Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu yaygın bir sorun global kullanan çok kişi duydum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye garantili 5580 liraya internetten satın aldım iPhone 8plus on vardı ondan önceki telefonum mi6 idi. Açıkçası Mi markasına özlem duyduğum için aldım ama herkes dalga geçiyor, iPhone 11 alsaydın fln diyorlar. Hata mı ettim acaba. Oysaki kullanıcı deneyimi noktasında telefondan çok memnunum oyunlarda,kamera da,arayüz den aşırı memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircaglayann

Türkiye garantili 5580 liraya internetten satın aldım iPhone 8plus on vardı ondan önceki telefonum mi6 idi. Açıkçası Mi markasına özlem duyduğum için aldım ama herkes dalga geçiyor, iPhone 11 alsaydın fln diyorlar. Hata mı ettim acaba. Oysaki kullanıcı deneyimi noktasında telefondan çok memnunum oyunlarda,kamera da,arayüz den aşırı memnunum.
    Hocam başkalarının ne dediğini umursama sen beğendiysen memnunsan iş tamam elindeki telefon zaten snapdragon 865 var 5G,4700 mah batarya var daha ne olsun hayırlı olsun hocam
  • kadircaglayann K kullanıcısına yanıt
    Sen beğeniyorsan iyi yapmışsın ama fiyat fazla. Bu telefon 3000 TL dışarıda. Xiaomi piyasası da kötü, satmaya kalksan çok zarar edersin. Ondan tepki alıyorsun muhtnelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen beğeniyorsan iyi yapmışsın ama fiyat fazla. Bu telefon 3000 TL dışarıda. Xiaomi piyasası da kötü, satmaya kalksan çok zarar edersin. Ondan tepki alıyorsun muhtnelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-128 3200e aldım kendimce 1 haftalık deneyimlerimi kısa kısa yazayım

1-) IMEI işi çözüldü 50-100 lira arası atılıyor

2-) Kamerası mi note 10'a göre bir tık aşağıda ama öyle ahım şahım bir fark yok diyebilirim renk doğruluğu konusunda mi note 10 dan daha doğru renk veriyor bir kaç ay mi note 10 kullandım kamera konusunda kesinlikle aratmıyor

3-) Ekranı mi note 10 dan daha iyi diyebilirim bendeki cihazın rengi hafif sarımsı (note 10 lite ve note 9 pro ile yanyana denedim)

4-) Sesi kesinlikle çok iyi çıkışı mi note 10 note 10 lite note 9 pro ve note 8 den daha yüksek ve daha dolgun Super linear spekar gayet başarılı

5-) Ahizeden gelen konuşma sesi yüksek ve temiz (volte kapalı olduğu halde)

6-) Wifi, Bluetooth ve Şebeke çekiminde hiç bir sorun yaşamadım Anker Q10 Bluetooth kulaklığımı 12 15 metre arası mesafede ( arada 2 duvar var) herhangi bir bağlantı kesintisi olmadan kullanabiliyorum
    Wifi çekim gücü son derece başarılı
    Şehirden uzak bir köyde hiç bir yerde çekmeyen cihazların aksine ben 4.5g aktif şekilde 2 ve 3 diş aralığında bağlantı kurabildim (hat Turkcell)

7-) Batarya - Telefonda oyun oynayan birisi olmamakla birlikte yoğun kullanımda 4.5g ve wifi sürekli açık (8 saat 4.5g geri kalan dilimde full wifi)
    9-10 saat arası ekran süresi alabildim tahminen MIUI 12 nin oturmasıyla ve daha doğru bir kullanım ile 10 11 saat rahat alınabilir redmi note 9 pro da 12 13 saat arası ekran süresi almıştım.

8-) Parmak izi - kaliteli ekran camı kullanıldıktan sonra son derece hızlı çalışıyor ama kalitesiz koruyucu kullanıldığında bazen algılayamayabiliyor

9-) Sıcaklık- Yanılmıyorsam cihazda özel soğutma kullanılmış cihaz kesinlikle ısınmıyor (oyunda denemedim tabi)

Cihazda en çok sevdiğim konu video performansı ois olmamasına rağmen performansı gayet tatmin edici videolar keskin renk doğruluğu üst düzey 4K 60 FPS 8K 24 ve 30 FPS desteği olmakla birlikte ağır çekimde 1080p 240 ve 960 FPS destekliyor
    Xiaomi cihazlarda en sevmediğim konulardan birisi video çekerken mikrofon performanslarının çok kötü olmasıydı ama f2 pro da bu sorunda çözülmüş 7t pro kullanıyordum kesinlikle mikrofonu ondan daha kaliteli diyebilirim.

YouTubeta'ki incelemelere baktığınızda mikrofonunun iPhone 11 Pro dan bile daha başarılı olduğunu görebilirsiniz.

Üstteki yazdıklarıma ek olarak sorusu olan varsa cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 21 Eylül 2020; 4:28:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh1N0

6-128 3200e aldım kendimce 1 haftalık deneyimlerimi kısa kısa yazayım

1-) IMEI işi çözüldü 50-100 lira arası atılıyor

2-) Kamerası mi note 10'a göre bir tık aşağıda ama öyle ahım şahım bir fark yok diyebilirim renk doğruluğu konusunda mi note 10 dan daha doğru renk veriyor bir kaç ay mi note 10 kullandım kamera konusunda kesinlikle aratmıyor

3-) Ekranı mi note 10 dan daha iyi diyebilirim bendeki cihazın rengi hafif sarımsı (note 10 lite ve note 9 pro ile yanyana denedim)

4-) Sesi kesinlikle çok iyi çıkışı mi note 10 note 10 lite note 9 pro ve note 8 den daha yüksek ve daha dolgun Super linear spekar gayet başarılı

