Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Sallamış. Amoled yanığına sabit bir resim, yüksek parlaklık ve yüksek ısı sebep olur ve genellikle bu koşullar beraber sağlanmalıdır. Örneğin şarjdayken oynadığınız bir oyunda sürekli aynı kalan değişmeyen skor tabelası menü yazısı gibi şeyler yapabilir. Uzun süreli yüksek parlaklıkta sosyal medya kullanımı, mesajlaşma klavye izi vs gibi şeyler sebep olur. Aod da ne parlaklık yüksek ne resim sabit(sürekli yer değiştiriyor) ne de telefon ısınmış oluyor.
    Benim AOD ekrandaki saat sürekli yer değiştiriyor. Sabit kalsa daha iyi olur diye düşünüyordum. Yer değiştirmesi bu noktadan bakınca daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Benim AOD ekrandaki saat sürekli yer değiştiriyor. Sabit kalsa daha iyi olur diye düşünüyordum. Yer değiştirmesi bu noktadan bakınca daha mı iyi?

Alıntıları Göster
    Yer değiştirmesinin asıl sebebi bu zaten. Amoled yanığının önüne geçmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba poco f2 rpo ya gcam nasil kurabilirim yardim ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastlion -- 28 Eylül 2020; 17:25:42 >
  • mna M kullanıcısına yanıt
    İlk izlenimlerin nasıl?
  • cihaz super

• Arkadaşlar ekran koruyucu,kirilmaz cam önerisi olan var mı

• Dxomark sitesine baktığımda kamera karşılaştırması olarak k30 pro var. Sanırım birebir aynısı. 120 puan almış kamera açısından. Doğru mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizce en iyi rengi hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dadofley

Dxomark sitesine baktığımda kamera karşılaştırması olarak k30 pro var. Sanırım birebir aynısı. 120 puan almış kamera açısından. Doğru mu acaba?
    Doğru diyebiliriz fakat şu detay var ordaki k30 zoom edition yani f2 pro'dan farklı olarak derinlik sensörü yerine telefoto kamera var. Diğer kameralar birebir aynı
  • Vegola V kullanıcısına yanıt
    İstediğin gibi güncelleme yapabilirsiniz. Sıfırlama yapmayın sim kart i çıkartma yapmayın yeterli.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ancak sim kartı çıkardım ve güncelleme yapmadım.Sayaç düşmeye devam ediyor perşembe günü göreceğim :)

Arkadaşlar ekrandaki fabrikasyon takılan ekran koruyucu cok fazla toz topluyor kalitesini pek beğenmedim.Çıkartıp cam ekran koruyucu takan var mı performansından memnun mu(parmak izi vs.) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vegola -- 29 Eylül 2020; 16:35:22 >
  • Bence direkt referans alınabilir. Zoom lensli sensör dışında aynı kamera. Zaten önemli olan 64mp ana kamera. İncelemelerde genelde bu telefon için kamerası üzmez tarzı yorumlar yapılıyo ama ben zaten kamera performansını özellikle video performansını çok beğenmiştim. Bence kamera konusunda hakkı yenen bir telefon. Sadece OIS olmaması belki eksi olabilir.
  • Ns Glow kullanıcısına yanıt
    Ana kamerada ois var bence en önemli fark bu.

• Güncelleme gelmiş yükleyen oldumu

• cihani C kullanıcısına yanıt
    ben yükledim güncellemeyi ama arayüzde sıkıntı ve sarjı sanırım öncekine göre biraz daha hızlı gitmeye başladı. ayrıca sarja taktığım anda ekrada çıkan charge turbo yazısı bozulmuş bir şekilde sarj oluyor. onun dışında bir eksikliğini şimdilik fark etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ns Glow

Fiyatlar aynı hocam değişim yok 6/128'i 3400-3500 bandında kolaylıkla bulunuyor

Alıntıları Göster
    Hocam mi Note 10 lite aldım migrostan ama telefonda sıkıntılar var kronik bu telefonu gördüm sonradan kaçak alsam sıkıntı yaşar mıyım sizce geçilir mi şarjı nasıl gidiyor bu arada

• mertozyurt997 M kullanıcısına yanıt
    Geri çekmişler güncellemeyi

• cihani C kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım güncellemeyi. Sorun çıkmasın sonra!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düzeltilecektir yakında umarım. evet bu arada son güncelleme geri çekilmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

Hocam mi Note 10 lite aldım migrostan ama telefonda sıkıntılar var kronik bu telefonu gördüm sonradan kaçak alsam sıkıntı yaşar mıyım sizce geçilir mi şarjı nasıl gidiyor bu arada

Alıntıları Göster
    Hocam ben daha cihaza geçemedim kullanan arkadaşlar cevaplarsa iyi olur

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.