Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba gcam sürüm denediniz mi özellikle 4k 60fpste eis çalışıyordu mi9tpro gibi geçmiş sene cihazlarda bunda da çalışıyor mu acaba ?
  • Telefonun çekim gücü gayet iyi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt
    Daha gcam sürümlerini denemedim. Bootloaderdan sonra hepsini deneyeceğim.
  • Arkadaşlar merhaba ben de 6-128 gb olan modelden satın aldım.Bootloader için bir hafta süre verdi.Cihaz miui 11 şuan 12 için güncelleme gelmiş sanırım.Eğer güncellersem bootloader işlemi iptal olur mu sıfırlanır mı ? Veya imei için bir problem olur mu miui 12 geçtikten sonra atılan imei iptal olan oldu mu ?
  • Vegola V kullanıcısına yanıt
    Bl başvurduysanız o anki romda kalmanız gerekiyor. Önce güncelleyip sonra başvurabilirdiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim peki bir hafta sonra unlock ettikten sonra güncellesem sorun olur mu imei işlemi için?
  • vayy cihaza bootloader gelmiş de haberimiz yok. kayıt sorunu da çözüldüyse kesin fiyatlar uçmuştur artık biraz zor alırız.
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    ne yolu goterecek ıraktan almıstır ya da sallıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyk

vayy cihaza bootloader gelmiş de haberimiz yok. kayıt sorunu da çözüldüyse kesin fiyatlar uçmuştur artık biraz zor alırız.
    Fiyatlar aynı hocam değişim yok 6/128'i 3400-3500 bandında kolaylıkla bulunuyor
  • Arkadaşlar imei atılan cihazlarda problem var mı? İphone SE 2020 cihazımı satıp almak istiyorum. Donanım gerçekten çok iyi 90hz fetişim yok. Kronik sorunları var mı? Sizce değer mi almaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ns Glow kullanıcısına yanıt
    Hocam c.tesi İstanbul'a gecip almayi dusunuyorum İzmit'te bulamadim. Semers diye bir saticida buldum fakat istedigim renk yokmus dogubankta falan bulabilir miyiz kapali kutu ya da kimlerden alinir bu telefon havale ile almak istemiyorum da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Hocam c.tesi İstanbul'a gecip almayi dusunuyorum İzmit'te bulamadim. Semers diye bir saticida buldum fakat istedigim renk yokmus dogubankta falan bulabilir miyiz kapali kutu ya da kimlerden alinir bu telefon havale ile almak istemiyorum da ?
    Hocam İstanbul'da değilim olsam yardımcı olurdum, fakat sarı siteye bir bak istersen İstanbul'dan birçok ilan var konuşur kafana yatan olursa gider elden alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Hocam alabileceğiniz aldırtabileceğiniz birkaç şehir yazabilirseniz yardımcı olabilirim elden.

6/128 3500
    8/256 3900
    Full kutulu orijinal global

İsteyene imei 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencco -- 24 Eylül 2020; 23:57:23 >
  • Vegola V kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz şey için cihaz içerisindeki yazılım önemli değil

• Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Ben istanbul dan kargo ile 3380 TL ye aldım 6/128 i.
    3800 tl istiyordu 8/256 dan.

Kayıt için 50-75 tl arası istiyorlar.
  • 3000 tl ye buldum annem icin alacagim. Cok telefon kullanan birisi degil. Sosyal medya ve e-mail icin kullanacak. Alanlar oneriyormu ?
    Ben de f1 kullaniyorum gayet memnumum.

• dogan107 kullanıcısına yanıt
    Büyük ve ağır gelebilir

• Arkadaşlar bu arada bir şey farkettim. Telefon normalde 4k 60fps video çekerken eis i aktif etmiyo ama gcam ile çekerseniz eis aktif oluyo.

• Bende aranıza katıldım

• Hiç ay fotoğrafı çeken oldu mu? Sanırım GCam ile daha iyi çekiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.