Şimdi Ara

Poco F7 iddialı özelliklerle geliyor: Snapdragon 8s Elite ve 7.000 mAh pil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poco F7 iddialı özelliklerle geliyor: Snapdragon 8s Elite ve 7.000 mAh pil!
    Merakla beklenen Poco F7 serisinin üç modele sahip olması bekleniyor: Poco F7, Poco F7 Pro ve POCO F7 Ultra. Serinin temel modeli olan Poco F7, selefine göre önemli yükseltmelerle gelecek.

Poco F7 beklenen özellikleri

Ünlü duyumcu Digital Chat Station'a göre, Poco F7 henüz duyurulmamış Snapdragon 8s Elite yonga setiyle gelecek. Bu işlemcinin Snapdragon 8 Elite'in biraz düşük hızda çalışan bir versiyonu olduğu ve Snapdragon 8 Gen 2'den üstün, Snapdragon 8 Gen 3'ten ise biraz düşük performansa sahip olacağı belirtiliyor. İşlemcinin önümüzdeki senenin başlarında tanıtılması bekleniyor. Poco F7'nin de bu yonga setini ilk kullanan cihazlardan biri olarak Nisan 2025'te piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 serisinin işlemcisi belli oldu

Digital Chat Station ayrıca Poco F7'nin 7.000 mAh kapasiteli bir pille geleceğini belirtiyor. Bunun yanında 90W hızlı şarj desteği sunulacak. Dolayısıyla telefon orta sınıfta güçlü işlemcisi ve büyük piliyle güçlü bir alternatif oluşturacak.

Bu arada Poco F7'nin Redmi Turbo 4 Pro'nun yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor. Pro ve Ultra varyantları ise sırasıyla Redmi K80 ve K80 Pro'ya dayanıyor olabilir.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/12/24/poco-f7-specifications-tipped-snapdragon-8s-elite-7000mah-battery-and-more/
    Kaynak:https://m.weibo.cn/detail/5114684443197952

• daha gelmeden s24 fe yerine rahatlıkla tercih edilebilecek bir model olduğunu söyleyebilirim

• Kağıt üstünde bu tarz markalar.yazilimlari reklam dolu almayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok üst düzey cpu koymasın ki pil ömrü daha uzun olsun diğer firmalar 6bin mah çıkarırken 7 bin mah çıkarıyor. Yazdığı gibi çıkarsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 24 Aralık 2024; 23:25:18 >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Yazılım atar kullanır bu cihazları arayanlar genel kullanıcı için Evet rezil reklam ama eu rom taywan rom bunlar kullanılabibende f3 de eu rom kullanıyorum

• kreat kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde ne kadar doğru bilinmez Xiaomi ye ben pil konusunda güvenmiyorum çabuk ölüyor ztn

• Askıda telefon varsa alabilirim :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berk 4406 B kullanıcısına yanıt

Redmi note 9 pro yu 3 sene kullandım arkadaşa verdim 2 senedir de o kullanıyor. Bataryası hala iyi durumda. Ben oyun oynayan biri değilim. Arkadaş da en fazla okey oynar. Kullanıma göre pil ömrü de değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco F serisine ------> hep kalitesiz kamera iyi işlemci konuluyor en azından LYT-818 konsa daha iyi olurdu

Sony LYT-818 1/1,43" - Omnivision OVX9000 1/1,3" - Sony LYT-900 1"

Poco F7 serisine ---> kalitesiz Omnivision OV50 Light Hunter 800 1/1,55" kamera koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Aralık 2024; 15:31:17 >
  • kreat kullanıcısına yanıt
    Benim kullanımımda oyun yoktu her güncelleme sonrası pil kötüleşti he başta yazılımda hiç bı özellik yoktu ama şimdi de bı tık fazla pil tüketiyor 1 gün tam çıkmıyor

Rom değiştirmeyi denediniz mi? Ben eve geldiğimde 45 civarı şarj kalıyordu genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4.5 sene redmi note 8 pro kullandım. Babama verdim. Hala kullanılabilecek düzeyde bir telefon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.