5-) Ahizeden gelen konuşma sesi yüksek ve temiz (volte kapalı olduğu halde)

6-) Wifi, Bluetooth ve Şebeke çekiminde hiç bir sorun yaşamadım Anker Q10 Bluetooth kulaklığımı 12 15 metre arası mesafede ( arada 2 duvar var) herhangi bir bağlantı kesintisi olmadan kullanabiliyorum
    Wifi çekim gücü son derece başarılı
    Şehirden uzak bir köyde hiç bir yerde çekmeyen cihazların aksine ben 4.5g aktif şekilde 2 ve 3 diş aralığında bağlantı kurabildim (hat Turkcell)

7-) Batarya - Telefonda oyun oynayan birisi olmamakla birlikte yoğun kullanımda 4.5g ve wifi sürekli açık (8 saat 4.5g geri kalan dilimde full wifi)
    9-10 saat arası ekran süresi alabildim tahminen MIUI 12 nin oturmasıyla ve daha doğru bir kullanım ile 10 11 saat rahat alınabilir redmi note 9 pro da 12 13 saat arası ekran süresi almıştım.

8-) Parmak izi - kaliteli ekran camı kullanıldıktan sonra son derece hızlı çalışıyor ama kalitesiz koruyucu kullanıldığında bazen algılayamayabiliyor

9-) Sıcaklık- Yanılmıyorsam cihazda özel soğutma kullanılmış cihaz kesinlikle ısınmıyor (oyunda denemedim tabi)

Cihazda en çok sevdiğim konu video performansı ois olmamasına rağmen performansı gayet tatmin edici videolar keskin renk doğruluğu üst düzey 4K 60 FPS 8K 24 ve 30 FPS desteği olmakla birlikte ağır çekimde 1080p 240 ve 960 FPS destekliyor
    Xiaomi cihazlarda en sevmediğim konulardan birisi video çekerken mikrofon performanslarının çok kötü olmasıydı ama f2 pro da bu sorunda çözülmüş 7t pro kullanıyordum kesinlikle mikrofonu ondan daha kaliteli diyebilirim.

YouTubeta'ki incelemelere baktığınızda mikrofonunun iPhone 11 Pro dan bile daha başarılı olduğunu görebilirsiniz.

Üstteki yazdıklarıma ek olarak sorusu olan varsa cevaplayabilirim
    3200 liraya nereden aldın hocam ?

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    3000 küsür liralara bazı sitelerde gördüm ama bunlar kayıtsız telefonlardı ve garantisi yoktu ondan dolayı garantili almak istedim, telefonu bilmiyorum 2 ay sonra ekranı bozulsa, bataryası şişse ya da ne bileyim kamerası arızalansa 3000tl çöp olacaktı. Yanlış mı düşünmüşüm...

Ben de garantisiz aldım ama ön kamerası bozulmaya yatkın. Garantili alana da bir şey demezdim çünkü hem mekanizmalı bir ön kamera var hem de yanık oluşabilecek bir amoled ekran var

• Urfa da bir satıcıdan aldım genelde bu yörede fiyatlar daha uygun oluyor

• POCO F2 Pro [ANA KONU]

Gün ışığı çok hafif lightroom ile düzenleme

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    3000 tl kım satıyor
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Sallıyor işte.
    3380 tl nin altında satan görmedim.
  • Arkadaşlar sizce kayıtsız, garantisiz olarak bu telefon alınır mı? Herhangi bir kronik sorunu var mı?
    Kulaklık girişi performansı nasıl? Xiaomi Mi Note 10 Lite ve Mi Note 10 Pro ile karşılaştıracak olan var mı? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 21 Eylül 2020; 20:35:45 >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Hocam bir haftadır kullanıyorum kamera da gece çekimi dışında mi note 10 ile aynı performansı veriyor diyebilirim hatta renk doğruluğu açısından daha başarılı, note 10 lite ile aynı lensi kullanıyor

Kulaklık giriş performansı gayet iyi ses şiddeti konusunda standart telefonlar gibi ama ayarları baya detaylı hifi ses, ve kendi kulaklarınıza göre (işitme testi) ince ayar yapıp ayarları kaydedebiliyorsunuz.

Bu cihazın mi note 10 pro ve note 10 lite ile karşılaştırılacak tek yönü kamera performansı ve tasarım (göreceli) onun dışında ikisinden de çok üstün bir cihaz ben şahsen note 10 lite'ın tasarımını çok beğendim ele alınca çok güzel duruyor biraz küçük bir telefon f2 pro ya göre

Cihaz yurtdışı kayıtsız kesinlikle alınır en uygun amiral gemisi telefon neticede FP olarak 10 üstünden rahatlıkla 9.5 alır

• Ne kadar garantisiz telefon almaktan korksam da bu telefonu alacağım galiba. Yurt dışı kayıtsız olarak fiyatı çok uyguna geliyor. Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada siz hangi rengi tercih etmiştiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fth

Sallıyor işte.
    3380 tl nin altında satan görmedim.
    dışarıda yazıyor orda okumada sorunun mu var ? çok destek istersen de 2800 tl ye aldığımı göstereyim sana.
  • Ben beyaz aldım hocam diğer renkler hoşuma gitmedi nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

dışarıda yazıyor orda okumada sorunun mu var ? çok destek istersen de 2800 tl ye aldığımı göstereyim sana.

Alıntıları Göster
    Hocam güle güle kullan. Bize yol göster, nasıl alabiliriz 2800e :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray_Tuna_

Turbo şarj yazması lazım
    Normal şarj da yazmıyor
    Turbo şarj yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.