Şimdi Ara

Poco F3 128 GB/6 GB 5014 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Poco F3 128 GB/6 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/poco-f3-128-gb6-gb-xiaomi-turkiye-garantili-1976638

işlemci ve batarya performansı konusunda bu fiyata en f/p telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kağıt üstünde güzel cihazlar ama markanın ne kadar önemli olduğunu Xiaomi bana öğretti. 3. Xiaomi telefonum Poco F2 Pro oldu. Diğer iki cihazımda da kronik sorunlar yaşamıştım ama Poco F2 Pro'daki sorun beni yurtdışında inanılmaz sıkıntılara soktu. Birincisi roamingi açık bile olsa çalışmadı, 1 hafta insanlar ulaşamadı. İkincisi şarjla ilgili tasarım hatasından kronik bir sorunu varmış. Bir anda şarj almamaya başladı ve şarjı bitince yurtdışında ortada kaldım. Madden sebep olduğu zararları geçtim, zihnen yabancı bir ülkede eliniz ayağınız olan bir cihazın bozulmasıyla uğradığım psikolojik zarar paha biçilemezdi. Gideceğiniz yeri bulamazsınız, insanlar dil bilmez, taksiciye dert anlayamazsınız, tuttuğunuz evi arayıp adres alamazsınız, vs. Sorun bu, rastgele arattım paylaşıyorum:https://www.sikayetvar.com/xiaomi/xiaomi-poco-f2-pro-sarj-almama

Aynı sorunu yazan binlerce kişi var tamamen tasarım hatası. Çözümü de içini açıp anakartla batarya arasındaki flex denen kablonun üstüne altına bant yapıştırıp arkasındaki boşluğu kapatmak.https://www.youtube.com/watch?v=ogUs9dEbvAs&feature=youtu.be

İşin özü, bu ve bunun gibi sayısız büyük veya küçük sıkıntı çıkıyor bu tarz cihazlarda. Xiaomi yılda 100'ün üzerinde model çıkarmaya başladı. Hiçbiri de üzerine uzun uzun düşünülmüş, kusursuz tasarımı veya yazılım uyumu olan cihazlar değil. Buna 5500 vereceğinize 1500 daha verin Iphone 11 alın veya 5500'e biraz alt model Iphone alın veya Samsung ürünlerinden de emin değilim ama ürünlerinin arkasında duruyorlarsa onlardan alın. Sanmıyorum zira onlar da yılda 100 civarı model çıkaran firmalara döndüler. Android telefonları ilk çıktığı günden beri yaklaşık 15 yıldır kullanan biri olarak ilk fırsatta bu telefonu satıp iphone alacağımı belirtmek isterim. 2000-3000 lira aralığında bütçesi olanların andoridten başka çaresi yok zaten ve o fiyata çektiğin çileye de değiyor ama 5000 ve üzeri kesinlikle özellikleri isterse arşa deysin Android telefon almayı düşünmüyorum bir daha.
  • S20 fe varken alınır mı sizce bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

S20 fe varken alınır mı sizce bu

Snapdragon modelini alın s20 fe nin g ile başlatan seri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üstünde güzel cihazlar ama markanın ne kadar önemli olduğunu Xiaomi bana öğretti. 3. Xiaomi telefonum Poco F2 Pro oldu. Diğer iki cihazımda da kronik sorunlar yaşamıştım ama Poco F2 Pro'daki sorun beni yurtdışında inanılmaz sıkıntılara soktu. Birincisi roamingi açık bile olsa çalışmadı, 1 hafta insanlar ulaşamadı. İkincisi şarjla ilgili tasarım hatasından kronik bir sorunu varmış. Bir anda şarj almamaya başladı ve şarjı bitince yurtdışında ortada kaldım. Madden sebep olduğu zararları geçtim, zihnen yabancı bir ülkede eliniz ayağınız olan bir cihazın bozulmasıyla uğradığım psikolojik zarar paha biçilemezdi. Gideceğiniz yeri bulamazsınız, insanlar dil bilmez, taksiciye dert anlayamazsınız, tuttuğunuz evi arayıp adres alamazsınız, vs. Sorun bu, rastgele arattım paylaşıyorum:
    www.sikayetvar.com
    Xiaomi Poco F2 Pro Şarj Almama
    https://www.sikayetvar.com/xiaomi/xiaomi-poco-f2-pro-sarj-almama

