Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

arkadaşlarlar lens koruma kullanan varmi
    Ben kullanıyorun. Çinden almıştım. Herhangi bir darbeye karşı bana güven veriyor.
  • IMEI atıldıktan sonra telefonda herhangi bir bozukluk oldu mu?
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Ben atırmadım daha 1 hafta 10 gündür kullanıyorum 7 8 ay zamanım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar parmak izi acikken okutunca igne ucu kadar nokta çıkıyor ama parmak izi yokken cikmiyor lcd testi yaptım yine cikmiyor parmak izi isigi yanarken çıkıyor sizdede varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Bende yok

Bir kaç yerde benimde dikkatimi çekti ölü piksel diye korktum ama sadece parmak izi ekranında çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Bir kaç yerde benimde dikkatimi çekti ölü piksel diye korktum ama sadece parmak izi ekranında çıkıyor
    youtube baktım hemen hemen her yerde var çok önemli birsey değil gerçi surekli açık ekrani acinca gidiyor 😊 cihazin tek kosuru bu olsun

• Poco f2 pro veya k30 pro kullanan dostlara bir sorum var.bende mi9t pro var.bazen çekim sıkıntısı çekiyorum.örneğin bodrum katta yanımdaki iphonelar gayet rahat çekiyorken benim telefon belli noktalarda çekiyor.iki telefonda aynı operatör kullanılıyor.siz hiç çekim sıkıntısı çektiniz mi?

• Birçoğuna katılmakla beraber video kısmına katılamayacağım. 4k ve 1080 de video çekildiğinde videolar donuyor ne yazık ki birçok kullanıcı da bundan şikayetçi. Videoda telefon güzel çekim sağlayamıyor ve video görüntüsü kasılıyor. Batarya ise muhteşem. Always on displayı açık tutuyorum sizce bir problem yaratır mı ?
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bende always on sürekli açık bir sorun olacağını sanmıyorum video konusunda ben kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım 8k da bile donma olmuyor bende miui12 global yüklü bende sorun yaşıyorsanız cihazınızı sıfırlamanızı tavsiye ederim örnek videolar paylaşabilirim donma kasılma olmadığına dair

Nerede baktınız hocam link atar mısınız

• Hocam 2 kişiyle konuştum aynı sorunlardan bahsediyorlardı. Haftaya bl açılacak istemesemde sıfırlancak ona göre yorumumu güncellerim hocam.
    Always on display nasıl bir problem yaratıcakmış ? Belki %2-3 şarj yer o kadar.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Birisi dedi amoled yanığına sebebiyet veriyor demişti tabi benim bir bilgim yok . Ama şarjı biraz yiyor.
    Sallamış. Amoled yanığına sabit bir resim, yüksek parlaklık ve yüksek ısı sebep olur ve genellikle bu koşullar beraber sağlanmalıdır. Örneğin şarjdayken oynadığınız bir oyunda sürekli aynı kalan değişmeyen skor tabelası menü yazısı gibi şeyler yapabilir. Uzun süreli yüksek parlaklıkta sosyal medya kullanımı, mesajlaşma klavye izi vs gibi şeyler sebep olur. Aod da ne parlaklık yüksek ne resim sabit(sürekli yer değiştiriyor) ne de telefon ısınmış oluyor.

• Kullanıcılar olarak benim soruyada bir cevap verseniz

• Uygulama çekmecesini kapatmak münkün mü?
    bulamadım ayarını bir türlü.
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Bende onu aradım ama bulamadım. Fikri olan varsa söylesin lütfen

• POCO F2 Pro IMEI işlemi yapılmaktadır. PM (özel mesaj) yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bootloader kilidinizin açık olması, bilgisayarınızın olması ve Teamviewer kurulması yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Ekim 2020; 21:24:46 >
  • Eu romda ayarlar/ana ekran kısmında ama eu da miui launcher var. O yüzden aynı ayar sizde başka yerde olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.