi olumsuz etkileyen bir sorun ile karsilasmadim. sadece volte etkinlestiremedim, onun sebebi ise global yazilim oldugu icinmis -sanirim-.
    dikkatimi ceken tek sey, bildirim ledinin kenardan sizmasi oldu. pek sorun etmedim ama motorize kamera oldugu icin aklima takildi. ayni problemi yasayan var mi acaba?
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

• kutsalgen kullanıcısına yanıt
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    merhaba, bu dediginizi baska bir yerde görüp yapmistim, cevabiniz icin tesekkürler.
    turk telekom faturali hat kullaniyorum. online islem uygulmasina girdigimde volte cihaz destegi yok olarak gosteriyor. volte'yi açmaya çalistigimda ise hata veriyor.

POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalgen -- 1 Ekim 2020; 12:54:39 >

Hocam o sızma değil o tarafın tamamı ışıklı. Doğal olarak o aradan da ışık görünüyor. Ön kamerayı aç kapa yaparsanız yanan ışıktan anlayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam burdaki cihaz desteği malesef türktelekomun her modeli sistemine eklememesinden oluyor. Siz yukarda yazılan kodlarla volte ayarını açabildiniz mi ? Ayarlar/network/turktelekom altında olacak seçenek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsalgen

merhaba, bu dediginizi baska bir yerde görüp yapmistim, cevabiniz icin tesekkürler.
    turk telekom faturali hat kullaniyorum. online islem uygulmasina girdigimde volte cihaz destegi yok olarak gosteriyor. volte'yi açmaya çalistigimda ise hata veriyor.

Hocam benim sürüm de global, volte bende açıldı ama vowifi olmuyor maalesef.. Volte için Verdiğim kodu girin telefonu kapatın açın birde öyle deneyin tavsiye üzerine öyle yapmıştım

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam, haklisiniz.

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    tekrar merhaba, verdiginiz kodu kullandim, carrier check was disabled yazisini gordum ve ayarlara VOLTE secenegi ekleniyor. eklenen secenegin tikini açiyorum. ancak turk telekom uygulamasindan volte'yi aç diyince -hala- desteklenmiyor diyor. bu islemleri telefonu kapat-aç ve yeniden baslat yaparak tekrarladim. degisen bir sey yok. az önce 5555'e VOLTE yazdim ve sms gönderdim, ardindan KABUL VOLTE yazdim ve gönderdim. ikinci sms'ten sonra,
    "Degerli musterimiz, islem yapmak istediginiz hattin mevcutta devam eden islemi vardir. Bu islemin tamamlanmasindan sonra tekrar deneyiniz. B001"
    seklinde cevap aldim. birkaç gün bekleyip düzelmezse müsteri hizmetlerini arayabilirim. ilginiz için tesekkür ederim.

Evde türktelekomun volteye destek verdiği bir telefon varsa o telefona hattını takıp açarsan pocoda kullanmaya devam edebilirsin

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    anladim hocam, sag olun. arkadaslara sorayim aktif volte kullanan ile deneyeyim.

• Ben de bu kodlamaları denedim ve hepsini açık dedim ama menü de gelmiyor ve durum çubuğunda yazmıyor. Hattım da vodafone

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aliexpresten nasıl aldığını söyler misin sana zahmet özelden de yazabilirsin detaylı olarak. Gümrüğe takılıyor çünkü

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Teknoess, Ozn mobil gibi sayfalara üyeyim. Eski telefonunun imei si ile kullanana bile gelmiş. Hala gelmeye devam ediyor. Sizinki de eli kulağındadır ama umarım size denk gelmez. Benimki de yurtdışı cihaz ama daha kaydettirmedim. Artık deniycez şansımızı.
    Bakalim hayirlisi o zaman. Benim attigim imeiler Z5 Dual ve Mi5 Dual di. Belki yeni cihaz olduklarindan es gecmis olabilirler. Su 2 ayi atlatalim zaten sureler sifirlaniyor.

• MURATDOGAN71 M kullanıcısına yanıt
    TR de yasamiyordur yuksek ihtimal.

Patladıkca değişiriz imeiyi ne olacak 10 dk lık iş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.