Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Video örneği var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
  • Yeni güncelleme sonrası video çekimin de 30 ve 60 fps de asla takılma titreme yok telefonu sıfırlarsan komple daha iyi. Gcam tarzı uygulamalar cihaz önbelleğe ulaştığı için sapıtıyor kamera. Orjinalden şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimurTim -- 14 Ekim 2020; 15:1:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkaytaskin kullanıcısına yanıt

Ben m51 ile poco f2 pro arasında kaldım ve dün poco aldım. Şu an ilk şarjım ve %50 şarjım kaldı ve 6 saat ekran süresi var. Oyun oynamadım genelde youtube müzik ve İnternet için kullandım ama normal kullanımda da 8-9 saat ekran süresi rahat verir bence. Şarj olma hızı da gayet güzel.

• O değil de bu kameradaki aydınlatma RGB miş yahu yani bildirim ışığı uygulamaya göre farklı renk atanabiliyor

• TimurTim T kullanıcısına yanıt

Miui 12.0.4 sürümü mü bahsettiğiniz sürüm ?

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Buraya atarsam video kalitesi düşer mi ?

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Hiç bilmiyorum ama kalite önemli değil donma anını merak ediyorum. Sizdekini görüp kendimde deniyicem

• selam, ben akıcılık ve kamera için 7t ile bunun arasında gidip geliyorum ancak bir türlü karar veremiyorum. oyun oynamam sadece sosyal medya, foreks ve kamera için kullanacağımdan poco f2 pro daha cazip geliyor, siz ne dersiniz?

• Mi 9T Pro'dan bu cihaza geçiş yaptım. İnanılmaz geliştirmişler cihazı :) Haptic Feedback inanılmaz güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Valery

selam, ben akıcılık ve kamera için 7t ile bunun arasında gidip geliyorum ancak bir türlü karar veremiyorum. oyun oynamam sadece sosyal medya, foreks ve kamera için kullanacağımdan poco f2 pro daha cazip geliyor, siz ne dersiniz?

Cevaplar için +1

• Merhaba nord ile arasında kaldım ama norddan çok daha iyi bir cihaza benziyor. Kamera gece çekiminde nasıl ois olmaması kamerayı çok etkiliyor mu?

• Telefonu yeni aldım. İlk tam şarjda yarı batarya ile neredeyse 8 saat ekran süresi aldım. Telefonu çok yormadım ama muhteşem bir batarya performansı var 😄
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

• evrenevre123 E kullanıcısına yanıt

hangi rom yüklü hocam ?

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

Hocam rom tam bilmiyorum da miui global 11.0.8 kararlı yazıyor. Kutudan çıktığı gibi kullanıyorum daha güncelleme yapmadım

• Arkadaşlar Netflix sorununu nasıl cozdunuz.benm bl kilidi açık bölgeyi değiştirip hindistan yaptım ama get apps uygulaması gelmedi.en son sürüm yüklü telefonda şu an.yardimlariniz için şimdiden teşekkürler

• arkadaslar güvendiğiniz bir satıcı linki atabilirmisiniz acaba ben de almayı düşünüyorum yurt dışı olanlardan

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Netflix apk yükle düzelir ben öyle yaptım

• erenkes kullanıcısına yanıt

hocam güncelleme veya formattan sonra bu işlemi tekrar mı yapmak gerekiyor 9-10 sene önce yapıyordum çinden getirtip de artık ne aşamada bunlar takip edemedim :)

bir de bu işlemden sonra bi sıkıntısı oluyor mu telefonun kapanma durumunda biz elimizdeki plaka ile yapabiliyor muyuz ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.