hocam f2 pro aldım kamera açısından çok memnunum telefon ağır ve kapla beraber biraz kaba duruyor kapsız çok şık bir telefon ama kullandığım süre boyunca memnun kaldım diyebilirim. Arka kamerası başarılı ön kamerası orta düzey diyebiliriz şarj konusunda da tatmin eder ama ahım şahım bir süresi yok. Mi 10 lite 5g kullanmadığım için bilemiyorum hocam. |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam eea mı nornal global mı ? Kullandığınız romda kaç saat alıyorsunuz süreyi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun hocam, ne kadara nereden almıştınız?
6/128 3400 fiyat aldım ist
8/256 3800-3900
bilemiyorum değer mi aradaki farka normalde 3000 idi bütçe zaten baya aşmış oluyorum
ram hız farkı var deniyor da günlük kullanımda o fark ne kadar anlaşılır tartışılır
-
Ben de 6-128 kullaniyorum 2-3 aydir. Gordugun eksi yonleri parmak izi hizi ve telefonun kalin-agir olmasi. Mi9dan gecitim ve fark ettiklerim bunlar. Performansina ve batarya suresine diyecek yok tabi ki, muazzam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 17 Ekim 2020; 7:20:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: theVerge
POCO F2 Pro IMEI işlemi yapılmaktadır. PM (özel mesaj) yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bootloader kilidinizin açık olması, bilgisayarınızın olması ve Teamviewer kurulması yeterlidir.Kesinlikle henüz bu işe girişmeyin arkadaşlar, dün @theverge'e imei ücretini ödedim, akşam uzak masaüstü ile bağlanıp işlemlere başladı ve ardından telefon çöktü. hiçbir tuş kombinasyonu işe yaramıyor, sabaha kadar şarjda tuttum, bilgisayara bağladım telde tık yok. henüz telefonu açabileceğini söyleyen bir tamirci de bulamadım. maalesef bu işlem henüz başarılı değil ya da arkadaş işinin ehli değil. 4000 liralık telefon çöp oldu, ama sağolsun kendisine gönderdiğim 75 TL'yi iade edecekmiş, ardından da kayboldu gitti zaten.
- bu arada yardımcı olabilecek olan varsa, acil destek lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterfgKesinlikle henüz bu işe girişmeyin arkadaşlar, dün @theverge'e imei ücretini ödedim, akşam uzak masaüstü ile bağlanıp işlemlere başladı ve ardından telefon çöktü. hiçbir tuş kombinasyonu işe yaramıyor, sabaha kadar şarjda tuttum, bilgisayara bağladım telde tık yok. henüz telefonu açabileceğini söyleyen bir tamirci de bulamadım. maalesef bu işlem henüz başarılı değil ya da arkadaş işinin ehli değil. 4000 liralık telefon çöp oldu, ama sağolsun kendisine gönderdiğim 75 TL'yi iade edecekmiş, ardından da kayboldu gitti zaten.
- bu arada yardımcı olabilecek olan varsa, acil destek lütfen.
Alıntıları GösterHocam facebook grubuna yazın yardımcı olurlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkes -- 17 Ekim 2020; 10:21:29 >
-
Teşekkür ederim hocam, katılmak için talepte bulundum, bekliyorum.
-
cihazı mecidiyeköy'e gönderdim, brick olmuş, 400 lira masraf çıktı, işlemi yapan arkadaş ortada yok, hata yapabilir, insandır, cihazda da sorun olabilir ama o kadar korkakça kaçıp gitti ki, en çok bu koydu, en azından yardım için yönlendir dedim, ona bile cevap vermedi, kesinlikle uzak durun arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterfgcihazı mecidiyeköy'e gönderdim, brick olmuş, 400 lira masraf çıktı, işlemi yapan arkadaş ortada yok, hata yapabilir, insandır, cihazda da sorun olabilir ama o kadar korkakça kaçıp gitti ki, en çok bu koydu, en azından yardım için yönlendir dedim, ona bile cevap vermedi, kesinlikle uzak durun arkadaşlar.