Aynı sorunu yazan binlerce kişi var tamamen tasarım hatası. Çözümü de içini açıp anakartla batarya arasındaki flex denen kablonun üstüne altına bant yapıştırıp arkasındaki boşluğu kapatmak.
    PAPI ARTventureyoutube
    Poco f2 pro not charging FIXED using cutter blade!
    https://www.youtube.com/watch?v=ogUs9dEbvAs&feature=youtu.be

İşin özü, bu ve bunun gibi sayısız büyük veya küçük sıkıntı çıkıyor bu tarz cihazlarda. Xiaomi yılda 100'ün üzerinde model çıkarmaya başladı. Hiçbiri de üzerine uzun uzun düşünülmüş, kusursuz tasarımı veya yazılım uyumu olan cihazlar değil. Buna 5500 vereceğinize 1500 daha verin Iphone 11 alın veya 5500'e biraz alt model Iphone alın veya Samsung ürünlerinden de emin değilim ama ürünlerinin arkasında duruyorlarsa onlardan alın. Sanmıyorum zira onlar da yılda 100 civarı model çıkaran firmalara döndüler. Android telefonları ilk çıktığı günden beri yaklaşık 15 yıldır kullanan biri olarak ilk fırsatta bu telefonu satıp iphone alacağımı belirtmek isterim. 2000-3000 lira aralığında bütçesi olanların andoridten başka çaresi yok zaten ve o fiyata çektiğin çileye de değiyor ama 5000 ve üzeri kesinlikle özellikleri isterse arşa deysin Android telefon almayı düşünmüyorum bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 3 Eylül 2021; 22:11:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mthan kullanıcısına yanıt

Benzer gerekçeler ile iphone aldım ben de. Bunlar klondan öte gidemez. Fiyat performans geyiğiyle, daha üstün donanım varken muhabbetiyle soydular milleti. Farkı farketmek için bir mağazalarına gitmek ya da mh ile görüşmek yeterli. Kimse gelip de ama iphone kablosu şu kadar demesin. İsteyen istediğini alsın, benim gözümde 1000 tl lik ürün bunlar

• Mthan kullanıcısına yanıt
    malesef, kronik sorunlari çok poco 'larin

• 5100'e s20 fe 128 snapdragon varken alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

5100'e s20 fe 128 snapdragon varken alınmaz

işlemci olarak se 'de snapdragon 865 var, poco 'da 870 yani bir tık daha iyi.
    batarya performansı olarak poco 18 saat ile yine önde.
    ayrıca poco 'nun 8 gb ram 256 gb modeli de var 5500 tl civarı.

tercih tamamen kullanıcının. (poco olanı aldım geçen ay ama yazılımsal sıkıntılarından dolayı keşke se alsaydım diyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Eylül 2021; 11:21:55 >
  • HB deki s20fe yorumlarında herkes alet normal kullanımda bile yanıyor, pili bir günü bile çıkarmıyor diyor?

Nedir bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: soultrap99

HB deki s20fe yorumlarında herkes alet normal kullanımda bile yanıyor, pili bir günü bile çıkarmıyor diyor?

Nedir bu durum?

İşlemcisi snapdragon olmayan modelin sorunu çok

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

kamera kötü yazılım da dediğin gibi fe 20 de 256lık 8 gb versiyonu o fiyatlara mevcut

• O paraya çıkarsanız ben de s20 fe snapdragon derim. Mi 10t pro 256 kullanıyorum. Servise yolladım çözümü yok. Mikrofonda handsfree modda ciddi sorun var. Ayrıca yakınlık sensörü de sıkıntılı. Konuşurken uyanıyor bazen filan. Ama mikrofon sorunu çok kötü. Xiaomi son 1-2 yılda çok bozdu kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Eylül 2021; 14:57:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.