Dikkat etmek lazım geçmiş olsun hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterTanimadiginiz biri hakkinda nasil konusma hakkini kendinizde buluyorsunuz? Egitimsizsiniz diyecegim ama hukukcu yaziyor. Yazık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Ekim 2020; 17:5:17 >
Ben bir şey demedim arkadaş mağduriyetini dile getirmiş. Etraf dolandırıcı kaynıyor millet dolandirilmasin diye yazmak istedim. Her olayın detayına hakim olamam ki muhatabiniz ben değil Facebook gruplarına adınızı veren arkadaştırquote:
Orijinalden alıntı: theVergeTanimadiginiz biri hakkinda nasil konusma hakkini kendinizde buluyorsunuz? Egitimsizsiniz diyecegim ama hukukcu yaziyor. Yazık..
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun, tanımadığımız kişilere her ne kadar referansı olsa da bu kadar güvenmemek gerekiyormuş. Arkadaşın kendisi de güzel bi açıklama yaparsa iyi olur. Buralarda ismini çok görüyorum, yardımcı da oluyor normalde. Bakalım ne diyecek, sorun neyden kaynaklanmış ben de merak ettim.
-
Dolandiricilik yapilacak bir durum yok ki. ENG rom attik cihazi acilmadi. Tekrar yazilim atilmasi gerek ama cihazi acamadigini belirtti arkadas hicbir sekilde. Ankarada olsaydi arkadas alir duzeltirdim. Uzaktan yapabilecegimde bir sey yok malesef. İstanbulda da herhangi bir tanidigim bulunmuyor. Senelerdir bu forumdayim. Tum xiaomi konularinda beni gorebilirsiniz. Yuzlerce kisiye yardimci olduk, sorunlarini cozmeye calistik. İlk defa yaptigimiz seylerde degil ama durum kontrolum disinda malesef.
Facebook grubundaki yazıma bakarsanız özel mesaj zannedip yazdım, kimseyi ifşa etmek gibi bir derdim yoktu, ardından mesajı silemedim, yorum kapandı. Ayrıca bilerek ifşa etmiş olsaydim da en doğal hakkımdı, the verge isimli arkadaşa en azından tamir için yönlendireceğin bir yer var mi diye sordum, ona bile cevap vermeden kaçtı gitti, evimde internet hızım 25 mbs iken sırf adamın işi uzamasın diye gecelik 100 mps aldım, başta da söylediğim gibi, hata da yapmış olabilir, cihazda da sorun olabilir, kimseyi bir şeyle suçlamıyorum, ama en azından yaptığının arkasında durup, bir parca sorumluluk alıp yönlendirme yapabilirdi, onu bile yapmadan kapattı gitti.
Bu arada cihaz brick olmus, yetkili hesapla yapılıyor, 400 lira para verdim. Bilginiz olsun arkadaşlar.
MIUI 12'deki canlı gezegen duvar kağıtları cihaz içerisinde bulunuyor mu acaba? Bulunmuyorsa farklı bir yöntem deneyen var mı eklemek için?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ardaalisahin
Ben de 6-128 kullaniyorum 2-3 aydir. Gordugun eksi yonleri parmak izi hizi ve telefonun kalin-agir olmasi. Mi9dan gecitim ve fark ettiklerim bunlar. Performansina ve batarya suresine diyecek yok tabi ki, muazzam.Parmak izinde ne sorun var ki bence çok iyi parmağımı dokundurmamla açılması bir oluyor. Mi9t den sonra ilaç gibi oldu
Stabil değil bazen tekte alıyor bazen açılmasi 2 sn sürüyor, parmağı basmayla alakası yok özellik dikkat ediyorum düzgün basmaya . Note 8 pro da arka parmak izi cok hızlıydı ekran içindeki daha yavas bence şuana kadar gördüğüm tek sorunu bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X